80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Butterfly saol canım
genelde protein ağırlıklı besleniyorum daha doğrusu beyaz et ağırlıklı çokta incelemedim sizin diyeti sadece yediklerinize bakıyorum

bahar
saçlarımı çikolata kahveye boyadım cnm
ama alttaki kızıllar yüzünden böle tuttı
diger boyamada açarım biraz daha

inciri bir tk zeytinyağ ile ısla akşamdan
sabah bunu ılık su ile iç
yada 1 tane cevizi suyla ısla sabah iç ve tanesini ye canım

inş. tülaycım sendeki şu iradeden ecükde bana bulaşsa yerimseniben
bu saate kadar hastanedeydim Glikoz yüklemesi ve bazı kan tahlillerim vardı onlarla uğraştım 2 gündür nasıl ve ne şekilde yiyorum anlayamıyorum kafamçokkarıştı
geçmiş olsn baharcm
asutaha yaptığın kaçamaklardan sonra tekrar toparlan canım
toparladım toparladım sempatiksalakcinni
geçmiş olsun canım...benim de endokrine gitmem lazım hep ihmal ediyorum..( birazda maddiyattan ) belirtilerden anladığım kadarıyla bende insülin direnci var galiba...
aman semacım ihmal etme
başbaşa kaldık banucum....:))

bende burdaymmm

asu benimde evi süprümeme temizlemem gerekiyor taşın üsüt bulaşık dolu ama su yokkk

hoşgelmişşş...
ben geldim sen gittin semaaa sempatiksalakcinni
aynen benimde ama kim yapacak ctesi,pazar yetmiyoki bana...halılar yıkanıcak..duvarlar silinicek..oğlanın dolabı elden geçicek...mutfak dolapları öyle offffffff....

asu benimde evi süprümeme temizlemem gerekiyor taşın üsüt bulaşık dolu ama su yokkk

boşverin kızlar ev işi bitmez ben 5 yıldır bitiremedim birazda tembellik yapalum olumunekankayizsmile sempatiksalakcinni

masumm

misafirine hazırlık yaparken mutfakta 200 adım at faydasını görürsün
akşama daha dengeli ye canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…