80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bişey olmaz sema abla 2 kaşık pilavla 1 kaşık nutellada insanın onlarada ihtiyacı var sonuçta demi

ay kattım bile tülay abla ama 2 çay kaşığı 1 çay kaşığı şeker 16 kaloriymiş yani 32 oldu ben 2 ye ayırdım onu 2 kerede yerim yani şeker 16 kalori deposuna dicek bişey bulamıyom keşke koymasaymışım

tülay abla maşallah oğlun çok tatlı gördüğüm herkesin çocukları çok güzel allah nazarlardan saklasın cemre,celal,deniz,kayra,ege hepside çok güzeller

mond canım bu yulaf kabuklumu benimki sankli kabuklu bu hayvan yemimi yoksa benimki ağzıma aldığımda kabuk çıkıyo:s

aynen bende de çıkıyor yaa bunu annem açıkta satılan bir yerden almış bir dahaki sefere kutuda olanlardan alcam belki onlarda yoktur.bende hiç hoşlanmadım o kabuklardan.zaten yulafı atlara yediryorlarmış :roflol:

bende açıktan aldım dedim yem heralde bu kabuklu mabuklu artık idare etcez ben zaten denemelik aldım 100 gram

dünki menüm
sabah 2dlm k ekmek peynir reçel ara yok
öğlen3 tane hamur kızarmış çay
akşam az melemen salata akşam 2 çatal pasta çok fazla oldu gene

tülay abla maşallah oğlun çok tatlı gördüğüm herkesin çocukları çok güzel allah nazarlardan saklasın cemre,celal,deniz,kayra,ege hepside çok güzeller

Sağol canım .tam bit atom karınca :) uğraş dur işte kaydirigubbakcemile3

ya regli günümdeyim tartı fazla gösteriyor sizlerede böyle oluyormu arkadaşlar

gösterir canım bu bilimsel olarakta böyle zaten doktorlarda söylüyorlar yan. Sıkma canını 2 kilo kadar fazla çıkabilirsin ..

eylül ayına kadar 70 olmam lazım sizce ola bilirmiyimki?
ramazana 1 ay var canım .Ramazanda diyet yapmak zor olur bence günlerde uzun zaten ama yinede dikkAt edersen 6-7 kilosunu rahat verirsin ..ama dersenki ben ramazandada vericem o zaman çok rahat isteğin kiloya ulaşırsın bence

ya sen ne kadar zamanda indin bu kiloya canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…