teşekkür ederim canım o senin güzelliğin...ben 21 yaşındayım...erken evlendik işte ne yaparsın....benim eşimin masmavi gözleri var ama kızım ona çekmedi...amannn mavi gözlü olunca ne oluyorki...bir şarkı var ya ESMERSEN GÜZELSİN.....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydııınnnnkaydirigubbakcemile3 kızlar bu sabah domates peynir yemekten sıkıldığım için,geçen gün taylan kümeliden duyduğum bir kahvaltıyı hazırladım hem az kalorili hem doyurucu hemde kan şekerini düzenliyormuş ve tiroid sorunu olanlara iyi geliyormuş 2 yemek kaşığı yulaf ,1 bardak yarım yağlı süt, 1 adet elma rendesini tencere içinde biraz koyulaşıncaya kadar pişiriyoruz.üstüne tarçın ve isteğe göre kuru meyve.
aa güzel oldumu o canım bende yulaf aldım denicektim ama beceremem diye daha denememiştim
şekersiz olduğu için çok lezzetli olmamakla birlikte yenmeyecek gibi değil tabi ben rahatlıkla yiyorum acayip tok tutuyor çünkü.eğer şekerli seviyorsan kırmızı elma tercih et ben yeşille yaptım ekşi oldu biraz gerçi diğer kuru meyvelerle dengeliyor.tarçın kan şekerini düzenliyormuş ben gece sütlerimede koyuyorum kendimi sütlaç yemiş gibi hissediyorum kaydirigubbakcemile3
yulaf ezmesi sadece sütle yenilecek gibi değil yaaa :sinifsinif: benim arkadaşım çay içerken kabuk tarçını kırıp küçük bir parçasını fincanın içine koyuyor ve o tarçını çay içmesi bitene kadar değiştirmiyor 2-3 fincan nekadar içeceksede çıkarmıyor içinden.dün bende öyle içtim gerçekten çok hoş aromalı bir tad oluyor hemde şeker dengeleniyormuş.tv de bir dr.dan dinlemiş tarçın severlere duyurulur....:içelim:
kıslar ben bugün spora başladım fittnese inş iyi olur ilk günümdü bu gün ama çok terledim eşofmanım bile ıslandı bopo kısmı tişrtte kuru yer kalmadı çok şaşırdım ben normalde hiç terlemem.diyetisyenimi bırakıcam sanırım kendime bi liste oluşturdum sizde fikirlerinizi sölerseni sevinirim
sabah 2 dilim ekmek domat salatalık peynir çay
ara yarım su bardağı yoğurt 2 adet ceviz
öğle 4 yemek kaşığı sebze 1-2 dilim ekmek salata yoğurt
ara 1 meyve yeşil çay
akşam 1 kase çorba(arada) 4 yemek kaşığı sebze salata yoğurt 1 dilim ekmek
ara 1 meyve yeşil çay
yatarken 1 bardak süt
kıslar kaç kalori eder bu liste
ayrıca çokmu azmı fikirlerinizi bekliyorummm
ben severim ya şeker koyarım ben ona bişey olmazya ben bunca kilo verdim ne şekerden kıstım neden tuzdan undan kısmadım derken hani hapur hapur değilde önüme geldimi mesela 2 tane mi var tatlı ben birini yedim mutlaka yani
yulaf ezmesi sadece sütle yenilecek gibi değil yaaa :sinifsinif: benim arkadaşım çay içerken kabuk tarçını kırıp küçük bir parçasını fincanın içine koyuyor ve o tarçını çay içmesi bitene kadar değiştirmiyor 2-3 fincan nekadar içeceksede çıkarmıyor içinden.dün bende öyle içtim gerçekten çok hoş aromalı bir tad oluyor hemde şeker dengeleniyormuş.tv de bir dr.dan dinlemiş tarçın severlere duyurulur....:içelim:
iyi fikir canım bende şekersiz içemiyordum çayı tatlandırıcı koymayıda pek tercih etmiyorum en azından tarçınla daha rahat içerim.teşekkürler.hmm bu arada tarçının fazlası zararlı değildir umarum bu aralar bolca tüketmeye başladım diyetimim kolaylaştırdı ne yalan söyleyeyimkaydirigubbakcemile3
hmm anladım canım en iyisi tabii o.ama ben çok zorlandığım için kilo vermede mecburen kısıyorum.polikistik over diye bir hastalık varmış bende o da kiloyu tetikliyormuş ve kilo kaybetmeyi zorlaştırıyormuş buna rğmen umutluyum.çünkü bunu bahane etmeyip zayıflayan çok kişi gördüm.ben de başarıcam inşallah..
