80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu saate kadar hastanedeydim Glikoz yüklemesi ve bazı kan tahlillerim vardı onlarla uğraştım 2 gündür nasıl ve ne şekilde yiyorum anlayamıyorum kafamçokkarıştı

selma canım uğramışsın yeni geldim az sonrada uzanıp dinlenmem gerekecek glikoz yüklemesi beni fena çarptı bulantılarım var

baharrr
1. saçlarım nasıl olmuş
2.valla ben evi toplamakla bitiremiyorumm şimide su kesildi
3. ben o taytı arada bir giyip bakıyorum cnm sadece sanırım eylül gibi giyebilicemmm
4.neden glukoz yüklemesi yapıldı
5. vala bende hafta sonu yaptım kendi kendime sohbett

ha birde evet ben sabahları yürümeye giderken
500 cc ılık su içiyorum kuru incirle beraber
ama bundna sonra keten tohumuda yiycem sabahları

saçların koyu durmuş canım kahveyemi boyadın ten rengin açık gibi saçlarınıda biraz açsan süper olcak canım

çenene gurbann sempatiksalakcinni
:kedi: opuyorumnanaktan

tülaycım canım benim harika gidiyorsun inanıyorumki yaz bitmeden 65 i görürsün sen a.s

Sağol narinim İnş hep beraber opuyorumnanaktan
tüloşum kız havuzamı yazıldın listende yüzme gördüm :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
Evet canım 1 buçuk ay olmuş ben spor yapmayalı .bugün yarın sonu yok bunun kalk hazırlan ve git .. kaydirigubbakcemile3
tünaydın buterful masum
sağol ablacımm opuyorumnanaktan

1-çok yakışmış bence güle güle kullan =)
2-oyy susuzda hiç bi iş olmuyor yaa :sinifsinif: Benim evimden oyuncak döküntüsünden kurtulmuyor malesef :umursamaz:
3-byle gidersen Eylüle o tayt sana bol gelir demedi deme :lepi:
4-bu direk bahara gitsin kaydirigubbakcemile3
5-havalar sıcak napsın geziyor millet sempatiksalakcinni
şeker problşemimden dolayı birde kan testlerim vardı canım
Çok geçmiş olsun canım.sende şeker varsa eğer bu k.h diyeti tam sana göre..

tüloşşşşşş ne güzel konuşuyonöle bacuuuuuu inşşş cnm bol gelsin eylüle kadar eylülde ogluşları dogum günüüü

baharcım daha 1 haftadır incir yiyorumm öncesinde hep kkaysı yerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…