banu bizde farklı bişiy yapmıyoruz benim menü takip ediyorsan sabahları hep 16 gidiyor herşey yiyorum akşam biraz erken ve hafif geçirmeye çalışıyorum vallahi bu zamana kadar çorba ana yemek salata bilmem ne tam takım yedim de ne oldu bundan sonra tek çeşit sağlığım ve moralim herşeyden önemli guclubacismile
neyse papatya suyuyla kimsenin arası olmamış
Selam kızlar bu topic kilosuna inebilmek için sabırsızlanıyorum. Sizden ricam bana oy verebilirmisiniz lütfennn... OyLa demeniz yeterli. Teşekkürler...
Think Plus Yüzünü Arıyor
ha bride izloşşşş
bende gün içende dikkat etemey çalışıyorum bu k.h olayına
mesela kaysı ve şeftali ,yerine artık
kiraz yiyorum
kızlar ben şimdi kv gidiyorum akşam gelirim sanırım yürüyerek gidicem 30 dk sürüyor
giderkende saçımı kesen kuaföre gidip 2 laf sölüycem içim rahatlıycakkk
kızlarrrrrr papatya suyuyla saç rengini açtınızmı hiç duydunuzmu?
inş. tülaycım yaaa benim belalı kilolarım biri okuttumu naptı bana 78den aşşağı düşemesin die kaydirigubbakcemile3
harikasın asu .. vucut vermeye baladı sakın kaçamak yapma kalanlar gitsin kısa sürede opuyorumnanaktan
:lepi: :lepi: :lepi:
İşte bu yaa harikasın izlem sanırım .kh. topiğindede sen birinci olursun orda herkes gramla vermiş boshayallersmile
gayet güzel bence ablacım tebrikler .
sağol canım geçen hafta benim reglyimdi bende 900 gram vermiştim ..atlat sen şu reglyi sonra gör asıl gidenleri kaydirigubbakcemile5
uygulaması çok zor bi diyet ama yapınacada tıkır tıkır verdiriyo baharcım ben geçen sene kaçamaksız olarak yaptım. busene 4.günde kaldı bi ara tekrar başlarım benim sağım solum belli olmaz kaydirigubbakcemile3kızlar ne güzel vermişsin
adatoprak geçmiş olsun canım
butterfly haftaya sakladım bütün heveslerimi düşerim 75 lere inşallah
bu arada hava yağmurlu
asutaha bende isveç diyeti uygulasam nasıl olur dayanabilirmiyim benim şekerim çabuk düşüyor yapabilirmiyim ne dersin ?
darkolive çok iyi canım motivasyon herşeyden önemli
selam kızlar keyifler nasıl bakalım
uzunca bir aradan sonra geldim yeniden kabul ederseniz aranıza tabi :)
önce neler yaptığımdan bahsedeyim burdan ayrılan herkesin başına geldiği gibii kio aldım öncelikle hem de epeyce 92.2 oldum ömrümde ilk kez hamileliğimde dahil olmak üzere
buarada 5+4 haftada sonlanan bir gebelik yaşadım planlı bir gebelik değildi zaten hayırlısı böyleymiş
aslında hiç uzak kalmadım sizden ara girip okudum ama pek yazmaya fırsatım olmadı zaten yazacak birşeyimde yoktu diyetten kopmuştum.
geçen hafta ısınma turlarına başladım :)) Selinin topiği ilgimi çekti izlem ve Aylin teşekkürler sayenizde keşfettim karbohidrat diyetini öyle çokta dikkat edemesemde 89.5 düştüm bir haftada bu da acayip motive etti beni inşallah haftaya daha düzeni bir diyetle devam etmek istiyorum
inş. tülaycım yaaa benim belalı kilolarım biri okuttumu naptı bana 78den aşşağı düşemesin die kaydirigubbakcemile3
79-78 sendromunu bi atlatsam devamı kolay gelcek buna inanıyorum
izleme ,sana ,banuya feryale ,bahara baktıkça banada bi azim geliyyyyy sempatiksalakcinni
uygulaması çok zor bi diyet ama yapınacada tıkır tıkır verdiriyo baharcım ben geçen sene kaçamaksız olarak yaptım. busene 4.günde kaldı bi ara tekrar başlarım benim sağım solum belli olmaz kaydirigubbakcemile3
canım hoşgeldin aramıza altta görüyodum okuyıp okuyp gidiodun
şimdi tekrar bizlerlesn inş. bu sefer başarıcaz :lepi:
Merhaba baharnaz ...
Evet papatya suyu saç rengini her yıkamada açar ben yapmıştım birkeresinde epey farkedilir bir açılma olmuştu a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?