80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

24.06.2010 perşembe

yarım dilim k.ekmeği (6) yarım domates(3) salatalık (4) peynir çeşitleri (2) zeytin 4 tane(1)= 16

1 fincan sütle şekersiz nescafe (3)

3yemek kaşığı lor 3dilim sucuk 2 yumurtalı süpperrr bir yemek = 4verim mi selincim peynir için

hindi burger + azıcık maydonoz = 1

24 mi oldu

wc1 yarım saat spor 2.5 litre su 1 tane form çayı

izlem abla şu besinler sitesi vardı ya orda sanırım burgerin 100 gramı 24 karbonhidratmı ne diyodu anlamadım ama yinede söliyim dedim

24.06.2010 menüm

sabah:

1 yumurta
3 sosis 1p
3 catal pastirmali yumurta 0,5p
1 catal sürme peynir

öglen:

2,5 tavuk kanat izgara firin kagidinda

aksam:

15 cilek 10p
(karni yarikin ici kalmisti kiyma yani kavurma) onu 2 yumurta ile omlet yaptim 1p

12,5 puan mi?

ay süperrrrrrr

2 litre su
1 wc

anammmmm bayılcam şimdi çok heyecanlı

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 evtttttttttt cok heycanliiiiiiiiiiii bende bakiyorum bihtereee, geberrr kaydirigubbakcemile3

e 10 çilek yemesen 2.5 puan vay bee nerdeyse 0 la kapatcan günü

ya bu 1wc nedir?

annem revani yapmisssssssss
canim cektiiiiiiiiiiii

2 catal alicammm
kac puandir ki yaa

neyse babam götürdüüüüü kaydirigubbakcemile3tepsiyiii yememe gerek kalmadiiii allahiiim cok güldüüüm
ayyyyyyyy mehmet naptin 2 catal birak dedimya sana diyo annemdee ayy canimmm,

ay duymadimkiii diyo babamda

feryal benim yediğim sadece hindinin eti canım burger deyince herkes hamburger gibi bişiy algılıyor, merak etme sen, aldığım herşeyin besin değerlerini ezberliyorum sempatiksalakcinni

buyrun cenaze namazınaaaaaaa herkes geldi bakıyorumda

yaa ben en çok firdevse güldüm yaa
tövbe estafurullah tövbeee çetin keisn bırakmıştır onu

bide nihalin üstünde çok şükür normal bir kıyafet görebildik:)

keşke sonunda matmazel ve ednann evlendigini görseydik

izlem abla şu besinler sitesi vardı ya orda sanırım burgerin 100 gramı 24 karbonhidratmı ne diyodu anlamadım ama yinede söliyim dedim

çok saçma bitti yaa, bihterin ölümünü daha heyecanlı bir şekilde bitirip tetiği çektiği anda o yüzlerideki şok ifadeleri ile biticekti dizi yada behlülde sıkıcaktı bi tane ama üzüldüm yaa bihtere yazık aşk bu sempatiksalakcinni

ben dügün olcak diye bekliyordum yaaa
kaydirigubbakcemile3

sacma bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…