izlem slm canım nasılsın
ya yardım istiyorumm kendi diyet listeme devammı etsem yoksa bende monti diyetinemi başlasam
mrb feryalcimopuyorumnanaktan
feryal aile ortamında tabiki herkes nasıl konuşursa öyle konuşucaksın, ama okulda dışarı çıktığın bir mekanda bu konuşmanı ev sınırları içerisinde bırakmalısın, ilerde zorluk çekmemen için, o kadar etkilenmişsin ki buraya yazarken bile konuştuğun gibi yazıyorsun ben ilerde zorluk çekme diye söyledim, burda akraban filan yok ki sen normal yazınca kimse mesafe takıntısı filan yapmaz korkma, ben senin iyiliğin için söyledim herşey senin elinde
bende öyle düşünüyorum
ohhhh götür şekerim, hiç ciğerciğin sızlamadımı kız hemde 1 dilim değil 2 dilim sen şimdi onun yanında patates de yemişsindir kaydirigubbakcemile3 şaka yapıyorum yaa şu uyuyan metebolizman bi uyansın bakalım şaşırsın gelince evine halledersin sen sempatiksalakcinni kız eminönünde benim içinde balık ekmek ye kaydirigubbakcemile3
ewet denizcim benimde aklımda, şu fazlalık 10 kilomu vereyimde, tülaydan ve senden yardım istiycem olumunekankayizsmile
günaydın herkese,
iyi bir hafta olsun,iyi bir gün olsun..
Allah kimseyi açlıkla imtihan etmesinn..
günaydin kizlar.burasi cok sicak sabah olmasina ragmen 30 derece ,ögleden sonra düsünemiyorum.artik aksamalari karnimi sarip yatiyorum terledikce belim incelsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?