- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
Butterfly saol canım
genelde protein ağırlıklı besleniyorum daha doğrusu beyaz et ağırlıklı çokta incelemedim sizin diyeti sadece yediklerinize bakıyorum
Eylüle daha 2 ay var cicim ..ay başına 3-4 kilo versen ohooo tamamsın zaten :lepi:tüloşşşşşş ne güzel konuşuyonöle bacuuuuuu inşşş cnm bol gelsin eylüle kadar eylülde ogluşları dogum günüüü
tamamen beyinlle alakalıı yoksa benden veya burdakiler ne eksiğin var senin .sadece beynine yerleştirmekte mesele yerimsenibeninş. tülaycım sendeki şu iradeden ecükde bana bulaşsa yerimseniben
kaydirigubbakcemile3evi p..k götürüyo temizlik yapmam lazım ama yerimden kalkıcak halim yok yaa çok tembelim bu aralar
bende bazen temizlikte dibe vuruyorum canım hiç yapmak istemiyor kaydirigubbakcemile3
denizicm benimde yarın olmam laızmm
yaa aben bu kabızlık için ne yapmam gerekiyor acabaa
vwe hala vwc ye gidemeidm
kızlar şu kabızlık ve regli olamamak beni deli ediyor.mafoldumben mafoldumben bu ayın 15 inde olmam gerekiyordu.gene olamadım.ooooffffff
allahima süküüüür biri daha ciktiii
bende saniodumki ben anormalimm
benimde 24. de olacakti gelmediii
kabizlik bendede varrr
senin baya gecikmis yaa
cok stres yapiyoruz kendimize sanirimmm adacim yaa
aylincim gerçekten çok geriyor.patlamaya hazır bomba gibiyim.sinirlerim bozuluyor.özellikle şu regli konusuna korkmaya bile başladım.:gitme:
teyzem erken menopoza girdi 32yaşında ben 28 yaşındayım bazen menopoza mı giriyorum yoksa diye düşünüyorum üstelik daha bebeğim bile yok.
ay bende aynen yaaa
bu arada cok dert yandim galiba
wc ciktim az öncee ondan gec yazdim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama dahada var yanii cikmiyor töbe yaaa
ama bu regl olayi ilk kez oluyorr
sicaktan ve regl den stres sanirim
ve spor da yapmiyom
agir kaldirinca patlarmis yuurta öle dedi biri
hadi ya darısı benim başıma kaydirigubbakcemile3 hiç bir şeyi bu kadar istekle beklememiştim.beklediğimiz şeye bakkkkkaydirigubbakcemile3
sinir oluyorum yapamamakl kilo yapıyor.regli olamamak kilo yapıyor.nasıl üzülmeyim.üstelik polikistik over de var oda kilo vermemi zorlaştırıyor offffff offff bende bütün içimi sana boşalttım.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?