80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kıslar nasılsınız
sabah 7:30 da kalktım eşii geçirdim evi süpürdüm vilada çektim ortalığı toparladım spora gittim şimdi yemeğimi yaptım mutfağıı topluyorum sonrada bir duş alıcam çok terledim.1-6 arası işteyim artık bugün başlıyorum akşam görüşmek üzere

nhr ne güzel çok hızllısın ben hala yer silmekle meşgulüm öğleden sonra yine tahlil sonuçları almaya gidicem yarım gün iş ne güzel

canım aynı kilodayız şu anda
bende 65 istiyorum umarım amacımıza ulaşırız

herkes menülerini yazıyor burda onları okuyup kendime uygulamaya çalışıyorum ben

doğru bildiğim yanlışlarımı telafi etmeye çalışıyorum

sen diyetisyene gittiğine göre zaten bi liste vermiştir değil mi ?

oo maşallah uzun zaman oldu bu kadar kalabalık olmayalı
aylin diyarking nemesis nhr opuyorumnanaktan

merhaba kizlar nasilsiniz???

masum nekadar istanbuldasin sen daha?
ben cumartesi istanbuldayim allah nasip ederse...
pazar günüde gezicez carsilari
bayrampasada oturuyoruiz biz.... eminönünü gezeriz kesin

namesis baharnaz bildirim yapmissiniz ama listeyi tekrar yapasim yok valla cok sicakkk

zuzum haklisin bayaa bi sicak yaa
bu gece kötü olcak hava, simsek yagmur...
bakicaz...

benim diyet kacmadi aslinda ama yedigim bir kac kurabiye ve dondurma oldu hafta sonu...
sicak napalimm... yinede dikkat ediyorumm...

carsiya indim ama felaket sicakk...
TR yine böyle degilmiss

Kayinvalidemde geldi dünn, bu sicagi görünce amannn bu ne dedi... TR daha iyi yine esiyor dedi..

bana sandik almisss krem rengii istedigimden :))) carsamba görücem insallah bohcam icinn

arkadaşlar aklıma geldi bizim bi akraba var adam çok zayıf sopa gibi 47 kiloymuş babama onu dedim işte otururken kemiği batıyo falan dedi baya güldük sonra dedi adam yumurta peynir etten başka hiç birşey yemiyor diye aklıma sizin k.b diyeti geldi adam hep bunları yiye yiye böyle kilo kalmış yani k.b depolamamış vucudu

aylin canım bugün burasıda sıcak herkes biryerlere gidiyor
listeye ekleme sonra eklersin uğraşma şimdi canım
ben bile çizelgemi değiştirmeye üşeniyorum
kayınvaliden ohh neler almıştır kimbilir çeyiz sandıklarıda şimdi öyle süslü püslü ki çok çabuk değişiyor birde boy boy allı pullu herşey ama
benim favorim oyma işçiliğinden yapılmış çeyiz sandıkları antikaya giriyor şimdi ama olsun

yok ya antika gibi görünenleri sevmiyorum... Krem yada beyaz olucak deri gibi görünenler
burda 50-80euro ile degisiyor... 100-160TL yani... TR de kaca bilemicem kaca aldi bilmiyorum daha görmedim...
Altin konusu cikmadi, kesin almadi Tr den...
bencede burda beraber secelim, ben olmadan almasi biraz gicik...
zevkler ayni olmaz...
neyse cani sagolsun bakicaz yerimseniben
mutlu yuvam olsunda...

ay bide erkana göstermisler sandigi ve icindeki seyleri (sanirim gecelik takimlari felan filan)
oglum beyendinmi demis annesiyle babasi... beyendimde aylinin üstünde görmem lazim demis gülmüsss
ay ben utandim bu cocuk utanmiyorr kaydirigubbakcemile3
babasida gülmüs ozaman beklicen daha demis kaydirigubbakcemile3
ay utandimmm kaydirigubbakcemile3

aylin canım güle güle kullanırsın canım kayınvalidenle hep bu çizgide kal hep seni şımartsın :))

kızlarr nasılsınız giremedim 3 gündür .evi otel gibi kullanıyorum sadece =)

tebrik eden herkese çok teşekkür ederim .inş bu haftada tam gaz geliyorum .İzlemcim olduğun yerde kal bu hafta seni geçerim kesin
topramm montin hayırlı olsun inş sanada ben gibi yarar .
narinim senide tebrik ederim ümitsizliğe kapıldığın bu haftada böyle güzel kilo vermen seni tekrar umutlandırdı ve diyetine asılma sebebin oldu sanırım .bu haftada aynı perfonmansı bekliyoruz hee

benı de aranıza alır mısınız kızlar bende 80 kıloyum ve zayıflamak ıstıyorum ama sorunum tup bebek ıcın tedavı goruyorum yapılan hormon yuklemesınden dolayı vucudum sıstı nasıl vercem bılmıyorum(tedavıye mecburum esımrahatsız cunku bu kıloyla ıstemezdım ama napayım) kılolarda zaten polıkıstık sayesınde son 3 yılda oldu:çok üzgünüm:

merhaba kızlar,
uzun zamandır kk üyesiyim ama sizi yeni keşfettim.
dogum sonrası veremedigim kilolarımdan fenalık geldiği için sizlerin de destegi ile kilo vermeye karar verdim.
şu an 82 kiloyum. boyum 1,69.
hedefim 60 kilo...çok zor değil dimi?
ilk fırsatta sizlerle sohbet etmek istiyorum.
iyi geceler.

Son düzenleme:
günaydin kizlar.burasi cok sicak sabah olmasina ragmen 30 derece ,ögleden sonra düsünemiyorum.artik aksamalari karnimi sarip yatiyorum terledikce belim incelsin diye

normalde isilik oluyor onunla naparım bilmem bu saatte duş aldım her yerim kabarmış

çok ilginçfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…