80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

komşu olabiliriz birazdaha konuşursak nerelisiniz siz

teşekkür ederim tülay abla var demi baya fark sevindim valla ya ben pek inanmıyom fark olduğuna ama etrafımdakiler acayip fark var diyo 60 kilo olayım başarı hikayemi yazcam

komşu olabiliriz birazdaha konuşursak nerelisiniz siz

görümcem tam kilerin arkasnda oturuyor bende paşabahçede
Kastamonuluyum ben =) eskiye göre o kadar değiştiki kavacık tanınmıyor artık .biz oturduğumuz zaman en yakın market hasanyavuzun oralardaydı ..
çok gelişti ve güzelleti şimdi orda oturmak var :)

teşekkür ederim tülay abla var demi baya fark sevindim valla ya ben pek inanmıyom fark olduğuna ama etrafımdakiler acayip fark var diyo 60 kilo olayım başarı hikayemi yazcam

Bişey değil canım gördüğümü yazdım sadece opuyorumnanaktan

narinim selam canım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

aylin liste için çok teşekkür ederim, nasıl omuzlarımdan bir yük aldın, kendimi çok sorumlu hissediyorum çok önemsiyoeum çünkü burayı sizleri yapmadığımda aklım hep burda, annemlerdeyiz bildiğiniz gibi,daha düzene alışamadık bu evde doğup büyüdüm ama farklı oluyor havası suyu bile :kedi: birde bayaa bir sıcak bugünlerde bakalım k.h ye devam...

feryal bu arada resmini gördüm düğünde giyeceğin kıyafeti eklemişsin gayet hoş görünüyordun canım boşa vesvese yapmaa

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

K.h düzenine evinin dışındada devam etmen süper valla .ben montie geçiş aptım bakalım.size deneklik yapıyorum kıymetimi bilin sempatiksalakcinni
izlem monti kitabını okudum bugün ne mantıklı yaa insanın hemen herşeyi uygulayası geliyor nedenlerini öğrenince ..bakalım inş bunda başarılı olurum eyvahedigeldismile

kıslar sizinde fikrinizi almak istiyorum
acaba spor salonunamı yazılsam yoksa evde ayakta kullanılan bisikletten var onumu kullansam gerçi evde pek yapamıyorum ama ne dersiniz bana bir fikir verin lütfen

selam kizlar ,nasil gidiyor diyetler,benim tatil iptal olmusdu ramazan bayramina gidiyorum insallah 8.5 haftam var allahin izniyle,ozamana kadar 60 a düsmeyi cok istiyorum .sporda diyetime eklemek istiyorum ama cok üsengec bisey oldum yaaa

kıslar sizinde fikrinizi almak istiyorum
acaba spor salonunamı yazılsam yoksa evde ayakta kullanılan bisikletten var onumu kullansam gerçi evde pek yapamıyorum ama ne dersiniz bana bir fikir verin lütfen

bisiklet ne kadar faydalı bilmiyorum canım ama yürümen gerekli bence ve bunu alışkanlık haline getirmek en güzeli evde imkanın varsa yürüme bandı al ben kışın fitness evde yaptım şimdide yürüyorum arada bir fitness yapıyorum

Şimdi yaz olduğu için spor salonuna yazılabilirsin eğer kendi başına spor yapma düzenini oturtamayacaksan

kızlar bişey sorcam sizin çocuklarınız kaç yaşında bide kaç kilo bide bişey daha benim yeğenim efe havale geçirdikten sonra tuvaletini söylememeye başlamış bide o tam 2 buçuk yaşında 12.800 gram ya azmı çok zayıf çocuk

hmm normal bence,benim kizim 3 bucuk yasinda 15.5 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…