80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

ben kendimi 75 zannediyodum şimdi dartıldım 84 kiloya cıkmışım ne yapıcam ben ya cok kilo almışım inanırmısın sabahtan beri 3 tabak corba içmişim bu niye bukar kilo alıyorum anlamadım

Son düzenleme:
seyhancım nasılsın glmiyorusn artık

canim okuldan ötre cok yogunum rejimide birakmistim dün itibari ile tekrar basladim, kh yapiyorsun sanirim nasil gidiyor yapabiliyormusun? ben kendime güvenemiyorum ya onu yapabilirmiyim

kızlar ben şimdi kv gidiyorum akşam gelirim sanırım yürüyerek gidicem 30 dk sürüyor
giderkende saçımı kesen kuaföre gidip 2 laf sölüycem içim rahatlıycakkk

Allahim ya bende kurtlar vadisine bakmayami gidiyo diye düsünüyordum yine hihi sempatiksalakcinni

Bende lİsteye gİrmek İstİyorum Özelden kİme mesaj atıcaz anlamadım kİ ya bİ acıklama yapsaydınız kızlar

2 hafta boyunca düzenli paylaşım yapmalısınız, listeye girebilmek için, ama buraya ara vermeden düzenli girerseniz yapılan bilgi alışverişleri size çok faydalı olacaktır...

kv: kayınvalide
sempatiksalakcinni

izloşşş
cnm saçlarımı geçen hafta kestirmiştim ama salak kuaför parça pincik yapmış kafam armut gibi yıkayınca b...kk gibi olduuu

seyahn alemsin kv yinemi yanlış anladınnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aleyna hıoşgeldin canım
inşallah kilolarını verir ve sağlıkla bebişine kavuşursun
bu arada bende bebiş istiyorum kilo vermeye uğraşmamın sebeplerinden biri canım

nugner sende hoşgeldin

menümü yazayım bende

sabah
ılık su incir
1 saat spor

kah.
peynir,dom.sal.maydanoz,zeytin yeşil çay

öglen
çorba,yarım bardak ayran,1tabk kabak yemegi

ara
90kalorilik kbar(çok güsel yeni keşvettim)
çubuk kraker

akşam
türlü(kv yapmıştı çok güseldii)
cacık

ara
1bardak süt
2 minik karpuz

darkolive dediğin gibi yapsam iyi olcaktı canım yaa papatya ile açıp üstüne karamel bitkisel boya kullanınca eski rengi gitti

bende geldim bakim dedim kimler var iyi geceler hanımlar, 1 haftadır kardeşim bende olduğu için pc yi ona veriyorum o giriyor genelde bi bakim dedim size olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…