canım başarından dolayı seni kutlamık isterim önce 30 yaşımdayım.dikkat edeceğim.sporada azimle devam inşallah.
bu sabah 1 muz yedim arada mevyeli soda turk kahvesi
öğlen 160 gr ton balığı 1 dilim ekmek domates marul
bende inşallah başaracağım
zayıf bayanlara bakıp imrenmek yerine aynada kendime baktığımda mutlu olmak istiyorum:dance:
kızlar bakın şuanki halim bi nişanda giycem bu kıyafetlerimi nasılım
nemesis sınırsız salata az değil herhalde CADIARZUsadece 2 gün dayancam
selam hoşgeldin sık sık ve az az yiyerek bol su içerek ve spor yaparak kilo verenlerin grubundasın kullanılan ekstra ilaçları almasan daha iyi olur sağlık herşeyden önemli canım birde motivasyonun burası motivasyonunu artırır canım. Yalnız yaz geldi herkes biryerlere kaçıyor olabilidğince paylaşımlarda bulunabilisen senin için iyi olur canım
aysen-34
akşam olunca niye yemek istiyorsun gündüz yeterince beslenmediğin için ve dengeli yemediğin içinde metobalizman çalışmaz bence kilo vermende sorun olur fikrim yani
mide küçülmesi olayına katılıyorum bende bazen en sevdiğim şeyde olsa fazla yiyemiyorum kendime şaşıyorum
nemesis 18 gerçekten çok hoş gözüküyorsun:) Darısı başımaalkisalkisalkis
AAA..Ben 7 yaşıma kadar kavaçıkta oturdum sonra içerenköye geçtik ordan.Ama dedem ve biçok komşularımız var orda sık gelip gidiyoruz yani. kavacıktaki kilerin hemen arka tarafındaydık biiz dedemde çok yakın kilere ..
kızlar bakın öncesi sonrası yaptım nasıl olmuşum
çok güzel ya bende insem artık 7 lilere
inersin canım çok az kalmış
nemesis 18 gerçekten çok hoş gözüküyorsun:) Darısı başımaalkisalkisalkis
kızlar bakın öncesi sonrası yaptım nasıl olmuşum
biz senle komşumuyuz yoksa kaydirigubbakcemile3a bize çok yakın biz halen buralardayız
2 kiloya kadar artı çıkan oluyor canım..ama benden tavsiye regly gününde tartılma insan fazla çıkınca ne kadar ödem olduğunu bilsede morali bozuluyor boshayallersmilebende regli günümdeyim tartıda fark yaparmı acaba?
ya biz seninle bir başladık sanırım diyete işallah canım
canım ben tam 1 mayısta başladım sen ne zaman başladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?