tüloşşşşşş ne güzel konuşuyonöle bacuuuuuu inşşş cnm bol gelsin eylüle kadar eylülde ogluşları dogum günüüü
baharcım daha 1 haftadır incir yiyorumm öncesinde hep kkaysı yerdim
bahar
saçlarımı çikolata kahveye boyadım cnm
ama alttaki kızıllar yüzünden böle tuttı
diger boyamada açarım biraz daha
baharnaz
sen istanbulun neresindensin
inş. tülaycım sendeki şu iradeden ecükde bana bulaşsa yerimsenibennarinim çok sağol inş yaz sonuna kadar hepimiz hedefi tutturmuş oluruz :=)
asu sakın canım yaa hemen şöyle bi silkelen .. narinim demiş zaten gerekeni bunu kendine yapma canım..opuyorumnanaktan
banucum menün gayet güzel olmuş canım..pilav hariç gerisi diyet yemeği iin çok ideal kaydirigubbakcemile5
geçmiş olsn baharcmbu saate kadar hastanedeydim Glikoz yüklemesi ve bazı kan tahlillerim vardı onlarla uğraştım 2 gündür nasıl ve ne şekilde yiyorum anlayamıyorum kafamçokkarıştı
toparladım toparladım sempatiksalakcinniasutaha yaptığın kaçamaklardan sonra tekrar toparlan canım
aman semacım ihmal etmegeçmiş olsun canım...benim de endokrine gitmem lazım hep ihmal ediyorum..( birazda maddiyattan ) belirtilerden anladığım kadarıyla bende insülin direnci var galiba...
başbaşa kaldık banucum....:))
asu gelmiş semaa
asu gelmiş semaa
evi p..k götürüyo temizlik yapmam lazım ama yerimden kalkıcak halim yok yaa çok tembelim bu aralar
ben geldim sen gittin semaaa sempatiksalakcinnihoşgelmişşş...
aynen benimde ama kim yapacak ctesi,pazar yetmiyoki bana...halılar yıkanıcak..duvarlar silinicek..oğlanın dolabı elden geçicek...mutfak dolapları öyle offffffff....
asu benimde evi süprümeme temizlemem gerekiyor taşın üsüt bulaşık dolu ama su yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?