80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

veeeeeeee sıra bende bu hafta benimde regl haftam bakalım kaç gün gecikecek kaydirigubbakcemile3

başlangıç 89
geçen hafta 72.900

bu haftaaa 71 :teytey: :teytey: :teytey:

giden 1900
1 aydır bi ileri bir geriydi tekrar vücudumun direnciini kırıp kilo vermeye başladığım için ve eski azmimin geri geldiğini hissetmek süper bir duygu 65e kadar tam gaz devam... silifkeye temmuzun ortalarında gidicez gene rekora koşmak istiyorummm :sm_cool: :sm_cool:

tebrik ederim ablamm süperrrrr 1900gr :kedi:

bende bildirim yapayimm
bugün yarin regl olucam
biraz sis karnim

gecen hafta 88,4kg yani baslangic
bu hafta 87,8kg
giden 600gr bunada sükür napalim

butterfly tebrik ederim senide
masumm sende süper vermissinn
nemesis sendee canimm

yemin ediyorum kızlar verdiğim kilodan çok eski motivemin geri gelmesi daha çok mutlu etti benii, selinin rolü çok büyük, pantolonda 38-40 bedene kadar durmak yok yola devammmm kaydirigubbakcemile3

yemin ediyorum kızlar verdiğim kilodan çok eski motivemin geri gelmesi daha çok mutlu etti benii, selinin rolü çok büyük, pantolonda 38-40 bedene kadar durmak yok yola devammmm kaydirigubbakcemile3

aynen bende bi 40 olayım 38 olamamam sanırsam annemden yeniden doğmam lazım kemiklerim iri benim bende şimdi 65 olcam okullar açılasıya kadar sonra devam edebilirsem 60 olmak istiyomda çok zor seneye öss sıkıntısı başlıyo 90 olmazsam iyidir eyvahedigeldismile

harikasın asu .. vucut vermeye baladı sakın kaçamak yapma kalanlar gitsin kısa sürede opuyorumnanaktan

veeeeeeee sıra bende bu hafta benimde regl haftam bakalım kaç gün gecikecek kaydirigubbakcemile3

başlangıç 89
geçen hafta 72.900

bu haftaaa 71 :teytey: :teytey: :teytey:

:lepi: :lepi: :lepi:
İşte bu yaa harikasın izlem sanırım .kh. topiğindede sen birinci olursun orda herkes gramla vermiş boshayallersmile

başlangıc 87 700

gecen hafta 87400

bu hafta 86 800

giden 600 gr

gayet güzel bence ablacım tebrikler .

sağol canım geçen hafta benim reglyimdi bende 900 gram vermiştim ..atlat sen şu reglyi sonra gör asıl gidenleri kaydirigubbakcemile5

süpeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar valla herkesi tebrik eidyorum topikçek pek bi iyiz bu haftaaa
ama izloşş kaptın birinciligi heeeeeeee

şaka şaka valla süper bi kaptansın bizi çok motive ediyorsun kaptan olarak yanii
kaptan deidign senin gibi olurrr

izloşşş
ben geçen hafta 77.9 gelmiştim ama şiştimi hissetmiştim ödemdi sanırım
birde bu hafta çok içtim ben yeşil çayı snaırım ondna veridm birazda

tülayyyy

diyetini paylaşırmısın bacuu kopya çekekkk

henüz bende bilmiyorum masumcum .Bu kh diyetinden sonra tüm k.h lı yiyeceklere öcü gibi bakıyorum nasıl yicem şimdi tekrar .. :sinifsinif:
önceden k.h ı 30 da sabitliyordum şimdi 50 ye çıkacırıcam heralde .sebze ,meyve hepsinden 50 geçmemek kaydıyla yicem bakalım .. bikaç güne oturur listem =)

tebrik ederim ablamm süperrrrr 1900gr :kedi:

saol ablam olumunekankayizsmile

aman kız naptın ne 90ı önyargılı olma bakim guclubacismile

Nokta :lepi: :lepi::hooray: hihoyyythihoyyyt alkisalkisalkis alkisalkisalkis :lepi: :sm_cool::teytey: :dance: delikafadulden

:kedi: :kedi: :kedi: guclubacismile guclubacismile :jeyyar:

selmaa abla, asu, tülay banuu, feryal, burçinsizde çok güzel vermişsiniz tebrikler aynen devam :))

baharnaz haftaya kesin birinciliği sen kaparsın şekerim...

kızlar ne güzel vermişsin

adatoprak geçmiş olsun canım

butterfly haftaya sakladım bütün heveslerimi düşerim 75 lere inşallah
bu arada hava yağmurlu

asutaha bende isveç diyeti uygulasam nasıl olur dayanabilirmiyim benim şekerim çabuk düşüyor yapabilirmiyim ne dersin ?

darkolive çok iyi canım motivasyon herşeyden önemli

ben ilk listem 1300 kalorilikti ve 5 dilim ekmek içeriyordu ben hiç yemedim ama o 5 dilimmi

sonraki listeyi dr 1200 e düşürdü yani 1 dilim ekmek çıkarttı

bende şimdi yaz aylarında diyorum dahada azaltıyım listeyi gerçi salı günü gidicem beslenme uzmanına

k.h olayına gelince ben öle yaptım cnm k.h diyeti yapmaıdm ama mesela kaysı yerine kiraz yedim
köfteme ekmek koymadım
karpuz daha az yiyorum artık
ama benim tek vazgeçemedigim sebzee

nemesis sınav steride olsa o zamana kadar beslneme alışkanlığın oturur ve fazlalıklardan kurtulmuş olursun tekrar almayı aklının ucundan geçirme 60 olursan süper olur canım çıtı pıtı genç olursun opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…