80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çizelgede 10 kilo gitmiş ama alkisalkisalkis tebrikler.belki durmuştur vermen sanırım diyette biraz değişiklik yapınca vermeye devam edersin.diyetisyen öyle söylemişti.

yok durmadıda ben görüntüde sanki yok bi değişiklik diyom ama herkes baya olduğunu söylüyo mahallamizdeki kadın beni gördü şok oldu aaa nasıl verdin dedi dün elimdede koca bi çikolata bende dedim çikolata yiyerek kaydirigubbakcemile3

canım spor yapıyorsan eğer sıkılaştığının farkına varırsın
bide artık gözümüz öyle alışmışki bizim kilomuza gidince bile farkına varmıyoruz sırnaşık şey

yok aslında çok spor yaptığım söylenemez öyle haftada 2-3 defa kendimce bişeyler yapıyom nerdeyse hergün mekik çekiyom haftada 3-4 defada yürüyüşe çıkıyom ama spor salonuna falan gitmedim oda öyle tabi 1 beden küçüldüm ama ben böyle diğerlerine şaşırdığımdan böyleyim okuyom bazen bazı yerlerde miğdeleri küçülmüş az yiyolarmış benimki küçülmüyo anam yaa ama bizim topikte yok heralde az yeme isteği

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 alemsin sen kız

birde şu konuda haklısın bizim topictekilerde az yeme isteği yok her zaman yeme isteği var ben öyleyim kaydirigubbakcemile3:kedi::kedi:

meselacıma şimdi reglim başladı kahvaltı ve ara öğüne rağmen şimdi 7-8 tane elma kurusu yiyorum şu içiyorum yemeğede 1 saat var :))

üstelik 1 lt su içmişimdir sabahtan beri

bugün birde şok diyetteyim diyetsieynim verdi 2 gün yapmam için

Dostlar! Herkese öncelikle selam olsun.Yıllardır bende kilolarımla boğuşuyorum.İnşallah bu akşam spora başlıyorum. Yediklerime dikkat etme kararı aldım.Bu sefer diğerlerinden farklı olmalı!93 kiloyu gördüm.2 aydır acai bery kullanıyorum 88 e düştüm.Ama daha inmiyorçHayatımda radikaldeğişiklikler yapmak istiyorum.Desteklerinizi bekliyorum.Sizede başarılar:)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 alemsin sen kız

birde şu konuda haklısın bizim topictekilerde az yeme isteği yok her zaman yeme isteği var ben öyleyim kaydirigubbakcemile3:kedi::kedi:

bende öyleyim valla hepimizin canı istiyoo

meselacıma şimdi reglim başladı kahvaltı ve ara öğüne rağmen şimdi 7-8 tane elma kurusu yiyorum şu içiyorum yemeğede 1 saat var :))

bende daha içmedim su yarım ltre içeyim bari

üstelik 1 lt su içmişimdir sabahtan beri

bugün birde şok diyetteyim diyetsieynim verdi 2 gün yapmam için

nasıl bi diyet bu kilo veriminimi hızlandırıyo

umarım canım yaparsın bende yapmaya çalışıyom radikal değişiklikler 85 kiloydum şmdi 75 e düştüm ama asıl hedefim 60 umarım sende istediğin kiloya ulaşırsın ismin nedir bide yaşın kaç

canım aslında gerçekten mide küçülmesi oluyo galiba benim canım pek bişey yemek istemiyo ama akşam olduktan sonra beynimde acayip acayip yemekler dönüyo sempatiksalakcinni..o zmaanda akşam oldu yemek işini kapattım diyorum
ayrıca bende bugün yarın regl olucam regl olunca canım hiç bişi yemek istemez oldum olası böleyimdir..yani kişidne kişiye değişiyo zannımca boshayallersmile

nemesis evet canım
ilgilenirsen eğer yollayayım sadece bugün ve yarın yapıcam

Sabah kalktığınızda 1 su bardağı su tüketiniz !

Kahvaltı
• 7-8 yemek kaşığı nesfit-müsli + 1 su bardağı yağsız süt

Ara…10:00-11:00
• 1 porsiyon meyve

Öğlen
• 1 porsiyon sebze yemeği (susuz-8 yemek kaşığı)
• salata (1 tatlı kaşığı yağ ile)
• 1 su bardağı yoğurt veya 1 büyük su bardağı ayran
• 1 ince dilim ekmek

Ara…15:00-16:00
• 2 porsiyon meyve veya 1 paket diyet bisküvi

Akşam
• salata (1 tatlı kaşığı yağ ile)
• 1 su bardağı yoğurt veya 1 büyük su bardağı ayran
• 1 ince dilim ekmek
veya
• 3 dilim peynir ile hazırlanmış sınırsız salata (1 tatlı kaşığı sıvı yağ ile)
• 1 ince dilim esmer ekmek

yatmadan 2 saat öncesine kadar…
• 2 porsiyon meyve

aysen-34
akşam olunca niye yemek istiyorsun gündüz yeterince beslenmediğin için ve dengeli yemediğin içinde metobalizman çalışmaz bence kilo vermende sorun olur fikrim yani

mide küçülmesi olayına katılıyorum bende bazen en sevdiğim şeyde olsa fazla yiyemiyorum kendime şaşıyorum

umarım canım yaparsın bende yapmaya çalışıyom radikal değişiklikler 85 kiloydum şmdi 75 e düştüm ama asıl hedefim 60 umarım sende istediğin kiloya ulaşırsın ismin nedir bide yaşın kaç

canım başarından dolayı seni kutlamık isterim önce 30 yaşımdayım.dikkat edeceğim.sporada azimle devam inşallah.
bu sabah 1 muz yedim arada mevyeli soda turk kahvesi
öğlen 160 gr ton balığı 1 dilim ekmek domates marul
bende inşallah başaracağım
zayıf bayanlara bakıp imrenmek yerine aynada kendime baktığımda mutlu olmak istiyorum:dance:

hadi ya hızlandırıyomuymuş güzel menü fakat akşam çokmu az ne

selam hoşgeldin sık sık ve az az yiyerek bol su içerek ve spor yaparak kilo verenlerin grubundasın kullanılan ekstra ilaçları almasan daha iyi olur sağlık herşeyden önemli canım birde motivasyonun burası motivasyonunu artırır canım. Yalnız yaz geldi herkes biryerlere kaçıyor olabilidğince paylaşımlarda bulunabilisen senin için iyi olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…