hoşgeldin aramıza silentcat inş hepimize darısı opuyorumnanaktan kolay gelsin
Harika olmuşsun canım yaa acatip fak var hemde .. :lepi: az kalmış ha gayret kaydirigubbakcemile5
biz senle komşumuyuz yoksa kaydirigubbakcemile3
2 kiloya kadar artı çıkan oluyor canım..ama benden tavsiye regly gününde tartılma insan fazla çıkınca ne kadar ödem olduğunu bilsede morali bozuluyor boshayallersmile
26 nisanda basladım30 mayısta buraya üye oldm
e aynı zamanda başlamışız gibi bişey sen baya vermişsin
spor yapamıyorum bide spor yapsam daha iyi olacak
komşu olabiliriz birazdaha konuşursak nerelisiniz siz
Kastamonuluyum ben =) eskiye göre o kadar değiştiki kavacık tanınmıyor artık .biz oturduğumuz zaman en yakın market hasanyavuzun oralardaydı ..görümcem tam kilerin arkasnda oturuyor bende paşabahçede
teşekkür ederim tülay abla var demi baya fark sevindim valla ya ben pek inanmıyom fark olduğuna ama etrafımdakiler acayip fark var diyo 60 kilo olayım başarı hikayemi yazcam
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanaylin liste için çok teşekkür ederim, nasıl omuzlarımdan bir yük aldın, kendimi çok sorumlu hissediyorumçok önemsiyoeum çünkü burayı sizleri yapmadığımda aklım hep burda, annemlerdeyiz bildiğiniz gibi,daha düzene alışamadık bu evde doğup büyüdüm ama farklı oluyor havası suyu bile :kedi: birde bayaa bir sıcak bugünlerde bakalım k.h ye devam...
feryal bu arada resmini gördüm düğünde giyeceğin kıyafeti eklemişsin gayet hoş görünüyordun canım boşa vesvese yapmaa
kıslar sizinde fikrinizi almak istiyorum
acaba spor salonunamı yazılsam yoksa evde ayakta kullanılan bisikletten var onumu kullansam gerçi evde pek yapamıyorum ama ne dersiniz bana bir fikir verin lütfen
kızlar bişey sorcam sizin çocuklarınız kaç yaşında bide kaç kilo bide bişey daha benim yeğenim efe havale geçirdikten sonra tuvaletini söylememeye başlamış bide o tam 2 buçuk yaşında 12.800 gram ya azmı çok zayıf çocuk
hmm normal bence,benim kizim 3 bucuk yasinda 15.5 kilo
FERYAL CANIM FACEDE BENİ SEN Mİ EKLEDİN YOKSA BANA GELEN İSTEK BAŞKASIMI?????bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?