80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen bende ya etrafımdakiler pek ince değil ama biyere gideyim orda böyle zayıfcacık insanlar üzülsemmi sevinsemmi bilmiyorum ama artık sevinme ve mutlu olma zamanı bizde canım inşallah çıtır olcazz

tabi o küçülme bendede var mesela 2 hafta önce diyeti 2 gün bıraktığımda miğdem baya rahatsız oldu yemekten eskiden ağrımazdı o yemeklere o zaman yediğimde ağrıdı

silencat muz hiç yemesen çok iyi olur canım diyete başladığımdan beri 7 aydır filan sadece toplam 1 muz tüketmişimdir

Hoşbulduk:) Motivasyona gerçekten ihtiyacım var. Bu bir maraton, hiç kopmamak gerekiyor.Yani kadın dayanışması! şart....:enbuyukkk:

canım gündüzde sık sık ve az yemeye gayret ediyorum yani sabahtan akşama kadar aç kalıyorum değil..ara öğün mutlaka yapıyorum kendime..birden bire zayıflayıp geri almak istemiyorum..guclubacismile

nemesis 18 gerçekten çok hoş gözüküyorsun:) Darısı başımaalkisalkisalkis

hoşgeldin aramıza silentcat inş hepimize darısı opuyorumnanaktan kolay gelsin

kızlar bakın öncesi sonrası yaptım nasıl olmuşum

Harika olmuşsun canım yaa acatip fak var hemde .. :lepi: az kalmış ha gayret kaydirigubbakcemile5

a bize çok yakın biz halen buralardayız
biz senle komşumuyuz yoksa kaydirigubbakcemile3

bende regli günümdeyim tartıda fark yaparmı acaba?
2 kiloya kadar artı çıkan oluyor canım..ama benden tavsiye regly gününde tartılma insan fazla çıkınca ne kadar ödem olduğunu bilsede morali bozuluyor boshayallersmile

tüm topiclere yazdım burayada yazıyım =)

monti kitabımı okuyorum bugün fazla aktif olamıyorum ama takipteyim kızlar ..

ızlem 3 gün oldu bugün hadi gel artık yaaa öyle ceee diyip kaçıyorsun :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…