sibelcim hamile olma riskin yoksa kekiği kaynatıp içince hemen adet oluyosun arkadaşım denemişti
ah feryalcim bir an önce kurtulsak artık bıktık şişmanlıktan
valla ya artık verelimde kurtulalım ama zaman hemen geçiyo ya seneye bu zamanlar çıtır olcaz çıtır
bu arada aklıma geldi benim bi anket defterim vardı 4.sınıfta onları arkadaşlarıma yaptırıyodum kendimde yapmıştım orda kaç kilo diye yazıyo ya bende 55 kiloymuşum ablamla okuyoz diyomm ay ne kadar zayıfmışım ablam diyo allah cezanı vermesin 4.sınıfta 55 kiloymuşsun arkadaşların 30 kilo gülmekten öldüm ya o gün
valla ya artık verelimde kurtulalım ama zaman hemen geçiyo ya seneye bu zamanlar çıtır olcaz çıtır
bu arada aklıma geldi benim bi anket defterim vardı 4.sınıfta onları arkadaşlarıma yaptırıyodum kendimde yapmıştım orda kaç kilo diye yazıyo ya bende 55 kiloymuşum ablamla okuyoz diyomm ay ne kadar zayıfmışım ablam diyo allah cezanı vermesin 4.sınıfta 55 kiloymuşsun arkadaşların 30 kilo gülmekten öldüm ya o gün
feryalcim bende polikistik over sendromu var.o yüzden regli düzenli olamıyorum.olamayınca kilo yapıyor.kilo yaptıkçada olamıyorum kısır döngü böyle işte 65 kilo felandım bundan 4yıl önce kendimi şişman buluyordum.sonra 85 e kadar çıktım.adet düzensizliğim ve kabızlık problemim vardı.tabi kilo almamı sadece bunlara bağlamıyorum.bunlar sadece etken oldular.önce 70 oldum.yavaş yavaş önlemediğim için sonra 72 sonra 74 böyle böyle ilerledi.yaptığım hatayı şimdi anlıyorum birkaç kilo arttığımda hemen dikkat edip o kiloyu atmam gerekiyordu.bense neyaptım hiçbirşey böylece 85 e çıktım.ama yavaş yavaş kurtarcam kendimi yağlarımdan.biliyorum hepimiz kurtulcağızzzzz yağlarımızdan pes etmek yokkkk:sm_cool:
inşallah yarar senin nişanlın gelcekti askerden o zamana kadar 7-8 kilo vermek istiyodun sen o sun demi
evet dediğin gibi tülay abla eskiden hep diyet yapardım 1 öğün kaçamak yapardım bitirirdim diyeti burda onu öğrendim ki bırakmamak lazım bide dediğin gibi o ilaçlardan başımıza neler geldi biz geçen kurbanda 3 kız kardeş biber hapı aldık benle ortanca ablam kilo verdik ben 7 kilo verdim ablam 4 kilo ben aldım ablam almadı hiç o zaman 76 ydı sonra 72 ye düştü almadı şimdide diyet yapıyo 68 e düştü öbür ablamın 4-5 sene önce alerjisi vardı ciğerden gelen alerji ama sonra evlendi doğum yaptı olmadı bidaha bizde seviniyoduk bu haptan 2 gün içti tekrar çıktı alerjisi işte şimdi efeyi doktora götürdü efenin doktoru bakmış ablama sen demiş kilolusun sen tahlil yaptırdın mı hiç ablamda çoktandır yaptırmıyom demiş oda orda tansiyonunu ölçmüş 17 çıkmış bu alerjisi kan basıncını yükseltiyo heryeri kabarıyo sonra bi tahlil yapmışlar bütün kan değerli düşükmüş ayrıca karaciğer yağlanması varmış doktor diyet ve spor vermiş ilaç bile vermemiş demiş eğer zayıflamazsan siroz olursun yani sakın sakın ilaç kullanmayın arkadaşlar herkeste farklı etkisi olur ablamın 2 hapı nelere mal oldu bize
nişanlımmı askerdenmi gelcekti:))) karıştırdın sanırım ben yaklaşık 15 yıllık evliyim :)))
geçmiş olsun cnm Allah acil şifalar versin :Saruboceq:
http://img248.imageshack.us/img248/7629/070720101079.jpg
http://img85.imageshack.us/img85/7919/070720101080.jpg
kızlar bu az önce çekilmiş fotom yüzümü gizledim malum bazen erkek sinekler girebiliyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?