sema ablacım yazını görmeden çıkmışım.idrar yolu enfeksiyonu maalesef.zavallı miniğim idrarını yaparken çok canı yanıyor.dün akşam 3-4 kere altına kaçırdı.ben kızacagımı sanıp aglayınca çok kötü oldum.gidip gece bez alıp altına bagladım.ben altına yinemi kaçıracak paniğinden oda korkusundan kurtulduk böylece.bugünde yollamadım okula.bide okulda kaçırırsa utancından mahvolur.çok hassas ve alıngan bi çocuktur benim ki.nede olsa balık burcu ana kız biz balık burcuyuzdur :asigim:
bende memnun oldum feryalcim.misafirlerim vardı.10gündür giremedim doğru düzgün cnmolumunekankayizsmile
kızlar napıyorsunuz
narinnazenin geçmiş olsun canım
nemesis bebişler geli,şim aşamasında biraz rahatsızlanırlar ama bağışıklıkları güçleniyor canım en kısa zamanda iyileşir inşallah benim yiğende 5 yaşında oda sürekli hastalanır öksürür annem derki bizim zamanımızda böyle hastalıklar nerdeydi sürekli hastalık der bu ne biçim çocuk der. Ama şimdi
bana göre yediğimiz içtiğimiz herşey hasta yapıyor .Bu yüzden en kısa zamanda zeytinliği alıp bebişlerimi orda büyütmek istiyorum
:))
baharcım çok sagol canım.nemesis seninde yegenine ve size Rabbim acil şifalar versin.
baharcım benim kızım ve okuldakiler sıksık hasta oluyorlar.küçüçük yaşta kreşe başlayıp toplu yaşamaya başladı kuzucuklar.ee biri düzelse digeri hastalanıyor.yiyecekler yapay ambalajlı katkılı ürünler hem çok cazip çocuklar için hemde alımı basitleşti.geçen gün kızıma jelibonun çok zararlı oldugunu mide saglıgımız için tehlikeli oldugunu anlattım.ve ogünden sonra birdaha jelibon istemedi.ama ögretmeni sagolsun birgün jelibon dagıtmış çocuklara.akşama eve geldiğinde ilk sözü -anne sen yanlış biliyormuşsun ben bugün jelibon yedim hiçbişiy olmadı arkadaşlarımada olmadı bak gördün mü demez mi -akannehir eee senin nereye gitti onca tedbirin ne yapacaksın Allaha emanetler bu zamanda yavrucuklarımız saglıgımız
sema ablacım yazını görmeden çıkmışım.idrar yolu enfeksiyonu maalesef.zavallı miniğim idrarını yaparken çok canı yanıyor.dün akşam 3-4 kere altına kaçırdı.ben kızacagımı sanıp aglayınca çok kötü oldum.gidip gece bez alıp altına bagladım.ben altına yinemi kaçıracak paniğinden oda korkusundan kurtulduk böylece.bugünde yollamadım okula.bide okulda kaçırırsa utancından mahvolur.çok hassas ve alıngan bi çocuktur benim ki.nede olsa balık burcu ana kız biz balık burcuyuzdur :asigim:
baharcım çok sagol canım.nemesis seninde yegenine ve size Rabbim acil şifalar versin.
baharcım benim kızım ve okuldakiler sıksık hasta oluyorlar.küçüçük yaşta kreşe başlayıp toplu yaşamaya başladı kuzucuklar.ee biri düzelse digeri hastalanıyor.yiyecekler yapay ambalajlı katkılı ürünler hem çok cazip çocuklar için hemde alımı basitleşti.geçen gün kızıma jelibonun çok zararlı oldugunu mide saglıgımız için tehlikeli oldugunu anlattım.ve ogünden sonra birdaha jelibon istemedi.ama ögretmeni sagolsun birgün jelibon dagıtmış çocuklara.akşama eve geldiğinde ilk sözü -anne sen yanlış biliyormuşsun ben bugün jelibon yedim hiçbişiy olmadı arkadaşlarımada olmadı bak gördün mü demez mi -akannehir eee senin nereye gitti onca tedbirin ne yapacaksın Allaha emanetler bu zamanda yavrucuklarımız saglıgımız
feryalcim ismin çok güzel benimde ismim deniz canım.
bu arada laf aramızda ben hamileyken çok jelibon yerdim.kardeşim diyorki neden acaba bu çocuk jelibon hastası diyor bana bakıp pis pis gülerek sempatiksalakcinni
kızlar ben yine ugrarım öpüyorum hepinizi
iştah açmadı bende biberiye çayı içiyorum yemeklerin 1-2 saat ardından biberiyede çok seviyorum taze taze dalından yeni koparıp getiriyor annem acımsı bir tadı oluyor ardından ama seviyorum zaten akşam söylerim neyleri yiyip içtiğimi sevdiğğimi değişik bir damak tadım vardır beim kendim gibi birini bulamıyorum akşam yazarım yeni elektrik süpürgesi aldık evi pooh götürüyor kalkayım ev bana kaldı annem güne gitti kardeşim ders çalışıyor çok güzel işe bir dalayım şimdi polenden enerjimide aldım kişm tutar beni 6 gibide çıkacağım şirinyere hem tartılcam hem dolaşcam
bucada oturuyorum aslında çok adı var şirinyer nato akıncılar ama bucaya bağlı şirinyer lisesini biliyorsan oradayım natonun orada 22 yaşındayım ismim gizem ama facede derya olarak kayıtlı ekleyin sizde kkdan hepsi 2 kişi dışında onlarda yakın arkadaşımla kardeşim derya zalimi ismim facedeki
banucum bişiy söylücem, kabızlık kronik diyorsun ya, sanırım denediğin gün sayısı 2 günü geçmiyor keten tohumu mesela 2 hafta dene bi, form çayı iç mesela 1 hafta boyunca yani düzene girene kadar dene ondan ona atlama, midene yazık şekerim
şuu aylinle olan kaka muhabbetinize çok güldüm yaa gece gece walla sempatiksalakcinni olumunekankayizsmile
nhr saol canım
nemesis yiğenine ablana ve sana çok geçmiş olsun canım Ufaklık inşallah iyidir.
yağmurgözlü gece gözkırpmışsın :)
masumm darkolive haklı canım en az 10 gün denemelisin kabızlık için ne deniyorsan birde yürüyüşe fazla gitmiyorsun en azından olduğun yerde ara ara 200 adım at işe yarıyor
ben 1.5 aydır düzenli keten tohumu kullanıyorum zaten
sanırım sen kaçırdın
valla banu abla bu tuvalet sorunu çok kötü zor bişey sen form çayı içiyonmu bak onları dene çok işe yarıyo gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?