80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya arkadaşlar bebişi olanlar benim bebiş 12 aylık oldu sizce inek sütü vermelimiyim

benim oluş emiyo benide ara sıra deyişik bişeyler vereym diyorm

Efeçağla ; bende oğluma 13 ay hiç süt vermedim hep devam sütü kullandım mamalarda falan .ama şimdi pişmanım .dewam sütleri biraz şekerli olduğu için normal süt içiremiyorum şimdi .Allah izin verirde bi çouğum daha olursa 6 aydan sonra geceleri normal süt vericem alışsın diye ..kim ne derse desin valla :umursamaz: Bi çıkarmışlar zararlı bağarsakları bozuyo diye tabi biz normal süt içirirsek aptamillere kim para vericek..ben bunun dünya sağlık rgütü ve mama markalarının arasında anlaşma olduğunu düşünüyorum .
sanki içirmedikte hasta değiller :sinifsinif:hiç vakit kaybetme alıştırabilirsen alıştır bence

dünkü faciadan sonra bügün çok yemedim m menümü yazayım

sabah
incir ılık su

kah.
3 sosis le yumurta
peynir
1 dilim ekmek

öglen
çorba
domastes,salatalık

ara
yarım şeftali
yogurt

akşam
kabak yemegi

ara
süt ve meyve

evet canım olmuşuz .. kaydirigubbakcemile3

kabızlık için bende deniycem şu çörek otunu bi ara denemiştim ama çignemek eziyetti

ben sabahalrı yürümeye giderken süt içiyordum ama şimdi içmiyorum sabah sabah midme almıyorakannehir

benim oluş emiyo benide ara sıra deyişik bişeyler vereym diyorm

bana kalırsada içir ablam 6 aylıkkenden beri içirdi valla hiç bi sağlık sorunu yokk maşallahı varr

ayrıca bende annemim sütü olmadığı için 3 aylıkken annem vermiş hep hiç bi sağlık sorunum olmadı doktora gitiğimi bilmem sadece ellerimdeki yaralar için senede 1 kere gidiyorum

tülay şimdi sütün içine pekmez veya bal koysana canım hem vitamin olur hemde yada biberonda kolay eriyen bebek bisküvileri var hero baby nin onu al dene çok rahat edersin...

bak şuan showda beblacın reklamı var diyo neymiş çocuk günde 27 lt süt içcekmiş onun yerine o mamadan içcekmiş allahım kim o kadar süt içtide büyüdü ya bu ne saçmalık biz sağlıksızmıyız 27 lt süt içmediğimiz için insan bazen bu reklamlarada sinir oluyo ya

42 beden pantoona çok rahat girbiliyorum artık, elbise ve etek zaten daha önceden girebiliyordum da, geçende resmimi koyduğum kırmızı şortum çok bollaştı inanamıyorum yarın diyete başlamadan önceki halimi ve şimdiki halimi koycam şok olcaksınız :))))

tülay şimdi sütün içine pekmez veya bal koysana canım hem vitamin olur hemde yada biberonda kolay eriyen bebek bisküvileri var hero baby nin onu al dene çok rahat edersin...

benimm bildiigm pekmez konnuldugu zman birbirinin etkisini öldürüyor
yani sütte kalsuyum var digerinde demir emilimini engelliyor

ben genelde bal koydum yada büskivi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…