80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar selamlar!
bende aranıza katıldım:) aslında 1haftadır yediklerime dikkat ediyorum ama ancak bugün girebildim siteye.
yaptığım her hangi bir diyet yok sadece abur cuburu(çikolata cips cola vb) kestim porsiyonları azalttım sabah 45dk plates akşamda 1 saat yürüyüş yapıyorum. boyum 1.80 kilom 85 hedefim65-70 arası bir kiloya inmek.aslında canı gönülden 60 olmak isterim ama toplamda 25kilo vermem lazım deyince gözüm korkuyo:)) o yüzden şimdilik 65-70 diyorum çok yoruluncada ben 70kende çok güzeldim alt tarafı 15kilo vericem diyorum:))
çenem düştü yine :)
başarılar ve sevgiler hepinize!
a.s.

asu abla sen nasıl 55 kiloydun yaa

aramıza hoşgeldin canım aynı benim gibi bende 2 ay önce 85 ken 70 olsam yeter diyodum yani 70 ede 15 kilo var çok gibi böyle dağlar gibi görünüyodu şimdi 75 oldum hemen geçiverdi şimdi ilk olarak 65 olcam sonra inşallah 60 olabilirim çook var gibi ama zaman hemen geçiyo verirsin sende ama boyun uzun ondan 60 çok zayıf olur sende

masumm canım sabahları aç karnına hiçbirşey yemeden 1 dilim karpuz ye birde bunu dene
seni o kadar iyi anlıyorumki
bende de hep tatile memleketlere gittiğimde oluyor ve mahvoluyorum psikolojikmi yolculukmu etkiliyor bilmiyorum ama hep böyle yani ne zaman bir yere gitsem çalışmıyorlar

yağmurgözlü, masumm, aylin ve ben yumurtalarımız çatlamadı yarın sonuç ne olur bilmiyoruz :))
-tatlicadiarzu-

asu abla sen nasıl 55 kiloydun yaa

:sinifsinif: :sinifsinif: çok iiidm ama gel gör evlilik yaradı bana feryalcim
çok sosyal bi hayatım vardı bekarken
evlenince çorumun küçük bi ilçesine geldim burda herşey kısıtlı yapıcak bişey yok malesef :gitme:
nişanlıyken 60 oldum evlendim72 oldum doğum yaptım 87yee kadar çıktım
benimki tamamen hareketsizlikten ve canım sıkıldıkça yemekten oldu klava:klava:klava:

bende tam aksi ya geçen sene konyaya gittim mahvoldum tuvalete girmekten benimde bu psikolojik heralde

maynak zgr hoşgeldin hedefini küçük tutman en iyisi tecrübeyle sabittir büyük tuttuğunda zor gelip bırakma ihtimali yüksek oluyor
Bol iradeli günler...

bahar
sanırım akşama yemiycme bişey çünkü şişim ve karnım acıkmadı henüzzz
ewet ya yumurtalar çatlamadıııı
ama benim yakında ne zmna bilmiyorum

bahar
sanırım akşama yemiycme bişey çünkü şişim ve karnım acıkmadı henüzzz
ewet ya yumurtalar çatlamadıııı
ama benim yakında ne zmna bilmiyorum

bence sen yine ye canım ama salata ye yoksa geç saatte birşeyler atıştırmaya kalkarsın daha kötü olur tavsiye çünkü tatlı şekerini hızla düşürür ve büyük bir açlık hissedersin
ben dikkat etmediğimde senin gibi yaptığımda gözüm dönmüş gibi olur sempatiksalakcinni ve ne bulursam saldırırdım şimdi o anları yaşamak istemediğimden şişte hissetsem yiyorum sempatiksalakcinni

kızlar ben çok açım ne yicem biliyorummm

ellerim ve ayaklarıda çok şiş neden acaba

aslında haklısın bahar hazırlayıp yiyim barii
gwrçi ben süt içiyorum akşam yani yatmadna 2 saat önce ama olsun salatada yiyimmm

benim bugün çatlaması laızmdı ama bilmiyorum balkalım
civanperçemi içtim birde buay

selam kızlar bizde kardeşimle heryerleri temizledik bugün koltukları filan kaldırdık hep çok kirlenmiş mis gibi oldu, sonrada kendimizi temizledik sempatiksalakcinni tam size yazdım

kafamı bir çevirdim ki egeyi yeni beslemiştim yoğurt filan yemişti oyuncak sepetine kusmasın mııı delikafadulden delikafadulden tek tek oyuncaklar yıkandı birde allahtan peluşlara bişiy olmamış
süprizzzzz

AYYYYY
ilem bide bana gelseniz bacuuuu bugün 4 çocuk vardı evde düşünün artık neyseki yarın k.v deler geliyor çocukları götürürler bend ebiraz temizlerimmm

valla bugün fazciasındna sonra nasıl çıkaırm yarın tartıd abilmiyorum ama kesin artı çıcammm
izlem ben 2 hafta bildirim yapıycma cnmm yapmadııgmda listeye alma beni istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…