80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaç yaşındaydın hatırlayamadım ama yaş ilerliycek kilolar üst üste katlanıcak ve inşallah ileride anne olucaksın bu kilolar nolcak şimdiden genç yaşta önlemini almalısın ben bu konuda kendimi hatalı buluyorum

bu arada yarın hemen yürüyüşlerime başlıyorum ve gün boyu yediklerimi her gece yatarken buraya yazacağım

hadi bakalım kolay gelsin yaptığın sporlarıda yazarsın motivasyonunu düşürme bir görünüp bir kaybolma :) opuyorumnanaktan

narin-nazenin canım kilon kibar duruyor incelme yolunda ilerliyorsun
inşallah bende o kilolara ulaşırım

darkolive sana ve bebişine çok geçmiş olsun enfeksiyon filan kapmamışsınızdır inşallah

bu durumda benim yöntemimde 1 tk türk kahvesi yutuyorum :)

k.h diyetini yapan arkadaşlar bilginize

bugün diyetisyenime sordum uzun süreli yapılmasının sağlıklı olmadığını söyledi.3 günlük yapılabilir diyetlerdenmiş.
Vücut bu diyette iken belli zaman sonra bir salgı değerimiz ( asito gibi birşey dedi adı aklımda kalmadı)
artıyormuş ve tekrar kilo almaya başlanıyormuş bilginiz olsun paylaşayım dedim.

ben doğduğum günden itibaren kiloluyum .bebekken bacaklarım bile fil bacağı gibiymiş fotolara bakıyorumda :teselli:
kadın hastalığı dolayısıyla kilolar daha beter oldu .kışın ilaçlarımı kullanmıyordum yaklaşık 95'e ulaşmıştım streste büyük etken tabi ama şimdik 87 yim kaydirigubbakcemile2 diyet yapmadan tabi
maddi gücüm yok diyetisyen için tıpa gittim dandik herkese verdikleri diyet listesini uygulayamadım . zaten hiç kilo vermek için hırsım yok .

teşekkür ederim baharnaz,umarım bende sizler gibi zayıflarım.peki bir ayda ortalama ne kadar kilo kaybettin sen?

teşekkür ederim baharnaz,umarım bende sizler gibi zayıflarım.peki bir ayda ortalama ne kadar kilo kaybettin sen?

ben 37 yaşındayım canım ve 7 ayda 10 kilo gitti canım ( bu topicte yavaş verenler ben, masumm, selma, yağmurgözlü başka arkadaşlarda olabilir ) ( genelde diğer arkadaşlar iyi veriyor yani bu sürede aslında benim çoktan 70 olmam gerekirdi ama birazda şeker problemim olduğu için yani sürekli ve düzenli yemem gerektiği için öyle detoks yada 3 günlük diyetler yapamıyorum canım hepside yağdan gittiği için çok dert etmiyorum inceldimde hem bedenimde küçüldü ve devam ediyorum aslında hedefim 66 olmak ama bakalım hayırlısı bir 70 i görelimde

bu kadar moralini bozma kişi bedenini tanır ne yer ne içerse kendisine kilo yapar az buçuk öğrenmişsindir
kilo vermek için hırs olmalı niye biliyormusun sağlıklı yaşamayı bulmak için sağlıklı beslenmek gerekiyor

merhaba kızlar allaha şükür bugün ege de bende daha iyiyiz, annemlere geldik ev o kadar sıcak ki anlatamam, oğlan 5e kadar uyumadı ne beni uyuttu ne kendi uyudu kenini attı durdu ordan oraya gündüzde uyuyamadım sıcaktan sanırım çok kalamıycam yaa yerimden kalkamıyorum sıcaktan oysaki evde ben hiç durmam neysee :sinifsinif:

baharnaz kilolu geçen yılları düşünürsek bence gayet iyi,dert etme tabi ki.ben 24 yaşımdayım,diyetisyenim ortalama 4 kilo verebileceğimi söyledi ama bende de polikistik over hastalığı var o da kiloyu tetikliyormuş vermem biraz zorlaşıyor anlayacağın.bu hastalıkta vucüt insüline direçli oluyormuş onun içinde glukofen diye bir ilaç kullanıyorum.iştahıda kesiyormuş.bakalım inş faydasını görürüm.benimde hedefim 70 gerisini sonra düşünücem

baharcım selam canım, resimim ve hastalığım için güzel dileklerde bulunmuşsun teşekkür ediyorum çok, kollarımı nasıl incelttiğimi sormuşsun, biliyorsun mart ayı süresince düzenli olarak aurobik yaptım canım ben özel bişiy yapmadım, yürümeye çalışıyorum işte aslına bakarsan çokda incelmedi kollarım benim gözümde birde basen ve iç bacaklarımdan çok şikayetçiyim inşallah onlarda gidince süper olucak üst bedenim göbeğim kalmadı hiç

selam canım bende glokofen kullanıyorum bendede pko belası ve hipotiroidi var ve kilo vermemi engelleyen iki büyük şey
ben bebek istediğim için doktorum bana şeker yüklemesi yaptı ona göre verdi bu ilacı
ilk başta 1 içiyodum şimdi 3 içiyorum diyete başladığımdna beri öğlenleri içemiyorum çünkü çok kötü mide bulantısı ve mide ağrısı yapmaya başladı bende :gitme:

evet canım maalisef bu insülin direnci çok zor. hiç diyet yapmadan o ilacı kullanırken çok iyi kilo vermiştim kilo verdirdiğinide sonradan öğrendim bilinçli değildim şimdi diyetisyen eşliğinde biraz daha bilinçlendim sayılır.
İlacın faydasını görürsün bende tabii 2 yıl sonra şimdi tam tersi oldu şekerim çabuk ve çok düşüyor

Yaşın genç canım kilolarından kurtulursun inşallah şekerinde dengelenir çünkü ben şimdi kendimi daha iyi hissediyorum

hımm bana da şeker yüklemesi bu hafta yapıldı sonucu 4 gün sonra alıcam bakalım ne çıkıcak

tekrar geçmiş olsun canım ben şimdi yürüyüş ve fitnessten başka arada bir sopayı alıp bel çalıştırmaya başladım sopa koluda çalıştırıp zayıflatıyormuş aylinin mesajında okumuştum biliyorsun bel inceltmeye çok ihtiyacım var :)

önce geçmiş olsun canım şimdi kaç kilodasın?kaç kilo olman gerektiğini söyledi drun?

benimde iyi bir diyetisyen bulmam gerek
3 dilim ekmek hakkım var 8 kaşık sebze 1 su bardağı yoğurt yada süt salata 2 kaşık makarna pilav veriyo her öğünde çok değilmi sice ara öğünde bile 1 dilim ekmek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…