- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
ya arkadaşlar bebişi olanlar benim bebiş 12 aylık oldu sizce inek sütü vermelimiyim
benim oluş emiyo benide ara sıra deyişik bişeyler vereym diyorm
tülayyyyy pişti olduk sanırsam bende bugün kabak yaptm akşamaçagla ben bebeklerime 10 aylıkken verdim inek sütü
önce pınarın devam sütü ile başladık sonra tam 1 yaşınd ainek sütüe geçtim
biir ark 5 ylıkken mecburen verdi
tülayyyyy pişti olduk sanırsam bende bugün kabak yaptm akşamaçagla ben bebeklerime 10 aylıkken verdim inek sütü
önce pınarın devam sütü ile başladık sonra tam 1 yaşınd ainek sütüe geçtim
biir ark 5 ylıkken mecburen verdi
benim oluş emiyo benide ara sıra deyişik bişeyler vereym diyorm
Efeçağla ; bende oğluma 13 ay hiç süt vermedim hep devam sütü kullandım mamalarda falan .ama şimdi pişmanım .dewam sütleri biraz şekerli olduğu için normal süt içiremiyorum şimdi .Allah izin verirde bi çouğum daha olursa 6 aydan sonra geceleri normal süt vericem alışsın diye ..kim ne derse desin valla :umursamaz: Bi çıkarmışlar zararlı bağarsakları bozuyo diye tabi biz normal süt içirirsek aptamillere kim para vericek..ben bunun dünya sağlık rgütü ve mama markalarının arasında anlaşma olduğunu düşünüyorum .
sanki içirmedikte hasta değiller :sinifsinif:hiç vakit kaybetme alıştırabilirsen alıştır bence
süper izloşşşşş tebriklerrrrr şekerimmmmmmmzemuszemus
tülay şimdi sütün içine pekmez veya bal koysana canım hem vitamin olur hemde yada biberonda kolay eriyen bebek bisküvileri var hero baby nin onu al dene çok rahat edersin...
benimde adet olmama 7 gün var kızlar şimdiiden şişlik olurmu?
benimde bu günlerde olmam lazım bakalım kaç gün gecikicem gene kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?