veeeeeeee sıra bende bu hafta benimde regl haftam bakalım kaç gün gecikecek kaydirigubbakcemile3
başlangıç 89
geçen hafta 72.900
bu haftaaa 71 :teytey: :teytey: :teytey:
giden 1900 1 aydır bi ileri bir geriydi tekrar vücudumun direnciini kırıp kilo vermeye başladığım için ve eski azmimin geri geldiğini hissetmek süper bir duygu 65e kadar tam gaz devam... silifkeye temmuzun ortalarında gidicez gene rekora koşmak istiyorummm :sm_cool: :sm_cool:
yemin ediyorum kızlar verdiğim kilodan çok eski motivemin geri gelmesi daha çok mutlu etti benii, selinin rolü çok büyük, pantolonda 38-40 bedene kadar durmak yok yola devammmm kaydirigubbakcemile3
tülayyyyyyyy tebrik edrim sen hedefi 65e düşür valla sende bu azim varken veririsin bacum kaydirigubbakcemile3
gel gelelim benim kilo bildirimime
başlangıç kilom 84
geçen hafta 79
bu hafta 78
hafta içi 80.5dim 4 günlük isveç diyetiyle 2 buçuk kilo verdim
veeeeeeee sıra bende bu hafta benimde regl haftam bakalım kaç gün gecikecek kaydirigubbakcemile3
başlangıç 89
geçen hafta 72.900
bu haftaaa 71 :teytey: :teytey: :teytey:
başlangıc 87 700
gecen hafta 87400
bu hafta 86 800
giden 600 gr
bende bildirim yapayimm
bugün yarin regl olucam
biraz sis karnim
gecen hafta 88,4kg yani baslangic
bu hafta 87,8kg
giden 600gr bunada sükür napalim
butterfly tebrik ederim senide
masumm sende süper vermissinn
nemesis sendee canimm
şaka şaka valla süper bi kaptansın bizi çok motive ediyorsun kaptan olarak yanii
kaptan deidign senin gibi olurrr
tülayyyy
diyetini paylaşırmısın bacuu kopya çekekkk
tebrik ederim ablamm süperrrrr 1900gr :kedi:
aynen bende bi 40 olayım 38 olamamam sanırsam annemden yeniden doğmam lazımkemiklerim iri benim bende şimdi 65 olcam okullar açılasıya kadar sonra devam edebilirsem 60 olmak istiyomda çok zor seneye öss sıkıntısı başlıyo 90 olmazsam iyidir eyvahedigeldismile
süpeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar valla herkesi tebrik eidyorum topikçek pek bi iyiz bu haftaaa
ama izloşş kaptın birinciligi heeeeeeee
şaka şaka valla süper bi kaptansın bizi çok motive ediyorsun kaptan olarak yanii
kaptan deidign senin gibi olurrr
Nokta :lepi: :lepi::hooray: hihoyyythihoyyyt alkisalkisalkis alkisalkisalkis :lepi: :sm_cool::teytey: :dance: delikafadulden
henüz bende bilmiyorum masumcum .Bu kh diyetinden sonra tüm k.h lı yiyeceklere öcü gibi bakıyorum nasıl yicem şimdi tekrar .. :sinifsinif:
önceden k.h ı 30 da sabitliyordum şimdi 50 ye çıkacırıcam heralde .sebze ,meyve hepsinden 50 geçmemek kaydıyla yicem bakalım .. bikaç güne oturur listem =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?