selammmmmmm
kızlarr nasılsınız...benim hiççççççç keyfim yok...dün sabah regl oldum...sıcaklarda hele de çalışınca hiçç çekilmiyor yaa...
amann olsan dert olmasan dert...
acaip şiş hissediyorum kendimi...iştahımı kontrol etmekte zorlanıyorum...dün sabah 1 tatlı kaşığı nutella yedim..akşam yemekte kardeşimdeydim dayanamadım 2 kaşık pilav yedim...nasıl özlemişim...nerdeyse bir yıldır pilav makarna yemiyorum...
anladığınız gibi benim için berbat bir hafta inş toparlarım...
Hoşgeldin banucumm opuyorumnanaktan İnş çok güzel vakit geçirisin ve biraz öncede regly olur rahatlarsın kaydirigubbakcemile5
değişik bi tarif tatlı niyetinede denene bilir .tabi içine kuru kayısı falan eklenerek bilmiyorumkismile
bencede az değil tam kıvamında .ama protein eksik öğlene biraz protein ekleye blirsin opuyorumnanaktan
güzel fikir aslında .ben sütü tarçınlı içiyorum arada ama çayı denemedim hiç.
bide biyerde okumuştum gün içinde tarçın alındığında alınan kalori miktarını yüzde 20 azaltıyormuş .ne kadar doğru emin değilim ama alsanaalsanasmileCADIARZU
bence bu sağlıklı karışıma şeker koyup tüm niceliğini öldürürsün .tüm gün sağlık beslensen ama aralarda şeker alsan kan seviyeni çıkarıyor ve yediklerinin depo olmasına neden oluyor bence hiç deneme boshayallersmile
mond canım bu yulaf kabuklumu benimki sankli kabuklu bu hayvan yemimi yoksa benimki ağzıma aldığımda kabuk çıkıyo:s
aynen bende de çıkıyor yaa bunu annem açıkta satılan bir yerden almış bir dahaki sefere kutuda olanlardan alcam belki onlarda yoktur.bende hiç hoşlanmadım o kabuklardan.zaten yulafı atlara yediryorlarmış :roflol:
ya regli günümdeyim tartı fazla gösteriyor sizlerede böyle oluyormu arkadaşlar
tülay abla maşallah oğlun çok tatlı gördüğüm herkesin çocukları çok güzel allah nazarlardan saklasın cemre,celal,deniz,kayra,ege hepside çok güzeller
ya regli günümdeyim tartı fazla gösteriyor sizlerede böyle oluyormu arkadaşlar
ramazana 1 ay var canım .Ramazanda diyet yapmak zor olur bence günlerde uzun zaten ama yinede dikkAt edersen 6-7 kilosunu rahat verirsin ..ama dersenki ben ramazandada vericem o zaman çok rahat isteğin kiloya ulaşırsın benceeylül ayına kadar 70 olmam lazım sizce ola bilirmiyimki?
Sağol canım .tam bit atom karınca :) uğraş dur işte kaydirigubbakcemile3
gösterir canım bu bilimsel olarakta böyle zaten doktorlarda söylüyorlar yan. Sıkma canını 2 kilo kadar fazla çıkabilirsin ..
ramazana 1 ay var canım .Ramazanda diyet yapmak zor olur bence günlerde uzun zaten ama yinede dikkAt edersen 6-7 kilosunu rahat verirsin ..ama dersenki ben ramazandada vericem o zaman çok rahat isteğin kiloya ulaşırsın bence
mond
sen kaç kilosun yaş kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?