80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo veren herkesi tebrik ediyorum,ayni kiloda kalanlara insallah haftaya sizde verenler arasina girersiniz .bakalim bende neolcak benim topice listeyi ben pazar yapicam insallah beni sevindirecek bir sonuc cikar.

selam kızlar kilo veren herkesi çok tebrik ediyorum hiç bakamadım geçmişe..sizlere veda etmek için geldim şimdi de yıllık iznimin ilk haftasını kullanmak için yola çıkıyorum..01.30 da yolcuyum önce balıkesir dedem by pass oldu onu görcem sonra da kardeşimin eşi bizi almaya gelcek annemle hep beraber yazlığa altınoluğa gidicez..bizimkilerle hasret gidermek,iyice yüzmek dinlenmek hiçbişi düşünmemek istiyorum valla çok gerildim çok yoruldum...bomba gibi dönücem söz..hepinizi öpüyorum..görüşmek üzere hoşçakalın...

kimse yokmu kıslarrr ben 2 haftadır giriyorum siteye ne zaman alacaksınız benide aranıza

dedene çok geçmiş olsun Allah şifasını versin canım

sanada iyi yüzmeler, eğlenmeler, dinlenmeler..hiçbirşey düşünmeden kızgın toprağa bol bol bas canım.

günaydın kızlar..

izloşşş süpersin bacu haftaya kesin 6'lı rakamları görürsün canım...Şeniz

tülay sende çok iyi vermişsin..ama fazla kafanı kurcalama bence ya puan hesabı yap,ya kalori yoksa kafan çok karışır..ben kalori hesabı yapıyorum..
kafamçokkarıştı

bahar bende saçımı tarçın bakır yapıcaktım açıp saç rengimmi ama
kuaför olmaz dedi şimdi karamel mi boyatsam diyorum

sabah sirkeli ılık su içtim üstüne yeşil çay içtm
midem mahvoldu yaaaa

ben bugün çörekotu yemedim sabah, deneme yapıyorum bakalım büyük wc de bir değişiklik olucak mı sempatiksalakcinni

çookkk hoşuma gitti kızlar
zenci çoçuğun beyaz çoçuğa şiiri

Doğduğumda siyahtım,
Büyürken siyahtım,
Güneşe çıktığımda siyahtım,
...Korkunca siyahtım,
Hastayken siyahtım,
Öldüğümde hala siyahım!

Ve sen beyaz çocuk:

Doğduğunda pembesin,
Büyürken beyazsın,
Güneş'e çıktığında kırmızı,
Üşüdüğünde mor,
Korktuğunda sarı,
Hastayken yeşil,
Öldüğünde de grisin!
Sen şimdi bana hala
"RENKLı" mi diyorsun?

[2005 YILINDA DUNYANIN EN IYI ŞııRı ]

! IRKÇILIĞA HAYIR ..!

evet çok güzel bunu biliyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…