80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

banu abla sendemi başlıyon k.b diyetine

yok kuşum kh diyeti degil tülay bu hafta 110 kalorilik diyete başlıyorda onu sorudm

ben k.h diyeti yapsam iice kabız olurum sürekli et yemekten zaten yeni yeni düzne koydum sayılır

birde ben kendime güvenemeiyorum cnm bu konuda arkadaşlar çok istikrarlı

feryalll kız bakk gelirim oraya heeeee ne 90 ıı

sende ders çalışırken çikolata büskivi yerine
kuru meyve koyarsın önüne
badem fındık koyar yersin tabiki sayılı yemek şartıylaaa

saol ablam olumunekankayizsmile

aman kız naptın ne 90ı önyargılı olma bakim guclubacismile

:kedi: :kedi: :kedi: guclubacismile guclubacismile :jeyyar:

olmam demi izlem abla sonuçta bunca yol katettim bide varya bütün ev diyette benim sayemde ablam 72 buçuk kiloydu 2 hafta önce başladı şimdi 69 buçuk kilo annem 95 buçuk falandı şimdi 94.300 gelmiş babam zaten diyet falan yapmasada hep az 78.5 falan adam benden fazla yiyo benden az geliyodu eskidendi tabii ablamada sinir oldum ama ben ondan az olcaktım o benden dahada azalıyo onun pantolonlarına gircem ben ama 100 gramda olsa ondan az gelcem bigün benim sizle olduğum yarış var bide ev halkıyla yarışım

ay inşallah abla böle yıl sonu balosunda herkes bana bakmalı yani buna ne olmuş böyle diyee

olsun ablacım bizde düzeni oturttuk artık artılı eksili veriyoz hem bu k.b diyeti çok zor ya sırf et ben yemediğimden benim gözümde çok büyüyo

feryalll kız bakk gelirim oraya heeeee ne 90 ıı

sende ders çalışırken çikolata büskivi yerine
kuru meyve koyarsın önüne
badem fındık koyar yersin tabiki sayılı yemek şartıylaaa

ay banu abla ben fındığa fıstığa verdimmi kendimi sonu hiç iyi olmuyo allahtan 0 sivilcem var şişmanlarda öyle olur diyolar doğrumu ya ben şişmanım diyemi sivilcem yok

kvdeleri çagırdım çocuklrı götürüdler bende temizlik yapıcam ama çakılıp kaldım buraya

selma canım tebrik ederim olsun verdin ve vermeye devam ediceksin
biliyorsun gram gramda olsa vermek bizim için büyük başarı olumunekankayizsmile

nemesis fındık fıstık bilmiyorum ama kuru üzüm beyne iyi gelir çekirdeksiz minik sarı üzümlerden alırsın 1 avuç kaseye koyarsın hem tane tane yersin hep çok yemiş gibi hissedersin hemde zihnin açılır

kızlarr facebook ta bir video var 90 ların şarkıları diye çok güselll
duygulandım birdne yaşlanmışız yahuu

feryall sayılı yediign sürece bişiy olma 1 tabak koyma tabiki önüne
3 fındık 1 ceviz minik minik yeeeeee

aylin bir kez çay kaşıgı ile pila yemişti o geldi aklıma birdennnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

pilav demek istedin sanirim? ben neden hatirlamiyorum -tatlicadiarzu-

bende değiştirdim çizelgemi allahımm 71 leri görmek ne güzel bir duygu kesin 6lı rakamları görürüm haftaya kesinn güveniyorum kendime, extra bişiy çıkıp bozulmassa rekor kırıcam kendi rekorumu :))) :içelim:

evet kuru üzümü severim şimdi siz ne köyünüz varmış diceniz ama bizim köy manisada olduğu için üzümde doğal geliyo ya pekmez falan tam doğal yapıyolar naturel pekmez falan 0 şeker sadece üzümden bi güzel anlatamam üzümde öyle

ay yazık 1 çay kaşığı ben bakın kaç kilo verdim sofrada ne varsa yedim kızartma hariç pilav mesela 2 yemek kaşığı yedim makarnada öyle bulgur pilavıda kısırda hep öyle oldu yani bu kadar kısmamak lazım e

Sabah = khidrat
Kalori​
1 dilim k.ekmeği 7 ..
60k​
1 k.k peyniir 1
100​
2-3 zeytiin 0
30k​
yumurta 0
80​
öğlen
tavuk 0 puan
100​
salata 8
30​
3 kaşık yoğurt 3
ArA
40​
15 kiraz . 4
40​

akşam
1 tabak syemeği 7
150​
1 d k ekmeği 7
60​
2 kaşık yoğurt 3
45​
ara

şekersiz sütlü türk kahvesi 5p
60kalor,​
meyve 4 p
60 k​

kızlarr bu kalori hesabıyla puanlama aynı anda olmuyor .kaloriyi doldurunca puan dolmuyor puan doluncada kalori .. ne yapıyım ben yaa off boshayallersmile
rasgele menü hazırlamaya çalışıyorum sabah beri ama kalori ve karbonhidrarı denkleştiremedim bi türlü akannehir

tülay denkleşmiyor cnm onlar maseleffff
bende çok denedim ama olmuyorrr

ya kalori hesabı yapıcan yada k.h hesabı

eeeee ama ii çıkmış yine tülayyy
60 karbonhidrat
akşam ekmegi yemsen 53
ama olmuyor yemedende

CANIM İKİSİDE ÇOK FARKLI NASIL DENKLEŞTİRECEKSİNKİ
iki yöntemde sebze ve meyveleri yada etleri farklı değerlendiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…