80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar zayıflamak için ilaç asla kullanmamalıyız.bitkisel felan diyorlar tamamen hikaye hiç bir ilaç zayıflatmaz.sadece vücuda zarar verir.düzenli dengeli beslenince kilolar otomatik olarak gidiyor.benim insülin direncim var zayıflamamın zor olduğunu söylemişti doktor.ben bile zayıfladım.üstelik çok kasmadım kendimi yavaş verdim ama neticede verdim.ve dengeli düzenli beslenmeyi yaşamımıza yerleştirmeliyiz.ozaman hiç bir sorunumuz kalmaz sanırım.

ah feryalcim bir an önce kurtulsak artık bıktık şişmanlıktan

valla ya artık verelimde kurtulalım ama zaman hemen geçiyo ya seneye bu zamanlar çıtır olcaz çıtır

bu arada aklıma geldi benim bi anket defterim vardı 4.sınıfta onları arkadaşlarıma yaptırıyodum kendimde yapmıştım orda kaç kilo diye yazıyo ya bende 55 kiloymuşum ablamla okuyoz diyomm ay ne kadar zayıfmışım ablam diyo allah cezanı vermesin 4.sınıfta 55 kiloymuşsun arkadaşların 30 kilo gülmekten öldüm ya o gün

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 güldürdün beni feryal

bende ortabire giderken 53 filendim evlendiğimde 70 kızmımı doğurdum 86 oğlumu dogurdum 105 tim tam 1sene önce
şuanda 82 83 arası

oğluma95 kiloyla hamile kaldım
KıLOLARA BAKYA NE ÇOK şimdi gine idare eder eki kiloları düşününce şimdiki kilom devede kulakk hahahah

çıtırlık ne yav ben unuttum 6 senedir

koptuuummm gülmekten alemsiinn zemuszemus

bendede polikistik over var bende son 1 yıl içinde 12 kilo aldım ve vermekte çok zorlanıyorum.ama tabi ki pes etmicez hasta olup verenler var bizde vereceğiz inşallahhzemuszemus

`selamlar nasilsiniz bakalimm?????

cuma günü kilomu cok merak ediyorum
hic tartilmadimm.....
87 olurmu acaba insallah yaa
öyle hissetmiyorum kendimi ama görecez

izlem abla sen nasilsin
nasil gidiyor kayinvalidenlerde yemek olayi
istersen bu cuma da ben yapabilirim listeyi eger zamanin yoksa

geçmiş olsun cnm Allah acil şifalar versin :Saruboceq:

nişanlımmı askerdenmi gelcekti:))) karıştırdın sanırım ben yaklaşık 15 yıllık evliyim :)))

hadi ya ben karıştırdım o zaman ya

geçmiş olsun cnm Allah acil şifalar versin :Saruboceq:

saol canım

http://img248.imageshack.us/img248/7629/070720101079.jpg

http://img85.imageshack.us/img85/7919/070720101080.jpg

kızlar bu az önce çekilmiş fotom yüzümü gizledim malum bazen erkek sinekler girebiliyor....

vayy be süpersin zayıflama artık

menüm;

sabah;1 dilim kepek ekmeği,1 tane domates,2 kaşık lor,3 zeytin
öğlen;1 tane poğaça,çeyrek domates,1 biber,5 zeytin
ara;1 tane halley(138 kalori)
ara;2 kaşık dondurma (zorla yedirdiler)
akşam;2 kepçe çorba,2 y.k taze fasulye,2 .yk patlıcan közleme,1 y.k yoğurt,1 dilim kızarmış ekmek,salata
ara;1 bardak form çayı,8 tane kara üzüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…