AYYYYY
ilem bide bana gelseniz bacuuuu bugün 4 çocuk vardı evde düşünün artık neyseki yarın k.v deler geliyor çocukları götürürler bend ebiraz temizlerimmm
valla bugün fazciasındna sonra nasıl çıkaırm yarın tartıd abilmiyorum ama kesin artı çıcammm
izlem ben 2 hafta bildirim yapıycma cnmm yapmadııgmda listeye alma beni istersen
izlem bende biraz yokum süre belli degil şimdilik listeden cıkarırsın artık gelibnce tekrar girerim
tamam kızlar listeye gelince tekrar girersiniz inşallah çokça kilo vermiş olarak zemuszemus
bende 15inden sonra çıkıyorum tatilee silifkeye ohh deniz kum güneş eğlence gezmeler güzel bir kır düğünü beni bekliyor sositososito sositososito
kadınlar olmasa halimiz harap zaten :roflol:
canım öyle odaklanma stres yapma yediklerimizdenmi bilmiorum ama biçok kadında bu tarz sorunlar var
spor yazmıyosun nehircim spor yokmu guclubacismile
ilahi banu yerimseniben
canım hoşgeldin nasılsın kardeşinle gelininiz nasıllar uzun zamandır uğramıyosun
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm allah şifa versin
hoşgeldin
canımmm inşallah, hepbirlikte guclubacismile
benn gelirimmm koşa koşaa
canım nerelerdesin neden uğramıyorsun artık
geçmiş olsun canım, dikkat et kendine
hb asucum şimdi daha iyiler şimdilik sağlık problemlerinden dolayı uğrayamadım ama artık kabul ederseniz aranıza dönmek istiyorum tabi ilk bir kaç gün yokum sonradan gelcem
yağmurgözlü, masumm, aylin ve ben yumurtalarımız çatlamadı yarın sonuç ne olur bilmiyoruz :))
-tatlicadiarzu-
benim yumurtanın yarın çatlaması lazım :)
benim yumurtalardan da tık yok.çatlamıyorlar işteeeeeekaydirigubbakcemile3
aramıza hoşgeldin canım aynı benim gibi bende 2 ay önce 85 ken 70 olsam yeter diyodum yani 70 ede 15 kilo var çok gibi böyle dağlar gibi görünüyodu şimdi 75 oldum hemen geçiverdi şimdi ilk olarak 65 olcam sonra inşallah 60 olabilirim çook var gibi ama zaman hemen geçiyo verirsin sende ama boyun uzun ondan 60 çok zayıf olur sende
maynak hoşgeldin aramıza a.s.
insssssssss kaydirigubbakcemile3ben kaçar hepinize iyi gecelerkaydirigubbakcemile2
yumurtalar çatlasınnnnnnnkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yarına çatlamamış yumurta kalmasın ayrıca bol wc li gecelerrrrrsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?