80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Butterfly saol canım
genelde protein ağırlıklı besleniyorum daha doğrusu beyaz et ağırlıklı çokta incelemedim sizin diyeti sadece yediklerinize bakıyorum

Hmm anladım canım istersen bi detaylı bak belki aklına yatar ..

tüloşşşşşş ne güzel konuşuyonöle bacuuuuuu inşşş cnm bol gelsin eylüle kadar eylülde ogluşları dogum günüüü
Eylüle daha 2 ay var cicim ..ay başına 3-4 kilo versen ohooo tamamsın zaten :lepi:

inş. tülaycım sendeki şu iradeden ecükde bana bulaşsa yerimseniben
tamamen beyinlle alakalıı yoksa benden veya burdakiler ne eksiğin var senin .sadece beynine yerleştirmekte mesele yerimseniben

evi p..k götürüyo temizlik yapmam lazım ama yerimden kalkıcak halim yok yaa çok tembelim bu aralar
kaydirigubbakcemile3
bana yarın kadın gelicek allahtan sempatiksalakcinni evim hiç pis olmaz zaten ama camlar yağmurlardan sonra fena halde valla :sinifsinif:

bende bazen temizlikte dibe vuruyorum canım hiç yapmak istemiyor kaydirigubbakcemile3

Herkeste var aynı dert canım.Yap yap yine aynı belkide ondandır bu bıkkınlık boshayallersmile

temizlik deyince kimse kalmamış:roflol::roflol:

neyse ben de çıkayım artıkın...bu yağmurda nasıl gideceksem...:uhm:

benden sonra gelene olsun bu çiçekler....a.s.

hepiciniz öpüldünüz...:)))

polen çok iyi geldi sindirim sistemime ameliyat sonrası sorunlarım çok oldu ne yapcam diiye düşünüyordum ama artık gerek kalmadı eski düzenime döndürdü beni neymiş buda anlata anlata bitiremedin demeyin ama gerçekten gaz problemimde kalmadı çok rahatlatıyor bilseydim beklermiydim bu kadar bir dene istersen iştah açtığıda yok yani bende şu an da yok 3 gündür içiyom ara öğün yapamıyorum içim almıyor hiçbirşey sıkıldım artık ara vermem lazım ara öğünde yediklerime 2 ööğüne düştü ama enerjim fazla bana yetiyor kahvaltıda 1 gevreği annemle bölüştük domates peynir şimdide biraz mercimek yeşil 1 dilim ekmek yemedim yine yoğurt 4 kaşık falan yemek kaşığı dolusu bakalım bişey yicemmi gece hiç uyumadım babama çok kızdım çünkü sabah 10a kadar oyun oynadım saat 1 de yatmışım 4tü kalktım yetti bana

denizicm benimde yarın olmam laızmm

yaa aben bu kabızlık için ne yapmam gerekiyor acabaa

canım ben kabılık çöümünü gece yatarken 1 kase yoğurda 2-3 kayısı doğruyorum binik minik bazende 1 kase yoğurda biraz kuru üüm atıp yiyorum sabah wc ye çıkıyorum.iyi geliyo bana.ben kabızlık yüzünden bu kadar kilo aldım kabılık yüünden emar bile çekildim piskolojik dedi dr.neler denedim aktive yoğurt keten tohumu kuru kayısı her duyduğumu yaptım ama çöümü sadece yoğur kayısı yoğurt üümde buldum sende dene istersen inş. faydasını görürsün

1.Polen kansız insanlar için faydalıdır. A1yuvar sayısını %25-30, hemoglobini % 15 oranında yükseltir.
2. Polen içerdiği antibiyotiklerle en inatçı bağırsak iltihaplarını iyileştirir.
3. Polen vücudumuzu zinde tutar.
4. Sporda yüksek performans sağlar.
5. Aşırı yorgunluk ve stresten kaynaklanan cinsel isteksizliği giderir.
6. Kabızlık ve bağırsaktaki tıkanmaları ortadan kaldırır.
7. ınsanlardaki aşırı sinirliliği ortadan kaldırır. ınsanı rahatlatır.
8 ınatçı ishalleri tedavi eder.
9. Polen kabızlığı önleyerek hemoroidi iyileştirir, .
10. Görme üzerindeki etkisi büyüktür. Birçok olaylarda görme yeteneğini artırdığı saptanmıştır.
11.Polenin saç sayısını artırdığı ve saçın dökülmesini önlediği tespit edilmiştir.
12. Polen prostat hastalarında iyileştirici etki yapar.
13. Polen gelişmeyi ve büyümeyi hızlandırır.
14. Polen kılcal damarları etkileyerek fazla kanamaya engel olur. Kalp kasının çalışmasını güçlendirir.
15. Polen hücre yenileyicidir. Kanser tedavisinde destekleyicidir.
16. Yüksek tansiyon ve soğuk algınlığında etkilidir.
17. Son yıllarda hayvancılıkta yarış atlarının, balıkların, iyi ötmeyen kafes kuşlarının, civciv ve tavukların aktivitesinin, verimliliğinin, hızlı gelişmesinin ve sindirim kolaylığının sağlanmasında kullanılmaktadır.
18. Polen. düşünme yeteneğini artırır.
19. Kısa sürede kişileri enerji ve canlılığa kavuşturur.
20. Deri göz kapağı iltihaplarını önler.
21. Sinerjik etki ile vücut dayanıklılığını artırır ve enerji verir.
22. Hastalıktan kalkanları kısa sürede eski enerji ve canlılığa kavuşturur.
23. Acıktıkça polen yenilerek desteklenen diyetlerle çok rahat kilo verilebilir.
24. Yemekten yarım saat önce alınan polen, alınan gıdalardan tam faydalanmayı sağlar ve kilo aldırır.

