80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu saatte içicem sütü direk kilo
yapacakk ama napim patlıycma yoksa

kızlar şu elma sirkeis ve sandoloz sakızı fayda edermi acaba bu işe

kzılar bakın aklıma ne geldiii

bütün kabızlar toplandık toplandık toplandık
biz bu bagırsaklardan usandık usandık usandıkkkkkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kzılar bakın aklıma ne geldiii

bütün kabızlar toplandık toplandık toplandık
biz bu bagırsaklardan usandık usandık usandıkkkkkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 anneme okudum, öldü gülmektennn

halimiz gülünmeyecek gibide degil aylincim

ne hasta bekler sabahı
nede bir ölüyü mezar
bizim ...... bekledigimiz kadarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende keten tohumlu ve incirli sütü yedim
duşa girdim şimdi saçları kurutup
yatıcam
çocuklar yattı eşimde ayak altında dolanan yok ev bana kaldıı
yalnızlıgı okadar çok özlüyorumkiiii

kaydirigubbakcemile3 ay bi alemsinn

kafani dinle bariii

yüzmeye gidecek ark bulamadim yaa sempatiksalakcinni

slm kızlar sizleri görmeye geldim çok özledim hepinizi gündüz girdim kimsecikler yoktu şimdi bakayım dedim

herkese selam kızlar 2 gündür yokum ablamın çocuğu hasta oldu havale geçirdi ege üniversitesine yatırdılar ordaydık ablam kendide hastaydı kan değerleri çok düşükmüş bende hastayım ellerim çok kötü boğazımda bi kaşıntı bende gitcem doktora evde herkes hasta çok yoruldum 2 gündür neyse herkese iyi geceler

cnm bende öyle biliyordum kan ilacı kullanıyordum kilo aldım boraktım bu hafta polen ve dşkkat edemedşğim yememle yani yazıyorum burayada nasıl sizce 2 öğün çok az ama polen karşılıyor bence hatta ilk günü 3 tabak tepeleme bulgur yedim nasıl özlemişim dedim ölcem gazdan polenide almıştım giderken öğlen 2lere kadar bişi yemeyince yuttum ama ne gaz ne şişlik bir yumuşaklık ve rahatlık hissediyorum daha faydalarıda var bulamıyorum onları geçenlerde okumuştum daha yemekten önce içer ve hemen kahvaltı edersen kilo yapmıyor kilo yapması için 30 dk önce yenmeliymiş

hadi gelin sizde deneyin aktarlarda bazılarında olmasada açığı var 2 tlye alabilirmiyim de faydasını kendin gör ben cumayı sabırsızlıkla bekliyorum p.tesi den beri kaç kilo vercem yada alcam bakalım

cok gecmis olsun canim yaaa
ihmal etmeee

ne yani polenmi yiyon

geçmiş olsun canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…