sakın asucum unutmaki 78 e kadar düşüp yine kilo almıştın.lütfen kendine bunu yapma.nereden dönersen kardır.bi kere bozdun diye sakın devamını getirme bence daha çok buraya girmelisinki böylece kendini hemen disiplin edebilesin.
aa süper giy işte yazın hiç koyu renk giymem ben hep cıvıl cıvıl şimdi kiloda verince siyah hiç giymiyorum, ama beyaz elbisenin altına siyah tayt giyme canım hem kötü görünür hemde rahat edemessin, için belli oluyor diye rahatsız oluyorsan astarını çıkar biraz daha kalın bir astar dikiver ben çoğunlukla öle yaparım bayanssulusmile
merhaba beni aranıza alacakmısınız 83.5 kiloyum kaptanım bu hesaplamalar nedir neye göre ne hesaplanıyor:uhm:
ay ablamm 30 euro verdim bide astarini cikarip baska dikemem yani
geri vericemm baska renk bulursam alicam... evt ici belli oluyor tayt belli oluyor..
hevesim kacti cok da güzel olmustu
biz karbonhidrat diyeti yapıyoruz canım, k.b alımı çok sınırlı diyet yöntemleri ve deneyimleriniz kısmında var, bir göz at istersen...
hoşgeldin bu arada paylaşımlarının devamını dilerim kaydirigubbakcemile5
canım aklında bulunsun bak ben bir tane siyah bir tane beyaz dizin üstünde etek şeklinde astar bulundururum evde elbise etek çok severim bende hemen geçiriveririm altına tamamdır zemuszemus dün bende lacivert aldım bi tane ama çok kötü duruyor daha sanırım 5 kiloyu verdikten sonra tam olucak :çok üzgünüm: hiç öle bir elbisem yoktu heveslendim ama vaktim yoktu denememiştim bakarım 2 haftada olmuyor değiştiririm napim :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?