80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gecmiş olsun canım a.s. a.s.
teşekkür ederim selma abla

geçmiş olsun canım, dikkat et kendine

teşekkür ederim izlem abla bu aralar herkes hasta etrafımda noluyo anlamadım

nemesis yiğenine ablana ve sana çok geçmiş olsun canım Ufaklık inşallah iyidir.

teşekkür ederim baharnaz abla şimdilik iyi bakalım çocuk doğduğundan beri hasta ya

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm allah şifa versin

saol asu abla inşallah verir

geçmiş olsun canımmm

teşekkür ederim nehir abla

Bende yumurtamın patlamasını bekliyorum bunuda aylinden öğrendim :) yarın regl günüm

sabah 40 dk yürüyşümü ve kahvaltımı yaptım şimdi yeşil çayımı içiyorum

benimki halen patlamadi yaaa ooooof

canımmm inşallah, hepbirlikte guclubacismile

benn gelirimmm koşa koşaa

canım nerelerdesin neden uğramıyorsun artık

geçmiş olsun canım, dikkat et kendine

gel valla yaaa kimse gelmedi benle okullarda daha kapanmadiyaa

dettt gülme bakiyimmm, banuyla kakalarimiza artik altin kadar deger veriyoruz dei masum ablaa

herkese günaydınnnzemuszemus
baharnaz:doğru söylüyorsun cnm ama bunu ben birde eşime anlatabilsemmmmmafoldumben
nemesis18:geçmiş olsun cnm acil şifalar diliyorum.a.s.

herkese merhaba bugün evdeyim kızım biraz rahatsız.ev almış başını gidiyor diye üzülüyordum demekki bu dert bi bende yokmuş.sempatiksalakcinni

merabalar dünki menüm
sabah öglen bir 1tbk türlü 3 kk yoğurt saat 6 gibi 2 k. biber közlenmiş peynir reçel 1 dlm k ekmek
akşam saat9 gibi 3 çatal dardelen ton biraz saçma sapan oldu ama neyse

kızlar napıyorsunuz

narinnazenin geçmiş olsun canım

nemesis bebişler geli,şim aşamasında biraz rahatsızlanırlar ama bağışıklıkları güçleniyor canım en kısa zamanda iyileşir inşallah benim yiğende 5 yaşında oda sürekli hastalanır öksürür annem derki bizim zamanımızda böyle hastalıklar nerdeydi sürekli hastalık der bu ne biçim çocuk der. Ama şimdi
bana göre yediğimiz içtiğimiz herşey hasta yapıyor .Bu yüzden en kısa zamanda zeytinliği alıp bebişlerimi orda büyütmek istiyorum
:))

sema ablacım yazını görmeden çıkmışım.idrar yolu enfeksiyonu maalesef.zavallı miniğim idrarını yaparken çok canı yanıyor.dün akşam 3-4 kere altına kaçırdı.ben kızacagımı sanıp aglayınca çok kötü oldum.gidip gece bez alıp altına bagladım.ben altına yinemi kaçıracak paniğinden oda korkusundan kurtulduk böylece.bugünde yollamadım okula.bide okulda kaçırırsa utancından mahvolur.çok hassas ve alıngan bi çocuktur benim ki.nede olsa balık burcu ana kız biz balık burcuyuzdur :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…