Sağol narinim sizin topicte örnek menüleri takip ediyorum .inş sonuç bizim içinde iyi olur :Saruboceq:görüşürüz tülaycım montide aklına takılan olursa sorabilirsin canım.bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım olumunekankayizsmile
ohhh ne güzel aile boyu diyet .. senin için daha kolay evde herkesin modda olması ..bence şeker hastaları yapsın hem kilodan kurtulur hemde şekerini düzenler anneme yaptırayım bunu bari oda diyette 96-97 kiloydu geçen gün tartıldı 93 buçuk çıktı annem 53 yaşında her hastalık mevcut tansiyon şeker kalp ama yemekten değil onunki içtiği ilaçlardan kuş kadar yer doktoruda zayıfla der durur ama vitamin hapını kesince zayıflamaya başladı annem 0 şeker 0 tuz yer yağda çok az yani yemekleri nerdeyse yazsız yapıyoz artık evce diyetteyiz ablamda 72.5 tu bugün tartılmış 68.9 çıkmış benim sayemde şevk geldi onlarada
Allah yardımcın olsun burçin ..Zor dönem geçiiriyorsun ama inş yeni evine geçinçe rahata kavuşursun opuyorumnanaktangünaydın kızlar....pek günaydın olmadı çünkü uyuyamadıma....gece beni kızım uutmadı....ALLAHIM bu taşınma zamanında bide uykusuz kalmak ne feciiiii...
merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza.bende tam üst sınırda diyete başladım.89 kiloydum bu sabah tartıldım 500 gr gitmiş 6 gündür diyetisyenimin verdiği diyeti uyguluyorum.bende aynı zamanda polikistik over hastalığı var o yüzden kilo alımına engel olamadım 1 yıl içinde 12 kilo aldım :1shok: her şeyden önce sağlığım için vermem gerekiyor.diyetim 1600 kcal.bu beni çok fazla doyuruyor yavaş yavaş sağlıklı bir şekilde zayıflayacağım inşallah.gün içinde yediklerim bunlar ama bazen daha az yiyorum şişiyorum çünkü gayet doyurucu.aranızda böyle bir diyet uygulayıp faydasını gören oldu mu ?
ÖRNEK MENÜ
KAHVALTI ��.. Çay (şekersiz) (serbest)
(8:00-9:00) 1 Kibrit kutusu beyaz peynir
2 İnce dilim ekmek
5 Adet zeytin
Domates/salatalık/biber (söğüş/serbest)
ARA ÖĞÜN �� 1 Meyve
(10:30)
ÖĞLE ����Yarım su bardağı yoğurt
(12:00 �13:00) 1 Köfte büyüklüğünde et (tavuk, balık, kırmızı et)
6 Yemek kaşığı sebze yemeği (susuz)
2 Yemek kaşığı pilav/makarna veya 1 kepçe çorba
Salata (yağsız/serbest)
2 İnce dilim ekmek
ARA ÖĞÜN �� 1 Kibrit kutusu beyaz peynir
(15:30 �16:00) 1 İnce dilim ekmek
1 Meyve
AKŞAM ��� Yarım su bardağı yoğurt
(18:00 �19:00) 1 Köfte büyüklüğünde et (tavuk, balık, kırmızı et)
6 Yemek kaşığı sebze yemeği (susuz)
2 Yemek kaşığı pilav/makarna veya 1 kepçe çorba
Salata (yağsız/serbest)
2 İnce dilim ekmek
ARA ÖĞÜN �� 1 Su bardağı süt (şekersiz)
(21:30 �22:00) 2 Meyve
Süt: 2 Et: 4 Ekmek: 7 Tahıl: 2 Sebze: 3 Meyve: 4 Yağ: 4
İnş canım ..Ben 72 yim ama senn kadar zayıf durmuyorum . doğum yapmadan önce bende hiç kilomu göztermezdim ama doğum kiloları normalden daha farklıymış ..vucudu esnetiyor resmen .Ama ben şuan halimden çok memnunum açıkçası bundan sonrası mükemmele ulşaşmak için çaba sadece .65 olduğumda koruma programı uygulamayı düşünüyorum bi sürede ..ayyy kiyamammm, insallah bizde senin gibi 6 rakkama yakin oluruzz, ho$ 7 bile yeter bana... INSALLAH... olucak olucakkkk...
l
dün kayinvalidem aradi TR den (izinde kendisi) bohca icin gecelik takimi alicakmis L olurmu dedi zayiflayinca olur olurr dedim, ay nasil utandim üzüldümm
sütyen kac giyiyorsun dedi.... annemde 95 olur ona dedi, rakkama bak senn..... offfff
ins olur hic de sanmiyorumya, TR den hic almamisimdir ben...
bir kac gecelik takimi daha vardi ama M idi bu olmaz dedim kücük göründü gözüme dedi....
kötü niyeti yok istee kaciriveriyorr..... kac kg attin dedi 5,5 dedim masallah dedi...
ayy utaniyorum artikkk.... vericem kiloo
Aylin
bu hareketleri fitneestada yaptırıyorlar .ben 4 ay yaptım kollarım acayip toparlandı valla .bende şiddetle tavsiye ederim
Aylin
bu hareketleri fitneestada yaptırıyorlar .ben 4 ay yaptım kollarım acayip toparlandı valla .bende şiddetle tavsiye ederim
ohhh ne güzel aile boyu diyet .. senin için daha kolay evde herkesin modda olması ..
dün kayinvalidem aradi TR den (izinde kendisi) bohca icin gecelik takimi alicakmis L olurmu dedi zayiflayinca olur olurr dedim, ay nasil utandim üzüldümm
sütyen kac giyiyorsun dedi.... annemde 95 olur ona dedi, rakkama bak senn..... offfff
ins olur hic de sanmiyorumya, TR den hic almamisimdir ben...
bir kac gecelik takimi daha vardi ama M idi bu olmaz dedim kücük göründü gözüme dedi....
kötü niyeti yok istee kaciriveriyorr..... kac kg attin dedi 5,5 dedim masallah dedi...
ayy utaniyorum artikkk.... vericem kiloo
bide bu türkiyedeki bedenler tutmuyo birbirini geçen gün bi pantolon denedim inanırmısın 40 beden çuval oldu bende benim istediğim bolluk değildi 38 i giysem istediğim bolluk olcaktı bana bile 36 olcak nerdeyse ama gerçek bedenim 42 yani
olabilir inanirim yaniii
cnm sen maurers yag yakici duydunmu
butterfly meraba bende ist kavacıktanım
baharnaz diyetisyen kontrolündemi diyet yapıyosun canım
dr banada liste verdi ama ölçüler çok fazla
kilo veremiyorum dr ssk dr u pek ilgilenemiyo acaba diyorum kendime göre bir listemi yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?