poşetle sarıp yatmak doğrumuki vücudun hava almıyor ama kafamçokkarıştı
günaydın herkese kaçamaksız mutlu huzurlu bir hafta diliyorumopuyorumnanaktan
sema ablacım sözümü tutamadım kusura bakma haftasonum acayip yogun geçti bugün inşallah halledeceğim ablacım
nhr ne güzel çok hızllısın ben hala yer silmekle meşgulüm öğleden sonra yine tahlil sonuçları almaya gidicem yarım gün iş ne güzel
of yaa ben de katılmak istiyorum size,
10 gün önce diyetisyene başladım bende,
adet olmama rağmen ilk hafta 2 kilo verdim,bu hafta bakalım nasıl olcak,85.6 kiloyla başlamıştım,65 olmak istiyorum.
Bana da destek olun lütfen,
fakat topikte sayfalasr çok hızlı akıyorr...
oo maşallah uzun zaman oldu bu kadar kalabalık olmayalı
aylin diyarking nemesis nhr opuyorumnanaktan
merhaba canımm
şimdi montignac diyetine başladığımdna beri ancak sizleri takip edebiliyorum yazamıyordum yoksa hep burdayım hepimiz birbirmizden destek alıyoruz
aylin canım bugün burasıda sıcak herkes biryerlere gidiyor
listeye ekleme sonra eklersin uğraşma şimdi canım
ben bile çizelgemi değiştirmeye üşeniyorum
kayınvaliden ohh neler almıştır kimbilir çeyiz sandıklarıda şimdi öyle süslü püslü ki çok çabuk değişiyor birde boy boy allı pullu herşey ama
benim favorim oyma işçiliğinden yapılmış çeyiz sandıkları antikaya giriyor şimdi ama olsun
günaydin kizlar.burasi cok sicak sabah olmasina ragmen 30 derece ,ögleden sonra düsünemiyorum.artik aksamalari karnimi sarip yatiyorum terledikce belim incelsin diye
arkadaşlar aklıma geldi bizim bi akraba var adam çok zayıf sopa gibi 47 kiloymuş babama onu dedim işte otururken kemiği batıyo falan dedi baya güldük sonra dedi adam yumurta peynir etten başka hiç birşey yemiyor diye aklıma sizin k.b diyeti geldi adam hep bunları yiye yiye böyle kilo kalmış yani k.b depolamamış vucudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?