80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kıslar bugünkü menüm

sabah 1 domates salatalık 2 dilim ekmek 1 kk peynir 1 bardak çay

ara 1 adet ceviz 1 adet badem 1 fincan kahve

öğlen 1 kase k flakess

ara 2-3 dilim kavun 2adet kremelı bisküvi 1 ufak bardak çay

akşam 1 tabak kuru fasulye salata 2 dilim ekmek

ara 2 bardak çay 1 türk kahvesi

gece 1 dilim peynirli ekmek

2 fincan yeşicay ve 1,5 lt su içtim gün içinde

iyi geceler kızlar zize hoşcakalın deyieyim inşallah gelince görüşürüz bol bol kg verirsiniz inşallah ben kesin 100 kg olarak dönerim eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile diye tahmin ediyorum Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

kızlar gecenin bu saati yulaf lapası araştırıyom bende alcam yulaf ezmesi nerde satılır acaba neyse iyi geceler selma abla sanada iyi tatiller 100 kg sakın olma dikkat ett

herkes kaçmış amaa, geldiklerinde görürler benim 87 kilo halimden 71 kiloluk halim ortadaki 76 kilo 6 ayda verilen kilolar bakın bakalım fark var mı

akannehir

Son düzenleme:
herkes kaçmış amaa, geldiklerinde görürler benim 87 kilo halimden 71 kiloluk halim ortadaki 76 kilo 6 ayda verilen kilolar bakın bakalım fark var mı

akannehir

inanmıyorum ya bende böle olabilecekmiyim acepp süper olmuşsun canım fark görülmezmi hiç ya ne güzel olmuş vücudun yüzün bile daha parlaklaşmış güzelleşmiş canım darısı bizlere

günaydın kızlar...bugün çooooooooooookk işim var o yüzden giremiyebilirim...benim kızda çok mızmız olmuş bu aralar hiç yemek yemiyor..ne versem yemiyor...bunca işin arasında bide bu çıktı başıma....delirecem valla kızlar dün sinir krizi geçirdim zaten....:ecrin_bebek:kafamçokkarıştı

izloş arada o kadar fark varki..........................ooooooooooooooo valla 3 yıl gençleşmişsin.....kilo insanı yaşından daha büyük gösteriyor....
bende yüklüyecem...zamanım olunca en kısa zamanda.........-tatlicadiarzu-

dün o kadar iltifat aldım ki çok hoşuma gitti valla...zayıf olmak ne güzel birşey insanın kendine güveni geliyor...
:jeyyar:

kilo bildirimi de yapıyım.....

geçen hafta:63.6
bu hafta:62.7
giden:900 gr

adetimin 3.günü belkide daha çok vermişimdir.....baya şişkinlik var...bunu anca haftaya öğrenebilicem....
kilo veren herkezi tebrik ederim...vereliniortak

gÜnaydın kızlarrrr
aylıncım bende henÜz gıdemedım vallaa form Çayıda ıÇtım akŞam ama yok

kılo bıldırımı
geÇen hafta:76.3
bu hafta :77
gelen artı 700

tabıkı 3 gÜnlÜk wc ve Çatlamayan yumurtlarıne tkısı olarak

günaydın kızlar bende kilomu söyleyeyim 73.400 reglimin 3. günü.

bir ileri bir geri çok sıkıldım.artık kendime karşı savaş açtım yeter valla usandım yaaa.erman gibi yeter yaaa yav yeter yaa diye isyanlardayım.bu hafta iyi bir rakam görmezsem bogacagım kendimi artık sempatiksalakcinni :bbo:

günaydın bence masumm sonucuna üzülme regl öncsi ve dolsusun o yüzden böyle haftaya çok iyi bir sonuç olcak canım opuyorumnanaktan

bende kilomu bildireyim

wc problemi yok ama regl öncesiyim 100-200 gr oynuyor çok inatçıymış bu 76 yaaa kafamçokkarıştı bir türlü 75leri göremiycem

Geçen hafta 76.
bu hafta 75.900
giden 100 gr

Ben aslınd acıvan perÇemı ıÇtım ama hala olamadım hamılemıyım acaba?

Darkolive canım süpersin çıtır olmuşsun bence
evet basenlerin varmış canım üstün ince
birde kilo vermişsin ama heryerinden kollarını nasıl incelttin basenlerini nasıl incelttin bende yok ama baseni olanlardan duymuştum zor veriliyor diye. merak ettim Sen hangi sporları yapıyorsun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…