80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

izlem bende biraz yokum süre belli degil şimdilik listeden cıkarırsın artık gelibnce tekrar girerim

01.07.2010 perşembe (temmuz ayı benim ayım olucak :) )

1çay kaşığı çörek otu+ 2 bardak su
saat 10da
yarım domates (3)
yarım salatalık(4)
peynir (1)
yumurta
şekersiz çay
= 8
saat 3de
diet kola+2 yumurtalı+bir uzun sosis(0.5) biraz salam(0.5)+sucuk (0.5)+lor peyniri (1)=2.5

saat 6da öğlenin devamını yedim 2 yemek kaşığı yoğurtla= (3)

akşamda diet kola+ 3-4 tane köfte ızgara yiycem =(1)

toplam=14.5

wc1 yarım saat yürüyüş 3lt su reglimin 5.günü

izlem bende biraz yokum süre belli degil şimdilik listeden cıkarırsın artık gelibnce tekrar girerim

tamam kızlar listeye gelince tekrar girersiniz inşallah çokça kilo vermiş olarak zemuszemus

bende 15inden sonra çıkıyorum tatilee silifkeye ohh deniz kum güneş eğlence gezmeler güzel bir kır düğünü beni bekliyor
sositososito sositososito

sanırım bn gelicme sen gidiceksin
sen ne kadar kalcan listey ben yaparım
ozman

hb asucum şimdi daha iyiler şimdilik sağlık problemlerinden dolayı uğrayamadım ama artık kabul ederseniz aranıza dönmek istiyorum tabi ilk bir kaç gün yokum sonradan gelcem

canımmm inşallah, hepbirlikte guclubacismile

benn gelirimmm koşa koşaa

canım nerelerdesin neden uğramıyorsun artık

geçmiş olsun canım, dikkat et kendine

dediğim gibi sağlık sorunlarından dolayı uğrayamadım o sebepten dolayı diyetide bırakmak zorundada kalınca hepten gelemez oldum birde kilo veremeyenler diskalife oluyorlardı burda bende beni kimse diskalife etmeden ben düzelene kadar çıkayım demiştim şimdi düzeldim ve diyetime başlıycam birkaç güne kadar aranıza kabul ederseniz tabi köye gitcem tatil için bir kaç gün sonra döncem o zaman başlıycam diyete tekrar

hb asucum şimdi daha iyiler şimdilik sağlık problemlerinden dolayı uğrayamadım ama artık kabul ederseniz aranıza dönmek istiyorum tabi ilk bir kaç gün yokum sonradan gelcem

sevindim zilancım inş. hep iyi olurlar insan kardeşini üzgün görmeye dayanamıyo valla
buraya dönmekle ii yaptın canım opuyorumnanaktan

bende henÜz adet olmadım
sabahta wc ye Çıkayım dıye form Çayı ıÇtım kayısılı

hadı hayırlısı bakalım
ıı geceler ben kaÇar

masummm bende aldim kayisili form cayi
ilk gez denicemm

selamlar kızlar ..

Bugün temizlik vardı giremedim o yüzden sanırım yazmıştım daha önce..akşamda yüzmeme gittim 1 buçuk saat ohh duşumuda aldım ferahladım .yarını iple çekiyorum geçen cumadan beri tartılmadım hiç =)
şimdi geçmişe gidiyim biraz opuyorumnanaktan

ya hele bi 70i görelimde 60ı düşünürüz aslında
ya bilmiyorum nası gidecek bu yirmi kilo..çörekotu ve maydonoz suyu ile desteklyorum yaptıklarımı ama yaz sonuna kdr 15kilo verebilecek miyim bilmiyorum mafoldumben

ben kaçar hepinize iyi gecelerkaydirigubbakcemile2
yumurtalar çatlasınnnnnnnkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yarına çatlamamış yumurta kalmasın ayrıca bol wc li gecelerrrrrsempatiksalakcinni

ben kaçar hepinize iyi gecelerkaydirigubbakcemile2
yumurtalar çatlasınnnnnnnkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yarına çatlamamış yumurta kalmasın ayrıca bol wc li gecelerrrrrsempatiksalakcinni
insssssssss kaydirigubbakcemile3

aaaa yarin tartilma günü, tamamen unutusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…