nemesis nasıl 2 aydır aynı canım veriyorsun şaşırtma benide kafamçokkarıştı
çizelgede 10 kilo gitmiş ama alkisalkisalkis tebrikler.belki durmuştur vermen sanırım diyette biraz değişiklik yapınca vermeye devam edersin.diyetisyen öyle söylemişti.
yo kilo gidiyo ama görüntü aynı sanki
canım spor yapıyorsan eğer sıkılaştığının farkına varırsın
bide artık gözümüz öyle alışmışki bizim kilomuza gidince bile farkına varmıyoruz sırnaşık şey
yok durmadıda ben görüntüde sanki yok bi değişiklik diyom ama herkes baya olduğunu söylüyo mahallamizdeki kadın beni gördü şok oldu aaa nasıl verdin dedi dün elimdede koca bi çikolata bende dedim çikolata yiyerek kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 alemsin sen kız
birde şu konuda haklısın bizim topictekilerde az yeme isteği yok her zaman yeme isteği var ben öyleyim kaydirigubbakcemile3:kedi::kedi:
meselacıma şimdi reglim başladı kahvaltı ve ara öğüne rağmen şimdi 7-8 tane elma kurusu yiyorum şu içiyorum yemeğede 1 saat var :))
üstelik 1 lt su içmişimdir sabahtan beri
bugün birde şok diyetteyim diyetsieynim verdi 2 gün yapmam için
Dostlar! Herkese öncelikle selam olsun.Yıllardır bende kilolarımla boğuşuyorum.İnşallah bu akşam spora başlıyorum. Yediklerime dikkat etme kararı aldım.Bu sefer diğerlerinden farklı olmalı!93 kiloyu gördüm.2 aydır acai bery kullanıyorum 88 e düştüm.Ama daha inmiyorçHayatımda radikaldeğişiklikler yapmak istiyorum.Desteklerinizi bekliyorum.Sizede başarılar:)
meselacıma şimdi reglim başladı kahvaltı ve ara öğüne rağmen şimdi 7-8 tane elma kurusu yiyorum şu içiyorum yemeğede 1 saat var :))
umarım canım yaparsın bende yapmaya çalışıyom radikal değişiklikler 85 kiloydum şmdi 75 e düştüm ama asıl hedefim 60 umarım sende istediğin kiloya ulaşırsın ismin nedir bide yaşın kaç
nemesis evet canım
ilgilenirsen eğer yollayayım sadece bugün ve yarın yapıcam
Sabah kalktığınızda 1 su bardağı su tüketiniz !
Kahvaltı
7-8 yemek kaşığı nesfit-müsli + 1 su bardağı yağsız süt
Ara 10:00-11:00
1 porsiyon meyve
Öğlen
1 porsiyon sebze yemeği (susuz-8 yemek kaşığı)
salata (1 tatlı kaşığı yağ ile)
1 su bardağı yoğurt veya 1 büyük su bardağı ayran
1 ince dilim ekmek
Ara 15:00-16:00
2 porsiyon meyve veya 1 paket diyet bisküvi
Akşam
salata (1 tatlı kaşığı yağ ile)
1 su bardağı yoğurt veya 1 büyük su bardağı ayran
1 ince dilim ekmek
veya
3 dilim peynir ile hazırlanmış sınırsız salata (1 tatlı kaşığı sıvı yağ ile)
1 ince dilim esmer ekmek
yatmadan 2 saat öncesine kadar
2 porsiyon meyve
Dostlar! Herkese öncelikle selam olsun.Yıllardır bende kilolarımla boğuşuyorum.İnşallah bu akşam spora başlıyorum. Yediklerime dikkat etme kararı aldım.Bu sefer diğerlerinden farklı olmalı!93 kiloyu gördüm.2 aydır acai bery kullanıyorum 88 e düştüm.Ama daha inmiyorçHayatımda radikaldeğişiklikler yapmak istiyorum.Desteklerinizi bekliyorum.Sizede başarılar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?