herkese selam kızlar 2 gündür yokum ablamın çocuğu hasta oldu havale geçirdi ege üniversitesine yatırdılar ordaydık ablam kendide hastaydı kan değerleri çok düşükmüş bende hastayım ellerim çok kötü boğazımda bi kaşıntı bende gitcem doktora evde herkes hasta çok yoruldum 2 gündür neyse herkese iyi geceler
darkolive sen o elbiseye girersin canım sende süper bir motivasyon ve enerji var yerimseniben
yüzmeye gidecek ark bulamadim yaa sempatiksalakcinni
slm kızlar sizleri görmeye geldim çok özledim hepinizi gündüz girdim kimsecikler yoktu şimdi bakayım dedim
herkese selam kızlar 2 gündür yokum ablamın çocuğu hasta oldu havale geçirdi ege üniversitesine yatırdılar ordaydık ablam kendide hastaydı kan değerleri çok düşükmüş bende hastayım ellerim çok kötü boğazımda bi kaşıntı bende gitcem doktora evde herkes hasta çok yoruldum 2 gündür neyse herkese iyi geceler
Bende yumurtamın patlamasını bekliyorum bunuda aylinden öğrendim :) yarın regl günüm
sabah 40 dk yürüyşümü ve kahvaltımı yaptım şimdi yeşil çayımı içiyorum
nhr saol canım
nemesis yiğenine ablana ve sana çok geçmiş olsun canım Ufaklık inşallah iyidir.
yağmurgözlü gece gözkırpmışsın :)
masumm darkolive haklı canım en az 10 gün denemelisin kabızlık için ne deniyorsan birde yürüyüşe fazla gitmiyorsun en azından olduğun yerde ara ara 200 adım at işe yarıyor
merhaba; daha öncede bu gruba yazmıştım fakat çok sürmeden ayrılmıştım şimdi tekrardan gruba dahil olmak ve yediklerimi yazarak motive olmak istiyorum.
kilomu yarın tartılıp yazacağım. ayrıca hergün yediklerimide yazacağım
kadınlar olmasa halimiz harap zaten :roflol:
Hmm anladım canım istersen bi detaylı bak belki aklına yatar ..
Eylüle daha 2 ay var cicim ..ay başına 3-4 kilo versen ohooo tamamsın zaten :lepi:
tamamen beyinlle alakalıı yoksa benden veya burdakiler ne eksiğin var senin .sadece beynine yerleştirmekte mesele yerimseniben
kaydirigubbakcemile3
bana yarın kadın gelicek allahtan sempatiksalakcinni evim hiç pis olmaz zaten ama camlar yağmurlardan sonra fena halde valla :sinifsinif:
Herkeste var aynı dert canım.Yap yap yine aynı belkide ondandır bu bıkkınlık boshayallersmile
canım öyle odaklanma stres yapma yediklerimizdenmi bilmiorum ama biçok kadında bu tarz sorunlar varteyzem erken menopoza girdi 32yaşında ben 28 yaşındayım bazen menopoza mı giriyorum yoksa diye düşünüyorum üstelik daha bebeğim bile yok.
spor yazmıyosun nehircim spor yokmu guclubacismileslm kıslar ben geldim nasılsınızz
bugün yediklerimi yazıyım
sabah 1 bardak çay 1 dilim ekmek 1 kase çorba domates peyir
ara 2 adet ceviz
öğle yarım lavaşla yapılmış döner 1 cola
ara 1 fincan kahve
akşam 1 adet patates dolması 5-6 dolma
ara 2 dilim karpuz
1 fincan yeşil çay
gece acıkırsam süt içicem yada yoğurt yerimm
kzılar bakın aklıma ne geldiii
bütün kabızlar toplandık toplandık toplandık
biz bu bagırsaklardan usandık usandık usandıkkkkkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ilahi banu yerimsenibenhalimiz gülünmeyecek gibide degil aylincim
ne hasta bekler sabahı
nede bir ölüyü mezar
bizim ...... bekledigimiz kadarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende keten tohumlu ve incirli sütü yedim
duşa girdim şimdi saçları kurutup
yatıcam
çocuklar yattı eşimde ayak altında dolanan yok ev bana kaldıı
yalnızlıgı okadar çok özlüyorumkiiii
canım hoşgeldin nasılsın kardeşinle gelininiz nasıllar uzun zamandır uğramıyosunslm kızlar sizleri görmeye geldim çok özledim hepinizi gündüz girdim kimsecikler yoktu şimdi bakayım dedim
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm allah şifa versinherkese selam kızlar 2 gündür yokum ablamın çocuğu hasta oldu havale geçirdi ege üniversitesine yatırdılar ordaydık ablam kendide hastaydı kan değerleri çok düşükmüş bende hastayım ellerim çok kötü boğazımda bi kaşıntı bende gitcem doktora evde herkes hasta çok yoruldum 2 gündür neyse herkese iyi geceler
merhaba; daha öncede bu gruba yazmıştım fakat çok sürmeden ayrılmıştım şimdi tekrardan gruba dahil olmak ve yediklerimi yazarak motive olmak istiyorum.
kilomu yarın tartılıp yazacağım. ayrıca hergün yediklerimide yazacağım
günaydın baharnaz nasılsın dün dr itmişsin inşallah tahlillerin iyi cıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?