80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet cnm sen hep yiyorsun
ama öglen ve akşam et yedigin için puanın az oluyor cnm
birde çok az yiyorsun gerçi sen
ama protein insnaı tok tutuyor tabiki

salata,ana yemek, kısmına gelince valla ben iki kez gittim diyetisyene ikisndede üstüne basa basa söyledi yiyeceksin diye ama bend heiç bir zman yemedim
çorba,ana yemek,salatası bir arada

ama öglen genelde salata yiyorumm üşenmezsemsempatiksalakcinni

ha bride izloşşşş
bende gün içende dikkat etemey çalışıyorum bu k.h olayına
mesela kaysı ve şeftali ,yerine artık
kiraz yiyorum

zayiflayanlari tebrik ederim, tam okuyamadim ama baya baya cok verilmis gözlerim acik kaldi, bendemi kh denesem ama yapabilirmiyim yapamammi bilmiyorumki

kilo bildirimi yapayim, sunu belirtmek isterimki bu hafta rejimi biraktim okadar cok cikolata bilav falan yedimki bravo bana kitlikdan cikmis gibi, dün kendimi toparlayip tekrar basladim rejime ve mutluyum

baslangic: 84
gecen hafta: 77,4
bu hafta: 76,8
bu hafta giden 600gr

toplam giden: 7,2 kg

tartimin dün pilini degistirdim umarim artik dogru tartar :)

17.7 nisan var komsu kizimla nisanlimin yengeninin ozamana 75 kilo olmayi cok istiyorum, gören desin ne zayiflamis. verdigim kilolar görünmüyor cünki yaa

kızlar ben şimdi kv gidiyorum akşam gelirim sanırım yürüyerek gidicem 30 dk sürüyor
giderkende saçımı kesen kuaföre gidip 2 laf sölüycem içim rahatlıycakkk

bu ginki menüm sabah yarım kepekli tost öğlen 1 koca kase salata peynirli akdenz yesilliklerinden akşam için 1 tbk kuru fasulye 1dlm k.ekmeği salata

ha bride izloşşşş
bende gün içende dikkat etemey çalışıyorum bu k.h olayına
mesela kaysı ve şeftali ,yerine artık
kiraz yiyorum

bende bugün kendime ödül verdim, sbah 1 tane şeftali yedim valla süperdi zemuszemus
kızlar ben şimdi kv gidiyorum akşam gelirim sanırım yürüyerek gidicem 30 dk sürüyor
giderkende saçımı kesen kuaföre gidip 2 laf sölüycem içim rahatlıycakkk

neden canım içine sinmedi mi, yeni mi kestirdin

kızlarrrrrr papatya suyuyla saç rengini açtınızmı hiç duydunuzmu?

ben ortasonda yapmıştım baharcım papatya suyunu sürüp güneşte bekliodum 4-5.ci yapışımdan sonra açılmıştı tabi saçlarıda beslio
ama ben daha hızlı sonuç almak için oksijenli suyla tek seferde açtım saç rengimi
ama mahvetti saçlarımı elektirik çarpmış gibiydi valla zor düzeldi

kilo veren herkesi tebrik ediyorum

sanki hic arti yok galiba bu hafta varsada gözümden kacmistir muhakkak

masallah nazar degmesin

aylincim masumm hakli ya pirinc pilaviydi yada bulgur pilavi, cay kasiginla yemistin

inş. tülaycım yaaa benim belalı kilolarım biri okuttumu naptı bana 78den aşşağı düşemesin die kaydirigubbakcemile3
79-78 sendromunu bi atlatsam devamı kolay gelcek buna inanıyorum
izleme ,sana ,banuya feryale ,bahara baktıkça banada bi azim geliyyyyy sempatiksalakcinni
uygulaması çok zor bi diyet ama yapınacada tıkır tıkır verdiriyo baharcım ben geçen sene kaçamaksız olarak yaptım. busene 4.günde kaldı bi ara tekrar başlarım benim sağım solum belli olmaz kaydirigubbakcemile3

canım hoşgeldin aramıza altta görüyodum okuyıp okuyp gidiodun
şimdi tekrar bizlerlesn inş. bu sefer başarıcaz :lepi:

listeye girmek isteyenler kilo bildirimini özelden yapsın fıstık hatunlar, daha 7 kişi bildirim yapmış hadiiiiii daha ne bekliyorsunuz olumunekankayizsmile

doğru canım burasım ailem gibi oldu 2-3 girmesem merak ediyorum valla naptı kızlar diye
ama diyet miyet hakgetirdiği için utandım yazmaya :kedi: biraz da sıkıntılı bir süreçti açıkçası
78 sendromunda hak vriyorum sana bende 80 pisikolojik sınınrını bi aşamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…