80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun cnm bu ara çok yaygın sanırım idrar yolu enfeksiyonu ben geçen gece acillik oldum.ben bile dayanamadım.Allah acil şifa versinopuyorumnanaktan

baharcım çok sagol canım.nemesis seninde yegenine ve size Rabbim acil şifalar versin.

baharcım benim kızım ve okuldakiler sıksık hasta oluyorlar.küçüçük yaşta kreşe başlayıp toplu yaşamaya başladı kuzucuklar.ee biri düzelse digeri hastalanıyor.yiyecekler yapay ambalajlı katkılı ürünler hem çok cazip çocuklar için hemde alımı basitleşti.geçen gün kızıma jelibonun çok zararlı oldugunu mide saglıgımız için tehlikeli oldugunu anlattım.ve ogünden sonra birdaha jelibon istemedi.ama ögretmeni sagolsun birgün jelibon dagıtmış çocuklara.akşama eve geldiğinde ilk sözü -anne sen yanlış biliyormuşsun ben bugün jelibon yedim hiçbişiy olmadı arkadaşlarımada olmadı bak gördün mü demez mi -akannehir eee senin nereye gitti onca tedbirin ne yapacaksın Allaha emanetler bu zamanda yavrucuklarımız saglıgımız

sagol canım.sanada geçmiş olsun.bizimki havuzdan kapmış olabilir diye tahmin ediyorum.haftasonu tatilinde havuzdan hiç çıkmadı maalesef.

bende memnun oldum feryalcim.misafirlerim vardı.10gündür giremedim doğru düzgün cnmolumunekankayizsmile

evet işte bende ondan heralde unuttum ismini canım

evet benim yeğenimde 2 buçuk yaşında hep hasta etrafımızdaki diğer çocuklarda hastalık yok bizde ondan endişeleniyoz ama geçer dediğin gibi bi elini kırar bi hastalık çocuk kurtulamadı hastalıktan

saol canım inşallah bu çocuklar çok bilmiş ya o jelibonlar cipsler gerçekten zarar ya çok kötü bence bende eskiden çok yerdim artık yemiyom hiç aramıyomda

ahhh canım çok geçmiş olsun biz bayanların baş belası bir hastalık...

Haklısın canım. Birinden kaçırsak ötekine yakalanıyorlar. Arındırılmış bir hayat kurmak imkansız bütün konular için geçerli. En azından zararlı şeylere en aza indirmeye çalışmak daha doğru bir hareket olur. Bu hem sağlıklı bebişler hem bizler için geçerli. Sağlıklı bebişleride bizler dünyaya getiriyoruz :)

feryalcim ismin çok güzel benimde ismim deniz canım.

bu arada laf aramızda ben hamileyken çok jelibon yerdim.kardeşim diyorki neden acaba bu çocuk jelibon hastası diyor bana bakıp pis pis gülerek sempatiksalakcinni

kızlar ben yine ugrarım öpüyorum hepinizi

saol deniz abla biliyodum senin ismini bikere 1.olmuştun yazıyodu ya yanında 1300 gram vermiş sanırım heralde ondan çocuk jelibonu çok seviyo bizim efede yani yeğenim bayılır jelibona çikolataya cipse ablamlar çok üstüne düşüyo ondan böyle hasta oldu oda

iştah açmadı bende biberiye çayı içiyorum yemeklerin 1-2 saat ardından biberiyede çok seviyorum taze taze dalından yeni koparıp getiriyor annem acımsı bir tadı oluyor ardından ama seviyorum zaten akşam söylerim neyleri yiyip içtiğimi sevdiğğimi değişik bir damak tadım vardır beim kendim gibi birini bulamıyorum akşam yazarım yeni elektrik süpürgesi aldık evi pooh götürüyor kalkayım ev bana kaldı annem güne gitti kardeşim ders çalışıyor çok güzel işe bir dalayım şimdi polenden enerjimide aldım kişm tutar beni 6 gibide çıkacağım şirinyere hem tartılcam hem dolaşcam

hiç duymamıştım canım poleni bu arada ismin ne kaç yaşındasın bide izmirliymişsin neresindenn

bucada oturuyorum aslında çok adı var şirinyer nato akıncılar ama bucaya bağlı şirinyer lisesini biliyorsan oradayım natonun orada 22 yaşındayım ismim gizem ama facede derya olarak kayıtlı ekleyin sizde kkdan hepsi 2 kişi dışında onlarda yakın arkadaşımla kardeşim derya zalimi ismim facedeki

evet bende bilmiyordum neler denedim sinameki form çayları zeytinyağı hiç biri fayda etmemişti ya şimdi yine gittim hergün dzenli ve karın ağrısı yapıyordu çıkmadan önce şimdi yok çiş diye gidiyom ondan kurtuluyorum çok rahatım valla tavsiye etmekten çok ısrar edebilirim kan değerlerimi de akşam yazayım

aa bende yıkıkkemerde oturuyom şirinyer lisesini biliyom ya çok yakın buraya

ben 1.5 aydır düzenli keten tohumu kullanıyorum
düzenli olarak

Son düzenleme:

ben her sabah yürüyorum 6.30 -7.30 saatleri arası
en fazla haftada 1 kez yürümüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…