80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün kendimi yine ödüllendirdim :)) cevizli sekerli ekmek yedim (nussschnecke) kahveyle ,kahvalztim bu oldu :)) her 200-300 gramda kendimi böyle ödüllendirdim icin cok yavas veriyorum

izlem bnde senin gibi 1 çay kaşıgı çörek otu yuttum sabah
şimdiide sirkli su içicem
abowwwwww hepsi karışıp ters tepiyomuş birde

izloş sen çörek otu yuttugundan berimi hergün sabah çıkıyosun wc ye yoksam
çörek otundan mı oldu

alkisalkisalkisŞenizalkisalkisalkis

baharcım inşş cnm ya

valla diyorum ya çok şaşırdımmm yani geçen hafta 400 gr artııdaydım bu hafta 1600 gitmişş

baharcım inşş cnm ya

valla diyorum ya çok şaşırdımmm yani geçen hafta 400 gr artııdaydım bu hafta 1600 gitmişş

bu hafta fazla kaçamağın olmadı sanki daha önce 1 lokla 1 lokma diye sürekli kaçamak yazıyordun canım bence o yüzden dikkat ettiğin için verdin

bu hafta fazla kaçamağın olmadı sanki daha önce 1 lokla 1 lokma diye sürekli kaçamak yazıyordun canım bence o yüzden dikkat ettiğin için verdin

cnm bu hafta ojkadr düznesiz yedimki
1 kaşık ondna 1 kaşık bundna ne saati vardı yemegim nede düzenim

Günaydın herkesee ..Hepinize hayırlı cumalar ..

23 gün sonraaaaa istanbuldayimmmmmm

heryer yagmurluymus yaaa, kayinvalidem gezemiyormus zonguldakda haha

pazar gününden beri yağmurlu nerdeyse ... Biz açsın diye 4 gözle bekliyoruz valla aylin ..

kilo bildiriminde bulunayım

geçen hafta 76
bu hafta 76
giden 0

artık gülüyorum 81 de de böyle takılmıştım ( gerçi regl öncesi ödem oluyor şu sıralar bende )
Ödemlerdendir bencede bahar sıkma canını .. olumunekankayizsmile

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
harikasın banu ..Bence sende psikolojik olarak dikkat ettin ya k.h alımına .onunla alakalı olabilir diye düşünüyorum ..

bugün kendimi yine ödüllendirdim :)) cevizli sekerli ekmek yedim (nussschnecke) kahveyle ,kahvalztim bu oldu :)) her 200-300 gramda kendimi böyle ödüllendirdim icin cok yavas veriyorum
Bence ödülleri ayda bir ver kendine ..yoksa ödül derken verdiğin 200 de geri gelmesin sempatiksalakcinni

başlangıç;85
geçen hafta;76.6
bu hafta;75.6
giden;1000 gr
toplamda giden;9.4 gram
hedef;65

ay çok mutluyum ya ben kaç kilo verdim hiç durmuyom neden acaba ama ben pazartesi tartıldım 78 geldim o facia haftasonundan sonra ama atmışım üstümden ben ne zaman bakalım duraksıcam 9.4 gram ya insan inanamıyo çok mutluyummm artık bende 75 li kilolardayım bu ayın 1 ine kadar tam 75 olmak istiyodum çünkü tam 2 ay olcak o gün tamda 10 kilo vermiş olcam

kilo veren herkesi çok tebrik ediyorum veremeyenler üzülmesin haftaya diyorum bide banu abla ben sana dün dedim sen bu saatte 77.7 çıkıyosan sabaha 76 larda çıkarsın diye

herkeze slm misafirlerim hala gitmedi.pzt gidecekler.yoğunluktan hiç gelemedim aranıza kilo veren herkezi kutluyorum.bu arada bazı sağlık sorunları da yaşıyorum.dün acillik oldum.çok kötüydüm idrar yolları iltihaplanmasıymış.iğne yaptılar iyi geldi.herkezi çok özledim.hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan

tülayyyyyyyy tebrik edrim sen hedefi 65e düşür valla sende bu azim varken veririsin bacum kaydirigubbakcemile3
baharcım kaynım hafıza kartını getirirse öğlen ekliycem resmleri
semacım çok mutlu oldum sıkısıkı sarıl oğluşuna
diğer kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ederim
gel gelelim benim kilo bildirimime
başlangıç kilom 84
geçen hafta 79
bu hafta 78
hafta içi 80.5dim 4 günlük isveç diyetiyle 2 buçuk kilo verdim

banuu süpersin canım yaa, ee tuvalete çıkmadan bu kadar kilo nasıl gitti anlamadım ben, gün içinde bi sürü şey yiyoruz sonuçta, demekki ödem yapmış senin vücudun canım, yarın wc ye çıkarsan bi daha tartıl bakalım ne olcak kaydirigubbakcemile5

kilo veren herkesi tebrik ediyorum şekerler zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…