80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İnş canım .haftaya olmasada bi sonraki hafta bende görürüm heralde 60 ..Ayy çok heyecanlı kaydirigubbakcemile5

selmaa abla, asu, tülay banuu, feryal, burçinsizde çok güzel vermişsiniz tebrikler aynen devam :))

baharnaz haftaya kesin birinciliği sen kaparsın şekerim...

soğol canım k.h da 12 günde giden toplam kilo 2.3oo gram oldu 2 hafta daha devam etsem süper olucak galiba boshayallersmile

kızlarrrr çizelgem nasılll
tülş senden çaldımmmkaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun canım ..helal ettim merak etme kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tülay denkleşmiyor cnm onlar maseleffff
bende çok denedim ama olmuyorrr

ya kalori hesabı yapıcan yada k.h hesabı

off evet yaa napıyım kendimcce bi ayar tutturucam artık bilmiyorumkismile

baharcımm benim hiç bir bilgim yok cnm

kızlar ben kaçarrrrrr evi bi temizleyim tontişkolarım yokken
yemek yeidm
çorba
1 tabak kıymalı kabak yemegi
yarım bardak ayran

(ekmek yemeidm çünkü çorba k.h fazla idi)

selam kızlar keyifler nasıl bakalım
uzunca bir aradan sonra geldim yeniden kabul ederseniz aranıza tabi :)
önce neler yaptığımdan bahsedeyim burdan ayrılan herkesin başına geldiği gibii kio aldım öncelikle hem de epeyce 92.2 oldum ömrümde ilk kez hamileliğimde dahil olmak üzere
buarada 5+4 haftada sonlanan bir gebelik yaşadım planlı bir gebelik değildi zaten hayırlısı böyleymiş
aslında hiç uzak kalmadım sizden ara girip okudum ama pek yazmaya fırsatım olmadı zaten yazacak birşeyimde yoktu diyetten kopmuştum.
geçen hafta ısınma turlarına başladım :)) Selinin topiği ilgimi çekti izlem ve Aylin teşekkürler sayenizde keşfettim karbohidrat diyetini öyle çokta dikkat edemesemde 89.5 düştüm bir haftada bu da acayip motive etti beni inşallah haftaya daha düzeni bir diyetle devam etmek istiyorum

öğle ve akşama ekmek koymadım zaten banu yaa .. yine bile 53 oldu bide koysam 70 i bulucak ..akannehir

tülay 53 ii dgilmi aslında
ya bu k.h keşke sebzede hiç olmasa bende sebze yemekten kaybediyorum

kahvaltıda kesin dom. sal. biber yerim
zaten onlar
15 puan ediyorrrakannehir

mine h.g
geçmiş olsun cnm hayırlısı demekki buymuş

tebrikler çok ii bir başlangıç yapışsın
buradan ayrıldıktan sonra kaç kilo aldın

mine h.g
geçmiş olsun cnm hayırlısı demekki buymuş

tebrikler çok ii bir başlangıç yapışsın
buradan ayrıldıktan sonra kaç kilo aldın

banucum 85 küsürle ayrılmıştım 7 kilo civrında 2 ay mı oldu tam olarak hatırlamıyorum ama bir dönem o kadar çok sıkılmıştım ki baskülü görmek bile istemiyordum ve deli gibi yiyodum neim intikamını aldıysam artık kendimden zaten bi gün 9 ları görünce şoke oldum :1shok: ohaoldumsmile bu böyle gitmez öyle ya da böyle bişekilde kurtulmam lazım kilolarımdan guclubacismile şimdilik kh iyi gidiyo 1 aydeneyeceğim bakalım

banucum tebikler bu arada nerdeyse 14 kilo gitmiş darısı başta ben olmak üzere kilo vermek isteyen lerin başına sempatiksalakcinni

tülay bence bırakma k.h diyetini canım zaten bu haftadan sonra çözüleceksin bence böyle bir hata yapma derim 10 puan kadar arttır sebze ye

kızlarrrrrr papatya suyuyla saç rengini açtınızmı hiç duydunuzmu?

tülay 53 ii dgilmi aslında
ya bu k.h keşke sebzede hiç olmasa bende sebze yemekten kaybediyorum

kahvaltıda kesin dom. sal. biber yerim
zaten onlar
15 puan ediyorrrakannehir

banu bizde farklı bişiy yapmıyoruz benim menü takip ediyorsan sabahları hep 16 gidiyor herşey yiyorum akşam biraz erken ve hafif geçirmeye çalışıyorum vallahi bu zamana kadar çorba ana yemek salata bilmem ne tam takım yedim de ne oldu bundan sonra tek çeşit sağlığım ve moralim herşeyden önemli guclubacismile

tülay diğer topikte 2.2 ile şampiyon oldun sanırım 1 haftalık değilde 12 günlük mü yaptın bildirimini

tebriklerrr olumunekankayizsmile

izlemm selam tebrikler canım 1.9 hiç fena değil takip ediyorum menülerini
canım bende size uydum ben de 1 haftadır kh yapıyorum yarım yamalak ve kilo vermeye başladım tabi yerleşmemiş kilo lduğu için hızlı gitti ama acayip motive etti beni

sende hoşgeldin aramıza tekrar minecim, teşekkürler benide çok motive etti bu durum kaydirigubbakcemile5 geçmiş olsun sanada canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…