80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayatım üzerimdeki bol bir tunik badi gibi bişiy olsaydı daha belli olurdu hatlarım.bi ara öylede çekinir koyarım buraya.evet bende kapalı bir bayanım.inşallah sizlerin desteğiyle ve en önemlisi Allahın izniyle gidecek o 7 kiloda

feryalcim teşekkür ederim.monti bir diyet türü tatlım diyet yöntemlerinize girersen eger orada topici var okuyabilirsin kimbilir belki sende yapmaya başlarsın yerimseniben

Montiye dalıp saati 2 yapmışım ..narinim ve tüm hatunlar yarın görüşürüz öpüldünüz..

topramm senle karşılaşmadık bugün yarına inş a.s.

ÇIkmadan son yazı..

Montiyi ilk duyduğumda şeker katiyyen yasak mantığı beni çok itmişti ve başlamamıştım.ama 20 günlük k.h diyetinden sonra anladımki zaten biz şeker yediğimiz için canımız çekiyormuş yemezsek aklımıza bile gelmiyormuş..
bu öğrenmişliğin verdiği rahatlıkla montiye daha sıcak ve kh diyetinden daha zengin olarak bakıyorum .en azından sebze ve meyvelere puan yok

ıyi geceler tekrardan ..

görüşürüz tülaycım montide aklına takılan olursa sorabilirsin canım.bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım olumunekankayizsmile

hayır feryacim et te tüketiliyor fakat herzaman değil belirli kuralları var ilk sayfasını okursan eger epey bi mantıgını kavrarsın canım.monti çok çeşitli beslenme şeklidir.meyve sebze bakliyat et yani insan dogasına tamamen uyumludur

anladığım kadarıyla çok sağlıklı bi diyet bu aşamaları falan böyle kontrol altında kilo verme gibi bişey hemde baya kontrollü

bence şeker hastaları yapsın hem kilodan kurtulur hemde şekerini düzenler anneme yaptırayım bunu bari oda diyette 96-97 kiloydu geçen gün tartıldı 93 buçuk çıktı annem 53 yaşında her hastalık mevcut tansiyon şeker kalp ama yemekten değil onunki içtiği ilaçlardan kuş kadar yer doktoruda zayıfla der durur ama vitamin hapını kesince zayıflamaya başladı annem 0 şeker 0 tuz yer yağda çok az yani yemekleri nerdeyse yazsız yapıyoz artık evce diyetteyiz ablamda 72.5 tu bugün tartılmış 68.9 çıkmış benim sayemde şevk geldi onlarada

valla sizi okudum şimdi bir ekmek arasını götürecektim utandım.iyi ki buldum sizi.ben bir kaç gündür ipin ucunu iyice kaçırdım.bu arada butter86 cevabın için teşekkürlr.

bu arada "bu arada "kelime grubunu çek kullanmışım iğrenç olmuş.saat çok geç ondan herhalde.hepinize iyi geceler

günaydın kızlar....pek günaydın olmadı çünkü uyuyamadıma....gece beni kızım uutmadı....ALLAHIM bu taşınma zamanında bide uykusuz kalmak ne feciiiii...

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza.bende tam üst sınırda diyete başladım.89 kiloydum bu sabah tartıldım 500 gr gitmiş 6 gündür diyetisyenimin verdiği diyeti uyguluyorum.bende aynı zamanda polikistik over hastalığı var o yüzden kilo alımına engel olamadım 1 yıl içinde 12 kilo aldım :1shok: her şeyden önce sağlığım için vermem gerekiyor.diyetim 1600 kcal.bu beni çok fazla doyuruyor yavaş yavaş sağlıklı bir şekilde zayıflayacağım inşallah.gün içinde yediklerim bunlar ama bazen daha az yiyorum şişiyorum çünkü gayet doyurucu.aranızda böyle bir diyet uygulayıp faydasını gören oldu mu ?

ÖRNEK MENÜ

KAHVALTI ………….. Çay (şekersiz) (serbest)
(8:00-9:00) 1 Kibrit kutusu beyaz peynir
2 İnce dilim ekmek
5 Adet zeytin
Domates/salatalık/biber (söğüş/serbest)

ARA ÖĞÜN ………… 1 Meyve
(10:30)

ÖĞLE ………………… Yarım su bardağı yoğurt
(12:00 – 13:00) 1 Köfte büyüklüğünde et (tavuk, balık, kırmızı et)
6 Yemek kaşığı sebze yemeği (susuz)
2 Yemek kaşığı pilav/makarna veya 1 kepçe çorba
Salata (yağsız/serbest)
2 İnce dilim ekmek

ARA ÖĞÜN ………… 1 Kibrit kutusu beyaz peynir
(15:30 – 16:00) 1 İnce dilim ekmek
1 Meyve

AKŞAM ……………… Yarım su bardağı yoğurt
(18:00 – 19:00) 1 Köfte büyüklüğünde et (tavuk, balık, kırmızı et)
6 Yemek kaşığı sebze yemeği (susuz)
2 Yemek kaşığı pilav/makarna veya 1 kepçe çorba
Salata (yağsız/serbest)
2 İnce dilim ekmek

ARA ÖĞÜN ………… 1 Su bardağı süt (şekersiz)
(21:30 – 22:00) 2 Meyve

Süt: 2 Et: 4 Ekmek: 7 Tahıl: 2 Sebze: 3 Meyve: 4 Yağ: 4

ayyy kiyamammm, insallah bizde senin gibi 6 rakkama yakin oluruzz, ho$ 7 bile yeter bana... INSALLAH... olucak olucakkkk...

günaydın kızlar....pek günaydın olmadı çünkü uyuyamadıma....gece beni kızım uutmadı....ALLAHIM bu taşınma zamanında bide uykusuz kalmak ne feciiiii...

ayy sanada kiyamammm görüsemiyoruzz coktandirr...
iyisin insallah?
yeni evinde güle güle otur insallah

dün kayinvalidem aradi TR den (izinde kendisi) bohca icin gecelik takimi alicakmis L olurmu dedi zayiflayinca olur olurr dedim, ay nasil utandim üzüldümm
sütyen kac giyiyorsun dedi.... annemde 95 olur ona dedi, rakkama bak senn..... offfff
ins olur hic de sanmiyorumya, TR den hic almamisimdir ben...
bir kac gecelik takimi daha vardi ama M idi bu olmaz dedim kücük göründü gözüme dedi....
kötü niyeti yok istee kaciriveriyorr..... kac kg attin dedi 5,5 dedim masallah dedi...

ayy utaniyorum artikkk.... vericem kiloo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…