80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ama abla sen o yazdığın diyeti yaparsan tabi oynamaz sen ekmeği günde bana kalırsa 3 dilim falan ye

bende söledim diyetisyenime 11 dilim ekmekmi olurya sebzesi sütü meyvesi arası bütün gün yiyom
aynısına devam et dedi başka bi diyetisyene gidicemmm

bende söledim diyetisyenime 11 dilim ekmekmi olurya sebzesi sütü meyvesi arası bütün gün yiyom
aynısına devam et dedi başka bi diyetisyene gidicemmm

ya ben inanmıyorum ya bu arada ekmek neyinnesi anlamadım ayrıca 8 kaşık yemekte yani bi koca tabak ediyo bence diyetisyen değiştirme kendin bi liste oluştur onla dene olmadı gidersin tekrar ayrıca ben aralarda bi meyve dahi yesem kilo veremiyom ama sen bana bakma ben diyete direk az yiyerek başladım

bakıcam ya sebeyi ve ekmeği azaltıcam bide çok şiş elim ayağımmm

selam kızlar bu konuyu geçen gün diyetisyenimle konuşmuştum hatta bende kh yani protein diyeti yaptım ama mutlaka hep sebzeyle protein yedim meyvemde vardı daha tok tuttuğu için çabuk acıktırmıyor ve sağlıklı ben bir ara hep öğlenleri tonlu tavuklu salata tüketmiştim akşamlarıda yine ızgara et ve salata hatırladınızmı bilmem

sizin kh diyetinin 3 günden fazla yapıldığında kilo aldırabileceğini söylemişti sizde araştırın derim.

tatlım aşırı protein alışı zaten insanı kabız yapabiliyor.eminimki bu hafta o fazlalıkları rahatça vereceksin kaydirigubbakcemile5

herkese günaydınnnn a.s. hepimiz için her açıdan mutlu bir hafta olmasını diliyorumm :smiley-cool:

günaydın kızlar... bugün diyetimin 2.haftasına başladım ama değişiklik yok.biraz verebildiğimi görsem moral gelicek.

herkese güzel ve bol kalorisiz bir gün diliyorum a.s.

bende dünki menümü yazayım

sabah iki dilim kpk ekmeği ( kaçamağım saralle sürdüm üstüne çok özlemiştim )
öğle bir kase çorba ekmeksiz
arada bir etiform ve bi kaç dilim karpuz
akşam bi domates yarım salatalık yarım kk peynir ve iki küçük dlm kpk ekmeği

2 lt su leslicimle 3 mil :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…