80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar tr deki bi akrabaga önerdii bunu

BEL VE KOL INCELTME EGZERSIZII

mutlaka yap bende eridi belim dedii

sabah aksam paspas sopasiylaa 15-20 dk yap dedii yapicammm

oturup saga sola yapicaksinizz

görüşürüz tülaycım montide aklına takılan olursa sorabilirsin canım.bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım olumunekankayizsmile
Sağol narinim sizin topicte örnek menüleri takip ediyorum .inş sonuç bizim içinde iyi olur :Saruboceq:

ohhh ne güzel aile boyu diyet .. senin için daha kolay evde herkesin modda olması ..

günaydın kızlar....pek günaydın olmadı çünkü uyuyamadıma....gece beni kızım uutmadı....ALLAHIM bu taşınma zamanında bide uykusuz kalmak ne feciiiii...
Allah yardımcın olsun burçin ..Zor dönem geçiiriyorsun ama inş yeni evine geçinçe rahata kavuşursun opuyorumnanaktan

İlk başta hepimiz aşağı yukarı buna yakın beslendik.Zaten kilo verdikçe diyetisyen listeni eksiltir .Harfiyen uy listene ..kolay gelsin hoşgeldin aramıza opuyorumnanaktan

ayyy kiyamammm, insallah bizde senin gibi 6 rakkama yakin oluruzz, ho$ 7 bile yeter bana... INSALLAH... olucak olucakkkk...
l
İnş canım ..Ben 72 yim ama senn kadar zayıf durmuyorum . doğum yapmadan önce bende hiç kilomu göztermezdim ama doğum kiloları normalden daha farklıymış ..vucudu esnetiyor resmen .Ama ben şuan halimden çok memnunum açıkçası bundan sonrası mükemmele ulşaşmak için çaba sadece .65 olduğumda koruma programı uygulamayı düşünüyorum bi sürede ..

merak etme seninde istediğin gibi görünmene 8-9 kilon kalmış..ondan sonrasını kimseye belli etmeden yaparsın .kaydirigubbakcemile3

teşekkürler butterfly86 :) evet bende benzer bir hareket yapıyorum.adı twitter aletin.küçük yuvarlak yerde dönen bir şey.üstüne çıkıp aynen resimde ki gibi dönüyorum faydası kesinlikle var,tavsiye ederim...

Son düzenleme:
Aylin

bu hareketleri fitneestada yaptırıyorlar .ben 4 ay yaptım kollarım acayip toparlandı valla .bende şiddetle tavsiye ederim

MAURERS YAG YAKICI kapsül kullanan varmi?
Akrabagam söyledi kullanmis 2 hafta, cok etkisini gördüm idrarimdan resmen yag cikti diyorr... inceldim diyor, rejim de yapiyorum diyor, bu egzersizleri de yapiyorum diyorr...
TR ye gidince bende alicamm kullanicam... 1 kutu da 36 tane varmis 58TL... bir kutu alip denicemm...

maurers yag yakici hakkinda konu actim diyet bölümüne, admin moderatörler yasaklicakmi bilmiyorum reklam oluyormu onuda bilmiyoru, eger ceza alirsam gidersem haberiniz olsunn

ohhh ne güzel aile boyu diyet .. senin için daha kolay evde herkesin modda olması ..

evet çok iyi herşey diyet yemeği gibi oluyo

aylin abla valla ben bu bedenleri anlamıyom ya mesela ben l giydiğim zaman onun kalıbı çok büyük olması lazım xl falan giyiyom ama gecelik belki böyle esnektir mesela ben 42 beden giyiyorum ama her zaman daha bi beden fazlasını alıyom biraz bol olsun diye ben çok rahat bi insanım beni rahatsız eden bişeyi imkanı yok giymem zaten rahatlığımdan oldum ya böyle normalde 44 giyerkende 46 alırdım kotta mesela 32 oluyodu 33-34 alıyodum şimdi 31 oluyo ben 32 alıyom 33 çok büyük

bide bu türkiyedeki bedenler tutmuyo birbirini geçen gün bi pantolon denedim inanırmısın 40 beden çuval oldu bende benim istediğim bolluk değildi 38 i giysem istediğim bolluk olcaktı bana bile 36 olcak nerdeyse ama gerçek bedenim 42 yani

olabilir inanirim yaniii

cnm sen maurers yag yakici duydunmu

bir çok arkadaşım biber hapı kullanıyorlar 10-12 kilo verdiriyor olandan alıyorlar 11 kilo verdi bir ayda güzel diyorlar ama bilmiyorum şok oluyorum her gördüğümde hem sinir oluyorum hem kıskanıyorum benim param yok maalesef aktarlarda 25e alıyorlar kan tahlillerinide yaptırıyorlar her ay karaciğer-böbrek fonksiyonları normalmiş ama kimseye tavsiye edermiyim etmem çünkü korkuyorum ben o haplardan ve onlarla zahmetsiz zayıflayanlarıda çok kıskanıyorum

butterfly meraba bende ist kavacıktanım

AAA..Ben 7 yaşıma kadar kavaçıkta oturdum sonra içerenköye geçtik ordan.Ama dedem ve biçok komşularımız var orda sık gelip gidiyoruz yani. kavacıktaki kilerin hemen arka tarafındaydık biiz dedemde çok yakın kilere ..

selam Butterfly sanırım sen aktifsin canım ne kadar uzaktaymışız birbirimize
istanbulun bir ucundan bir ucuna

mond hoşgeldin canım

benimkide başlangıçta senin listene benzerdi hatta benim bir ara daha vardı 7 öğün yiyordum sonra listen ve içeriği verdiğin kiloya göre değiştiriyor uzman eşliğinde zayıflaman daha sağlıklı canım devam et böyle ve buraya takıl motivasyonun artar bol iradeli günler canım

aylin canım resimde 82 kiloda tatlısın narin ince
14 yaşındaki kilon offff be dedirtecek kadar
biraz daha verip sabitlesen kilonu güzel olcak
o yüzden canım sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getir ileriki yıllarda tekrar kilo almayasın

baharnaz diyetisyen kontrolündemi diyet yapıyosun canım
dr banada liste verdi ama ölçüler çok fazla
kilo veremiyorum dr ssk dr u pek ilgilenemiyo acaba diyorum kendime göre bir listemi yapsam

baharnaz diyetisyen kontrolündemi diyet yapıyosun canım
dr banada liste verdi ama ölçüler çok fazla
kilo veremiyorum dr ssk dr u pek ilgilenemiyo acaba diyorum kendime göre bir listemi yapsam

canım özel bir hastanede buldum sende öyle yap çokta maliyetli değil bence eğer kilo vermeyi kafaya koymuşsan ve beslenmede nerde yanlışlık yaptığını bilmek istiyorsan gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…