bu arada avatarımı değiştirdim.aslında kendi resmimi koycaktım.sonra vaz geçtim.
bu arada yarın hemen yürüyüşlerime başlıyorum ve gün boyu yediklerimi her gece yatarken buraya yazacağım
teşekkür ederim baharnaz,umarım bende sizler gibi zayıflarım.peki bir ayda ortalama ne kadar kilo kaybettin sen?
ben doğduğum günden itibaren kiloluyum .bebekken bacaklarım bile fil bacağı gibiymiş fotolara bakıyorumda :teselli:
kadın hastalığı dolayısıyla kilolar daha beter oldu .kışın ilaçlarımı kullanmıyordum yaklaşık 95'e ulaşmıştım streste büyük etken tabi ama şimdik 87 yim kaydirigubbakcemile2 diyet yapmadan tabi
maddi gücüm yok diyetisyen için tıpa gittim dandik herkese verdikleri diyet listesini uygulayamadım . zaten hiç kilo vermek için hırsım yok .
baharnaz kilolu geçen yılları düşünürsek bence gayet iyi,dert etme tabi ki.ben 24 yaşımdayım,diyetisyenim ortalama 4 kilo verebileceğimi söyledi ama bende de polikistik over hastalığı var o da kiloyu tetikliyormuş vermem biraz zorlaşıyor anlayacağın.bu hastalıkta vucüt insüline direçli oluyormuş onun içinde glukofen diye bir ilaç kullanıyorum.iştahıda kesiyormuş.bakalım inş faydasını görürüm.benimde hedefim 70 gerisini sonra düşünücem
baharnaz kilolu geçen yılları düşünürsek bence gayet iyi,dert etme tabi ki.ben 24 yaşımdayım,diyetisyenim ortalama 4 kilo verebileceğimi söyledi ama bende de polikistik over hastalığı var o da kiloyu tetikliyormuş vermem biraz zorlaşıyor anlayacağın.bu hastalıkta vucüt insüline direçli oluyormuş onun içinde glukofen diye bir ilaç kullanıyorum.iştahıda kesiyormuş.bakalım inş faydasını görürüm.benimde hedefim 70 gerisini sonra düşünücem
selam canım bende glokofen kullanıyorum bendede pko belası ve hipotiroidi var ve kilo vermemi engelleyen iki büyük şey
ben bebek istediğim için doktorum bana şeker yüklemesi yaptı ona göre verdi bu ilacı
ilk başta 1 içiyodum şimdi 3 içiyorum diyete başladığımdna beri öğlenleri içemiyorum çünkü çok kötü mide bulantısı ve mide ağrısı yapmaya başladı bende :gitme:
baharcım selam canım, resimim ve hastalığım için güzel dileklerde bulunmuşsun teşekkür ediyorum çok, kollarımı nasıl incelttiğimi sormuşsun, biliyorsun mart ayı süresince düzenli olarak aurobik yaptım canım ben özel bişiy yapmadım, yürümeye çalışıyorum işte aslına bakarsan çokda incelmedi kollarım benim gözümde birde basen ve iç bacaklarımdan çok şikayetçiyim inşallah onlarda gidince süper olucak üst bedenim göbeğim kalmadı hiç
selam canım bende glokofen kullanıyorum bendede pko belası ve hipotiroidi var ve kilo vermemi engelleyen iki büyük şey
ben bebek istediğim için doktorum bana şeker yüklemesi yaptı ona göre verdi bu ilacı
ilk başta 1 içiyodum şimdi 3 içiyorum diyete başladığımdna beri öğlenleri içemiyorum çünkü çok kötü mide bulantısı ve mide ağrısı yapmaya başladı bende :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?