80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kimse yok yineeee:8
yarın misafirim gelicek kızlaer
menü şöyle

tavuk çorbası
taze fasulye
barunya salatası
yeşil salata
pilav
köfte

gelen çok yakın bir arkadaşım çocuklarıda var o yüzden çeşit bukadar en güzelide oda diyette:)

ay ablamm 30 euro verdim bide astarini cikarip baska dikemem yani
geri vericemm baska renk bulursam alicam... evt ici belli oluyor tayt belli oluyor..
hevesim kacti cok da güzel olmustu

kızlar yarın için irmik tatlısı yapıcma birde ama bişey sormak istiyorum kakolu biskiviyi blendırdan geçirdim ama alt ve üst tarafamı koyum yoksa arasına mı ne dersiniz
birde size bir sır vereyimmi

evde kakolu büskivi kalmamış bende petibörü blendırdan geçirdim sonra içine biraz kako koydum bir kez daha geçiridm oldumu sana kokakolu büskivi:)

narinim çok sağol inş yaz sonuna kadar hepimiz hedefi tutturmuş oluruz :=)
asu sakın canım yaa hemen şöyle bi silkelen .. narinim demiş zaten gerekeni bunu kendine yapma canım..opuyorumnanaktan

banucum menün gayet güzel olmuş canım..pilav hariç gerisi diyet yemeği iin çok ideal kaydirigubbakcemile5

merhaba beni aranıza alacakmısınız 83.5 kiloyum kaptanım bu hesaplamalar nedir neye göre ne hesaplanıyor:uhm:

biz karbonhidrat diyeti yapıyoruz canım, k.b alımı çok sınırlı diyet yöntemleri ve deneyimleriniz kısmında var, bir göz at istersen...

hoşgeldin bu arada paylaşımlarının devamını dilerim
kaydirigubbakcemile5

ay ablamm 30 euro verdim bide astarini cikarip baska dikemem yani
geri vericemm baska renk bulursam alicam... evt ici belli oluyor tayt belli oluyor..
hevesim kacti cok da güzel olmustu

canım aklında bulunsun bak ben bir tane siyah bir tane beyaz dizin üstünde etek şeklinde astar bulundururum evde elbise etek çok severim bende hemen geçiriveririm altına tamamdır zemuszemus dün bende lacivert aldım bi tane ama çok kötü duruyor daha sanırım 5 kiloyu verdikten sonra tam olucak :çok üzgünüm: hiç öle bir elbisem yoktu heveslendim ama vaktim yoktu denememiştim bakarım 2 haftada olmuyor değiştiririm napim :1closedeyes:

selam kızlar, regl yüzünden mi bilemiyorum ama 4. günüm bugün 1 kilo artıdayım, regl den kaynaklandığını ümit ediyorum akannehir

bugün gene dışarı çıkıcam çantama 1 ton balığı konservesi atim bari, sempatiksalakcinni 1de diyet kola içtim mi tamamdır

akşama görüşürüz :gitme:

valla ben öyle seylerle ugrasamam kaydirigubbakcemile3 TR den bakicam bide elbise bakalimm... ama burda yaz da olmaz artik almaya da gerek yok sanki... TR de sicaktan patlamiyim diye elbise daha rahat diye düsündüm, tabiki tayt ile... taytsiz giydim gecen hafta,m allahim bacaklarim bi kabarmis pismisssssss aboooow nasil aciyoo

tülaycım gelen ark diyette ama çocuklar var o yüzden pilav yapaıyım deidm birde
birde kardelşi gelicek ark

bu ark beni gaza getirip diyete zorlayan arkadaşımm

denizicm benimde yarın olmam laızmm

yaa aben bu kabızlık için ne yapmam gerekiyor acabaa

selam kızlar

nur5555 geçmiş olsun canım üzüldüm. Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. bende bebiş isteyip hem bebişim için hem kendim için kilo vermeye çalışıyorum.

nazlıksk hoşgeldin

hulya1984
hoşgeldin

kilolarımızı en sağlıkjlı şekilde vermek istiyoruz ve kararlı oluyorz hep beraber pes etmek yok.

masumm resimlerini gördüm

evet arka fon dağınık kaydirigubbakcemile3 ön fon güzel ama tayt ve tuniğine girmek için biraz daha çaba canım benimde biraz fazla çabalamam gerekecek

evet keten tohumu, çörek otu sürekli birşeyler deniyorsun ama 2 su bardağı ılıksu mutlaka içiyormusun
ama sen kilo vermen çok farketmiş canım yüzünden bile belli benimkinde belli olmuyor maalisef
maşayla alnına yakmana çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…