Hoşgeldin banucumm opuyorumnanaktan İnş çok güzel vakit geçirisin ve biraz öncede regly olur rahatlarsın kaydirigubbakcemile5slm kızlaer istanbuldayımmm
ama hala adet olamadımmm
günaydııınnnnkaydirigubbakcemile3 kızlar bu sabah domates peynir yemekten sıkıldığım için,geçen gün taylan kümeliden duyduğum bir kahvaltıyı hazırladım hem az kalorili hem doyurucu hemde kan şekerini düzenliyormuş ve tiroid sorunu olanlara iyi geliyormuş 2 yemek kaşığı yulaf ,1 bardak yarım yağlı süt, 1 adet elma rendesini tencere içinde biraz koyulaşıncaya kadar pişiriyoruz.üstüne tarçın ve isteğe göre kuru meyve.
bencede az değil tam kıvamında .ama protein eksik öğlene biraz protein ekleye blirsin opuyorumnanaktankıslar ben bugün spora başladım fittnese inş iyi olur ilk günümdü bu gün ama çok terledim eşofmanım bile ıslandı bopo kısmı tişrtte kuru yer kalmadı çok şaşırdım ben normalde hiç terlemem.diyetisyenimi bırakıcam sanırım kendime bi liste oluşturdum sizde fikirlerinizi sölerseni sevinirim
sabah 2 dilim ekmek domat salatalık peynir çay
ara yarım su bardağı yoğurt 2 adet ceviz
öğle 4 yemek kaşığı sebze 1-2 dilim ekmek salata yoğurt
ara 1 meyve yeşil çay
akşam 1 kase çorba(arada) 4 yemek kaşığı sebze salata yoğurt 1 dilim ekmek
ara 1 meyve yeşil çay
yatarken 1 bardak süt
kıslar kaç kalori eder bu liste
ayrıca çokmu azmı fikirlerinizi bekliyorummm
güzel fikir aslında .ben sütü tarçınlı içiyorum arada ama çayı denemedim hiç.yulaf ezmesi sadece sütle yenilecek gibi değil yaaa :sinifsinif: benim arkadaşım çay içerken kabuk tarçını kırıp küçük bir parçasını fincanın içine koyuyor ve o tarçını çay içmesi bitene kadar değiştirmiyor 2-3 fincan nekadar içeceksede çıkarmıyor içinden.dün bende öyle içtim gerçekten çok hoş aromalı bir tad oluyor hemde şeker dengeleniyormuş.tv de bir dr.dan dinlemiş tarçın severlere duyurulur....:içelim:
ben severim ya şeker koyarım ben ona bişey olmazya ben bunca kilo verdim ne şekerden kıstım neden tuzdan undan kısmadım derken hani hapur hapur değilde önüme geldimi mesela 2 tane mi var tatlı ben birini yedim mutlaka yani
slm kızlaer istanbuldayımmm
ama hala adet olamadımmm
selammmmmmm
kızlarr nasılsınız...benim hiççççççç keyfim yok...dün sabah regl oldum...sıcaklarda hele de çalışınca hiçç çekilmiyor yaa...
amann olsan dert olmasan dert...
acaip şiş hissediyorum kendimi...iştahımı kontrol etmekte zorlanıyorum...dün sabah 1 tatlı kaşığı nutella yedim..akşam yemekte kardeşimdeydim dayanamadım 2 kaşık pilav yedim...nasıl özlemişim...nerdeyse bir yıldır pilav makarna yemiyorum...
anladığınız gibi benim için berbat bir hafta inş toparlarım...
evet canım aslında benimki yanlış çünkü diyet bu nerde görülmüş tatlı yenildiği hastalığın içinde geçmiş olsun canım şuan yapıyorum verdiğin tarifi içne bitan elma rendeledim 2 çay kaşığı şeker attım yiyemediğim için ben böyle ben tatsız yiceğime hiç yemem diyom daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?