izlem ablaa
avatarin dikkatimi cekti büyük eklerisin mümkünse??? beyaz elbiseli
çok güzel olmuş izlem abla burası neresi ya
merhabalar...benim kilo aldı başını gitti evvelinden 70lerde geziyordum , şimdi okul bitti iş güç de olmayınca evden çıkmaz oldum ve bunun ceremesini çekiyorum şimdi. Çünkü 95 olmustum şimdi yavaş yavaş düşüyorum 89-90 civarında sayıyorum.Belki biraz daha vermişimdir ama bakmıyorum artık tartıya.Şu an diyet yapıyorum diyemem çünkü insan gibi yiyince düşüyor tekrar kilom :) Fakat bunun yanında spor yapmak çok mühim umarım ona da başlayacağım.30 kilo vermem lazım daha doğrusu ben öyle olsun istiyorum daha önce 10 kilo yetiyordu ama şimdi kkölü bir değişiklik gerek vücuduma.Bende ki mide mide değil artık ne atsan içine kaybolup gidiyor, adeta işkembe oldu ama artık yeter çok hantallaştım artık kendimi çookkk ağır hissediyorum-ki zaten öyleyim- bu yüzden hafiflemek lazımm. Şimdilik bu kadar esen kalın :)
inciraltı canım, ağaçların arkası deniz hihoyyyt hihoyyyt
inş. tülaycım yaaa benim belalı kilolarım biri okuttumu naptı bana 78den aşşağı düşemesin die kaydirigubbakcemile3
79-78 sendromunu bi atlatsam devamı kolay gelcek buna inanıyorum
izleme ,sana ,banuya feryale ,bahara baktıkça banada bi azim geliyyyyy sempatiksalakcinni
uygulaması çok zor bi diyet ama yapınacada tıkır tıkır verdiriyo baharcım ben geçen sene kaçamaksız olarak yaptım. busene 4.günde kaldı bi ara tekrar başlarım benim sağım solum belli olmaz kaydirigubbakcemile3
canım hoşgeldin aramıza altta görüyodum okuyıp okuyp gidiodun
şimdi tekrar bizlerlesn inş. bu sefer başarıcaz :lepi:
:kedi: tamam
benim hep hayalimdi aylincim bir bebeğim olsun, saçlarım belime kadar bembeyaz bir elbise ile yemyeşil bir yerde resim... saçlarımı kestirmeden 1 gün önce gerçekleştirdim halaimi allaha binlerce şükür :Saruboceq: bu o resim kaydirigubbakcemile3
merhabalar...benim kilo aldı başını gitti evvelinden 70lerde geziyordum , şimdi okul bitti iş güç de olmayınca evden çıkmaz oldum ve bunun ceremesini çekiyorum şimdi. Çünkü 95 olmustum şimdi yavaş yavaş düşüyorum 89-90 civarında sayıyorum.Belki biraz daha vermişimdir ama bakmıyorum artık tartıya.Şu an diyet yapıyorum diyemem çünkü insan gibi yiyince düşüyor tekrar kilom :) Fakat bunun yanında spor yapmak çok mühim umarım ona da başlayacağım.30 kilo vermem lazım daha doğrusu ben öyle olsun istiyorum daha önce 10 kilo yetiyordu ama şimdi kkölü bir değişiklik gerek vücuduma.Bende ki mide mide değil artık ne atsan içine kaybolup gidiyor, adeta işkembe oldu ama artık yeter çok hantallaştım artık kendimi çookkk ağır hissediyorum-ki zaten öyleyim- bu yüzden hafiflemek lazımm. Şimdilik bu kadar esen kalın :)
herkese selam bende zayıflamak istiyorum
bebek istediyim için dr bana kilo vermem gerektiyini söyledi
zayıflamak için bişeyler kür falan liste yapıyomusunuz bana da yardımcı olsanız
listeye girmek isteyenler kilo bildirimini özelden yapsın fıstık hatunlar, daha 7 kişi bildirim yapmış hadiiiiii daha ne bekliyorsunuz olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?