80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

asutaha tşkler canım az önce denedim güneş olmadığı için makina ile kuruttum iki kez işlemi tekrarladım normalde saçlarım açık karamel ama mavi siyahtan dönmek canımı çok yaktı kuaförde o yüzden evde kendim gelen siyah diplerini biraz açayım ve karamelle devam edeyim dedim ama koyu karamel oldu saçlarım ( ve siyah dipleri yine belli neyseki önceki hali gibi sırıtmıyor ve beyazlarımı azda olsa kapattı
çünkü niye evde yaptım kuafördeki kimyasal maddeler sağlıklı bulmuyorum organic saç boyamız var deselerde mutlaka birşeyler katıyorlar canım ve bende bebiş düşündüğüm için gitmek istemedim
bakalım doğal şeyleri denemeye devam edicem yada pes edicem

asutaha 79 sendromundan kurtulursun ama bak bende 3 haftadır 76 sendromuna girdim haftaya bu durumdan kurtulmak için ekstra çabalıycam

ve mümkünse bana isveç diyetini nerden alırım yazarmısın

birde 1 günlük meyve detoksu uygulasam varmı kızlar detoks tarifiniz

baharnaz bende duymuştum yapan arkadaşlarım da vardı, keşke boyamadan önce 3-4 gün deneseydin papatya banyosunu saçlarına doğal yöntem hem yerimseniben

izlem ablaa
avatarin dikkatimi cekti büyük eklerisin mümkünse??? beyaz elbiseli

izlem ablaa
avatarin dikkatimi cekti büyük eklerisin mümkünse??? beyaz elbiseli

:kedi: tamam

benim hep hayalimdi aylincim bir bebeğim olsun, saçlarım belime kadar bembeyaz bir elbise ile yemyeşil bir yerde resim... saçlarımı kestirmeden 1 gün önce gerçekleştirdim halaimi allaha binlerce şükür :Saruboceq: bu o resim kaydirigubbakcemile3

merhabalar...benim kilo aldı başını gitti evvelinden 70lerde geziyordum , şimdi okul bitti iş güç de olmayınca evden çıkmaz oldum ve bunun ceremesini çekiyorum şimdi. Çünkü 95 olmustum şimdi yavaş yavaş düşüyorum 89-90 civarında sayıyorum.Belki biraz daha vermişimdir ama bakmıyorum artık tartıya.Şu an diyet yapıyorum diyemem çünkü insan gibi yiyince düşüyor tekrar kilom :) Fakat bunun yanında spor yapmak çok mühim umarım ona da başlayacağım.30 kilo vermem lazım daha doğrusu ben öyle olsun istiyorum daha önce 10 kilo yetiyordu ama şimdi kkölü bir değişiklik gerek vücuduma.Bende ki mide mide değil artık ne atsan içine kaybolup gidiyor, adeta işkembe oldu ama artık yeter çok hantallaştım artık kendimi çookkk ağır hissediyorum-ki zaten öyleyim- bu yüzden hafiflemek lazımm. Şimdilik bu kadar esen kalın :)

paylaşım yapıp, bilgi alışverişinde bulunursan topikteki bütün arkadaşlar ve ben tabiki yardımcı olmaya çalışırız canım sen yeterki iste buyrunnnnnnnnn

herkese selam bende zayıflamak istiyorum

bebek istediyim için dr bana kilo vermem gerektiyini söyledi

zayıflamak için bişeyler kür falan liste yapıyomusunuz bana da yardımcı olsanız

selam kizlar bugünkü menüm,menüüyü yazinca iyi oluyor neler kacirmisim neleri eksik yada fazla yapmisim takip edebiliniyor cok güzel bisey yediklerimizi yazmak

sabah

7.00 de

1 cevizli sekerli acma
1 actimel

ara

2 kepekli sandevic ekmegi
biri kasarli
biri light yag ve recelli
1 siyah cay

ögle

2-3 kasik kabak yemegi
4-5 kasik tavuk sote cok az yagda pismis haslama gibi olmus :)

ara

yesil cay

3-4 kepekli bisküvi

aksam

1 kasarli bol marullu kepekli sandevic ekmegi ama bu bahsettigim sandevic ekmeklerinin bpyu 10 cm felan avcumun ici kadar

gün icinde 11 büyük bardak su ictim
2 fincan yesil cay
1 fincan kahve ictim

yatmaya yakin acikirsam tarcinli süt icicem

menüm nasil ?
[/COLOR]

bugünkü menüm;

sabah;1 dilim mısır ekmeği,domates,2 kaşık lor,1 tane zeytin,bi tutam nane,1 bardak form çayı
öğlen;2 çatal bulgur pilavı,yarım avuç kadar beyaz leblebi
akşam;1 kepçe bamya yemeği,2 buçuk y.k bulgur pilavı,2 y.k yoğurt,salata,yarım dilim ekmek
ara;1 bardak form çayı

gönlümce akşam yemeği yedim sefam olsun ödüllü yemek

ay allah iyiligini versin emi güldürdün beni okumus falan

ay ben onu öylesine bir kartpostal zanettim hakkatten cok güzel cikmis, ama büyük resmini görünce anladim foto oldugunukaydirigubbakcemile3

aramiza hosgeldin nugnervereliniortak

herkese selam bende zayıflamak istiyorum

bebek istediyim için dr bana kilo vermem gerektiyini söyledi

zayıflamak için bişeyler kür falan liste yapıyomusunuz bana da yardımcı olsanız

insallah en kisa zamanda kilo verip te bebisin olur, bende yeni hamile oldum o yüzden diyeti biraktim ama ginede burdayim, niyese kopamiyorum burdan

bu arada hosgeldin

bitanem16 canım teşekkür ederim ıNŞALLAH bende senin gibi hamile kalabilirim sen zayıfladıktan sonramı hamile kaldın canım
ALLAH BAGIŞLASIN EVLADINI SANA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…