kızlar ben geldim diyetede başladım bugün topiğin kuralları nelerdir biri beni aydınlatırsa sevinirim günlük neler yapcaz ne gibi bilgiler vercez topik başkanımıza
arkadaşlarım ben buraya tam 19 aralıkta geldim, ve toplamda 18.500 kilo verdim kızlar, çoğunuz burdaydınız ben geldiğimde, çoğunuzda 5 aşağı 5 yukarı aynı kilolarda, yaptığınız yanlışları bulun neden kilo veremiyorum sporum mu eksik hangi grupları beraber almamalıyım kızlar gerçekten çok hafifliyorsunuz estetik açıdan görüntüyü bi yana bırakın sağlık açısından çok rahatlıyorsunuz gerçekten içimden resmen 3-4 yaşlarında bir çocuk çıktı sağlık problemlerinizi de göz önünde bulundurarak şu yaz günlerinde size yaramayan yani kilo aldıran yiyecekleri rafa kaldırın...
benim en çok kullandığım sözlerden biri 'şimdiye kadar yedim de ne oldu' diyorum... evet şimdiye kadar yedim de ne oldu yanii bir anlık mutluluk sonra pörtleyen yağlar öfff düşündükçe çıldırıyorum ben diyetten önce afedersiniz klozete oturduğumda doğum da yaptığım için göbeğim yığılırdı bacağımın üstüne şimdi 6 ay kesintisiz spor yapmadığım halde çok çok toparlandı, halaa bikini giymiyorum tam olarak toparlanmadı ama çok şık mayolarda var bayanssulusmile vee en büyük sorunum hala basen ve iç bacaklar ama buna bin şükür bi resmim var doğumdan 1 ay sonrası bi yerde çekmişiz plastik sandalyeye öle bir yayılmışım ki sanki zor sığıyorum, demem o ki kızlar gerçekten çok kolay azıcık azimlenin yaaa listeye bakıyorum yani bi gün birinci olan diğer hafta sonuncu verdikleri artıda yemin ediyorum çok kolay benim metebolizmamda yavaş çok hızlı veremedim biliyorsunuz kaçamak yapınca hamburger menü yedim yanii, yemin ediyorum bi adım atın şu hazzı şu mutluluğu herkesin özenerek bakışını yaşayın, bana diyolarki hiç doğum yapmış kadın gibi değilsin genç kız gibi, neden ee o şekilde giyiniyorum her mağazandan kıyafet buluyorum artık bende çok zayıf değilim ama buluyorum herşeyi vee göze batmıyor incecik duruyor 40 beden elbise, bazı pantolonlar hala 42 ama o da düşecek lütfen kendinize bi iyilik yapın ve kurtulun...
off çok yazmışım... içim doluymuş bi 5 kilo daha vereyim de başarı öykümü yazıcam en büyük hayalim buraya geldiğimden beri inşallah nasip olur... sempatiksalakcinni
slm kızlarr
izlemm
cnm bence haklısın cnm sadece irde gerekiyor bende 5 ocakta başladım ve 1 4kilom gitii senin kadar hızlı olamasamda azimliyim peşindeeyim cnmm
ssemacım
mesajın gelmedi faceden kusura bakma yada ben kaçırdım herseferinde bayrampaşada oturuyorlarmışş ben eski oturdukları yerdesanıyordum ama burası bayrampaşaymış
ben çok bilmiyorum istanbuluda
ben hala regli olamadım acaba hamilemiyim diyede korkuyorum çünkü c.perçemi içmiştimm
canım hergün neler yediklerini yazıyosun her cuma düzenli kilo bildiriminde bulunuyosun 2 hafta topiğimizde düzenli paylaşımda bulunursan listemize girersin
bugün yediklerim
baharatlı haşlanmış patates
ve yaklaşık 3 litre su, arada 5 i bir yerde çay
akşam 2 şekersiz çay
diyetim böyle bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?