80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gecmiş olsun canım a.s. a.s.

darkolive sen o elbiseye girersin canım sende süper bir motivasyon ve enerji var yerimseniben

canımmm inşallah, hepbirlikte guclubacismile

yüzmeye gidecek ark bulamadim yaa sempatiksalakcinni

benn gelirimmm koşa koşaa

slm kızlar sizleri görmeye geldim çok özledim hepinizi gündüz girdim kimsecikler yoktu şimdi bakayım dedim

canım nerelerdesin neden uğramıyorsun artık

geçmiş olsun canım, dikkat et kendine

30.06.2010 çarşamba( sabahları wc den sonra, hiçbirşey yemeden hergün tartılyorum)
1 çay kaşığı dövülmemiş çörek otu 2 bardak ılık su
sabah
yarım domates (3)
peynir çeşitleri (1)
salam(1)
şekersiz çay ( 0)

sabah = 5

öğlen dışardaydım
çantama ton balığı koydum onu yedim (0)

2 tavuk burger+diet kola (3)

1 kepçe tavuk suyu çorbasının sadece tavukları (1)

amanıınnnn 9 olmuş süper yaa 2litre kadar su, 4 saat alışveriş merkezinde gezinti wc1

banucum bişiy söylücem, kabızlık kronik diyorsun ya, sanırım denediğin gün sayısı 2 günü geçmiyor keten tohumu mesela 2 hafta dene bi, form çayı iç mesela 1 hafta boyunca yani düzene girene kadar dene ondan ona atlama, midene yazık şekerim

şuu aylinle olan kaka muhabbetinize çok güldüm yaa gece gece walla sempatiksalakcinni
olumunekankayizsmile

nhr saol canım

nemesis yiğenine ablana ve sana çok geçmiş olsun canım Ufaklık inşallah iyidir.

yağmurgözlü gece gözkırpmışsın :)

masumm darkolive haklı canım en az 10 gün denemelisin kabızlık için ne deniyorsan birde yürüyüşe fazla gitmiyorsun en azından olduğun yerde ara ara 200 adım at işe yarıyor

adatoprak bencede bebiş için geç kala canım erken menopoz öyküsüde varmış ailede bu önemli bir durum

Bende yumurtamın patlamasını bekliyorum bunuda aylinden öğrendim :) yarın regl günüm

sabah 40 dk yürüyşümü ve kahvaltımı yaptım şimdi yeşil çayımı içiyorum

Bende yumurtamın patlamasını bekliyorum bunuda aylinden öğrendim :) yarın regl günüm

sabah 40 dk yürüyşümü ve kahvaltımı yaptım şimdi yeşil çayımı içiyorum

süpesin tebrikler bende kalktım evi temizledim kahvaltıya arkadaşlarım gelecek onları bekliyorum

merhaba; daha öncede bu gruba yazmıştım fakat çok sürmeden ayrılmıştım şimdi tekrardan gruba dahil olmak ve yediklerimi yazarak motive olmak istiyorum.
kilomu yarın tartılıp yazacağım. ayrıca hergün yediklerimide yazacağım

günaydın baharcım...evet gece geldim göz kırptım...kimse oralı olmayınca da çıktım...resim ekleyecektim...onuda beceremedim...( bende faceye ekledim...yerimseniben

kadınlar olmasa halimiz harap zaten :roflol:
teyzem erken menopoza girdi 32yaşında ben 28 yaşındayım bazen menopoza mı giriyorum yoksa diye düşünüyorum üstelik daha bebeğim bile yok.
canım öyle odaklanma stres yapma yediklerimizdenmi bilmiorum ama biçok kadında bu tarz sorunlar var
spor yazmıyosun nehircim spor yokmu guclubacismile
kzılar bakın aklıma ne geldiii

bütün kabızlar toplandık toplandık toplandık
biz bu bagırsaklardan usandık usandık usandıkkkkkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ilahi banu yerimseniben
slm kızlar sizleri görmeye geldim çok özledim hepinizi gündüz girdim kimsecikler yoktu şimdi bakayım dedim
canım hoşgeldin nasılsın kardeşinle gelininiz nasıllar uzun zamandır uğramıyosun
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm allah şifa versin

hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…