yarın hemen buda deniyorum canım .bakalım banada sen gibi etki yapıcakmı sempatiksalakcinnibanu ben birde her sabah aç karnına 1 çay kaşığıı çörek otu yiyorum çiğnemeden koca 2 bardak ılık su içiyorum arkasından belki onunda faydası oluyordur gerçekten az yiyorum ona rahmen her sabah çıkıyorum tuvalete sempatiksalakcinni
ben bikere çiğnedim tadını bilmeden kusuyodum iğrenç ya ama poğaçanın üstünde falan güzel çiğneniyo
bende 3 yemek kaşığı kadar lor 3 dilim sucuk biraz çeçil peyniri yağsız tavada çevirdim, üstüne 2 yumurta bitiremedim başlamadan su içmiştim 2 yemek kaşığı yoğurtla süper bir öğle yemeği oldu, öğlen geç yiyince akşamda çok yiyemiyorum iyi oluyor kaydirigubbakcemile3
izlem sen nekadar zamanda verdin bu kiloları
yarın hemen buda deniyorum canım .bakalım banada sen gibi etki yapıcakmı sempatiksalakcinni
1 kaşık çrek oyu 3-4 poğacaya yeter .. e bende yiyemezsem poğaca yiyim dimi 4 tane .amacım naslaaa poğaca değil kızlar çörekotunun yararı için sempatiksalakcinnisositososito
bende kabak yemeği yaptım öğlene .. akşamda kabak yicem sanırım kaydirigubbakcemile3
çagla selam cnm
beşi biryerde çayısnı sormuşsun ben içtim emzirirken
1 kaşık çrek oyu 3-4 poğacaya yeter .. e bende yiyemezsem poğaca yiyim dimi 4 tane .amacım naslaaa poğaca değil kızlar çörekotunun yararı için sempatiksalakcinnisositososito
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kız tülay bu kadar kabağa bu seferde cır cır olma sempatiksalakcinni aman dikkat
azıcık bugün ne giydin topiğindeki kızlara bakim de daha da azimleneyim kaydirigubbakcemile3
o ne ya öyle bi topik mi herkes ne giydiğini mi yazıyo
anlaşılan sen sadece bu topiğe takılıyorsun feryal kaydirigubbakcemile3 yazmıyorlar resim çekiyorlar
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/352802-bugun-giydin-cek-gorelim-850.html
bakabilirsin arada sırada bende yüklüyorum şakkıdı
ya arkadaşlar bebişi olanlar benim bebiş 12 aylık oldu sizce inek sütü vermelimiyim
ay izlem abla orda düş diye birinin resmini gördüm o ne güzellik nazar deymesin valla
ewet canım nede olsa izmirli dimi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?