kzılar bakın aklıma ne geldiii
bütün kabızlar toplandık toplandık toplandık
biz bu bagırsaklardan usandık usandık usandıkkkkkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
halimiz gülünmeyecek gibide degil aylincim
ne hasta bekler sabahı
nede bir ölüyü mezar
bizim ...... bekledigimiz kadarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende keten tohumlu ve incirli sütü yedim
duşa girdim şimdi saçları kurutup
yatıcam
çocuklar yattı eşimde ayak altında dolanan yok ev bana kaldıı
yalnızlıgı okadar çok özlüyorumkiiii
herkese selam kızlar 2 gündür yokum ablamın çocuğu hasta oldu havale geçirdi ege üniversitesine yatırdılar ordaydık ablam kendide hastaydı kan değerleri çok düşükmüş bende hastayım ellerim çok kötü boğazımda bi kaşıntı bende gitcem doktora evde herkes hasta çok yoruldum 2 gündür neyse herkese iyi geceler
cnm bende öyle biliyordum kan ilacı kullanıyordum kilo aldım boraktım bu hafta polen ve dşkkat edemedşğim yememle yani yazıyorum burayada nasıl sizce 2 öğün çok az ama polen karşılıyor bence hatta ilk günü 3 tabak tepeleme bulgur yedim nasıl özlemişim dedim ölcem gazdan polenide almıştım giderken öğlen 2lere kadar bişi yemeyince yuttum ama ne gaz ne şişlik bir yumuşaklık ve rahatlık hissediyorum daha faydalarıda var bulamıyorum onları geçenlerde okumuştum daha yemekten önce içer ve hemen kahvaltı edersen kilo yapmıyor kilo yapması için 30 dk önce yenmeliymiş
cok gecmis olsun canim yaaa
ihmal etmeee
herkese selam kızlar 2 gündür yokum ablamın çocuğu hasta oldu havale geçirdi ege üniversitesine yatırdılar ordaydık ablam kendide hastaydı kan değerleri çok düşükmüş bende hastayım ellerim çok kötü boğazımda bi kaşıntı bende gitcem doktora evde herkes hasta çok yoruldum 2 gündür neyse herkese iyi geceler
iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?