kızlar mrb yediklerimi yazıyım
sabah

1dilim k.ekmek
kk kadar beyaz peyni,r
3zeytin

ara

1elma

öğle

1kase çorba

ara

5kiraz

akşam

2haşlanmış patates
peynir zeytin
domates

bilmiyorumkismile patates kötü oldu sanırım

kızlar şu kabızlık ve regli olamamak beni deli ediyor.mafoldumben mafoldumben bu ayın 15 inde olmam gerekiyordu.gene olamadım.ooooffffff

vwe hala vwc ye gidemeidm

aHHHHHH AHHHHHHH bendensinnn

bende gidemedimmm, hissediyorum amaaa depolanmisss cikmasini bekliyor töbe töbeee
cikmiyor isteeeee, ayran ictim belki cözer diyee su iciyorummm TIK YOKKK eyvahedigeldismile karnimm sissss regl halennnnn gelmediii
yeter ama yaa :gitme:

kızlar şu kabızlık ve regli olamamak beni deli ediyor.mafoldumben mafoldumben bu ayın 15 inde olmam gerekiyordu.gene olamadım.ooooffffff

allahima süküüüür biri daha ciktiii
bende saniodumki ben anormalimm

benimde 24. de olacakti gelmediii
kabizlik bendede varrr
senin baya gecikmis yaa
cok stres yapiyoruz kendimize sanirimmm adacim yaa

reglim düzene girsin diye soğan kürüne başladım iki kere içtim.sonra 2gün yapamadım.sabah uyandım çok kötüyüm miğdem bulanıyor.kasıkta müthiş ağrı yanma ölcem sandım gece acile gittik idrar yollarım iltihaplanmış.sonra korktum soğan küründen mi oldu acaba diyeeee senağlama

allahima süküüüür biri daha ciktiii
bende saniodumki ben anormalimm

benimde 24. de olacakti gelmediii
kabizlik bendede varrr
senin baya gecikmis yaa
cok stres yapiyoruz kendimize sanirimmm adacim yaa

aylincim gerçekten çok geriyor.patlamaya hazır bomba gibiyim.sinirlerim bozuluyor.özellikle şu regli konusuna korkmaya bile başladım.:gitme:

teyzem erken menopoza girdi 32yaşında ben 28 yaşındayım bazen menopoza mı giriyorum yoksa diye düşünüyorum üstelik daha bebeğim bile yok.

aylincim gerçekten çok geriyor.patlamaya hazır bomba gibiyim.sinirlerim bozuluyor.özellikle şu regli konusuna korkmaya bile başladım.:gitme:

ay bende aynen yaaa

bu arada cok dert yandim galiba
wc ciktim az öncee ondan gec yazdim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama dahada var yanii cikmiyor töbe yaaa

ama bu regl olayi ilk kez oluyorr
sicaktan ve regl den stres sanirim
ve spor da yapmiyom
agir kaldirinca patlarmis yuurta öle dedi biri

teyzem erken menopoza girdi 32yaşında ben 28 yaşındayım bazen menopoza mı giriyorum yoksa diye düşünüyorum üstelik daha bebeğim bile yok.

ay aolamazz inanmamm.... eyvahh ay olurmu öle sey yaa allah korusunn
evlimisinnn
hemen cocuk yap zemuszemus

hadi ya darısı benim başıma kaydirigubbakcemile3 hiç bir şeyi bu kadar istekle beklememiştim.beklediğimiz şeye bakkkkkaydirigubbakcemile3
sinir oluyorum yapamamakl kilo yapıyor.regli olamamak kilo yapıyor.nasıl üzülmeyim.üstelik polikistik over de var oda kilo vermemi zorlaştırıyor offffff offff bende bütün içimi sana boşalttım.kaydirigubbakcemile3

sana selintepe nin bana yazdigi yaziyi kopyalicamm
az önce yazmis bana

bak okuu hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…