ama abla sen o yazdığın diyeti yaparsan tabi oynamaz sen ekmeği günde bana kalırsa 3 dilim falan ye
bende söledim diyetisyenime 11 dilim ekmekmi olurya sebzesi sütü meyvesi arası bütün gün yiyom
aynısına devam et dedi başka bi diyetisyene gidicemmm
ya ben inanmıyorum ya bu arada ekmek neyinnesi anlamadım ayrıca 8 kaşık yemekte yani bi koca tabak ediyo bence diyetisyen değiştirme kendin bi liste oluştur onla dene olmadı gidersin tekrar ayrıca ben aralarda bi meyve dahi yesem kilo veremiyom ama sen bana bakma ben diyete direk az yiyerek başladım
bakıcam ya sebeyi ve ekmeği azaltıcam bide çok şiş elim ayağımmm
yok aylin yaa k.h diyetindeyken artıkda çıktım .ama ben kilo olmadığına eminim .çünki yediklerim k.h diyeti olmasa bile kalori hesabına görede kilo verdirirdi .sanırım ödemden ve aşırı kabızlıktan oldu .bu hafta görücez bakalım ne olup biticek..
dünden beride monti diyetine atladım.kh diyetiyle aynı mantık ama sebze sınırsız her yemekte yemek zorunlu hatta .n-bu daha kolay oldu benim için kabızlık problemim gitti sebzeye başlayınca çok şükür ..
baharnaz cnm inşallah hamilesindir.
günaydın kıslar
dükkanı ben açıyorum bugünkaydirigubbakcemile3
yok aylin yaa k.h diyetindeyken artıkda çıktım .ama ben kilo olmadığına eminim .çünki yediklerim k.h diyeti olmasa bile kalori hesabına görede kilo verdirirdi .sanırım ödemden ve aşırı kabızlıktan oldu .bu hafta görücez bakalım ne olup biticek..
dünden beride monti diyetine atladım.kh diyetiyle aynı mantık ama sebze sınırsız her yemekte yemek zorunlu hatta .n-bu daha kolay oldu benim için kabızlık problemim gitti sebzeye başlayınca çok şükür ..
herkese günaydınnnn a.s. hepimiz için her açıdan mutlu bir hafta olmasını diliyorumm :smiley-cool:
günaydın kızlar... bugün diyetimin 2.haftasına başladım ama değişiklik yok.biraz verebildiğimi görsem moral gelicek.
sen daha 2.haftadasın ben 2.ay bitti ama sanki hala bi değişiklik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?