banu abla sendemi başlıyon k.b diyetine
saol ablam olumunekankayizsmile
aman kız naptın ne 90ı önyargılı olma bakim guclubacismile
:kedi: :kedi: :kedi: guclubacismile guclubacismile :jeyyar:
nemesis sınav steride olsa o zamana kadar beslneme alışkanlığın oturur ve fazlalıklardan kurtulmuş olursun tekrar almayı aklının ucundan geçirme 60 olursan süper olur canım çıtı pıtı genç olursun opuyorumnanaktan
yok kuşum kh diyeti degil tülay bu hafta 110 kalorilik diyete başlıyorda onu sorudm
ben k.h diyeti yapsam iice kabız olurum sürekli et yemekten zaten yeni yeni düzne koydum sayılır
birde ben kendime güvenemeiyorum cnm bu konuda arkadaşlar çok istikrarlı
feryalll kız bakk gelirim oraya heeeee ne 90 ıı
sende ders çalışırken çikolata büskivi yerine
kuru meyve koyarsın önüne
badem fındık koyar yersin tabiki sayılı yemek şartıylaaa
feryall sayılı yediign sürece bişiy olma 1 tabak koyma tabiki önüne
3 fındık 1 ceviz minik minik yeeeeee
aylin bir kez çay kaşıgı ile pila yemişti o geldi aklıma birdennnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nemesis fındık fıstık bilmiyorum ama kuru üzüm beyne iyi gelir çekirdeksiz minik sarı üzümlerden alırsın 1 avuç kaseye koyarsın hem tane tane yersin hep çok yemiş gibi hissedersin hemde zihnin açılır
feryall sayılı yediign sürece bişiy olma 1 tabak koyma tabiki önüne
3 fındık 1 ceviz minik minik yeeeeee
aylin bir kez çay kaşıgı ile pila yemişti o geldi aklıma birdennnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
pilav demek istedin sanirim? ben neden hatirlamiyorum -tatlicadiarzu-
Sabah = khidratKalori1 dilim k.ekmeği 7 ..60k1 k.k peyniir 11002-3 zeytiin 030kyumurta 080öğlen
tavuk 0 puan100salata 8303 kaşık yoğurt 3
ArA4015 kiraz . 440
akşam
1 tabak syemeği 71501 d k ekmeği 7602 kaşık yoğurt 345ara
şekersiz sütlü türk kahvesi 5p60kalor,meyve 4 p60 k
kızlarr bu kalori hesabıyla puanlama aynı anda olmuyor .kaloriyi doldurunca puan dolmuyor puan doluncada kalori .. ne yapıyım ben yaa off boshayallersmile
rasgele menü hazırlamaya çalışıyorum sabah beri ama kalori ve karbonhidrarı denkleştiremedim bi türlü akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?