80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

izlem slm canım nasılsın

ya yardım istiyorumm kendi diyet listeme devammı etsem yoksa bende monti diyetinemi başlasam

wallahi canım sen kendini biliyorsun sana neyin iyi geleceğini ne şekilde kilo verebildiğini tespit et ve o yöne yönel canım...

günaydin
benim diyet 2 gündür kacti
dondurma yedim valla...
bugün yemicem insallah

kayinvalidemler geliyor bugün, hatta az sonra... ucak inmistir...

merak ettim neler aldi bana acaba sali günü görürüm hehe

of yaa ben de katılmak istiyorum size,
10 gün önce diyetisyene başladım bende,
adet olmama rağmen ilk hafta 2 kilo verdim,bu hafta bakalım nasıl olcak,85.6 kiloyla başlamıştım,65 olmak istiyorum.
Bana da destek olun lütfen,
fakat topikte sayfalasr çok hızlı akıyorr...

selam kızlar kaç gün oldu girmeyeli özledim sizleri

aylin kilo bildiriminde de bulunamadım pc göçtüğü için teknik servise bıraktım

başlangıç 87 filandı galiba
geçen hafta 75 900
bu hafta kilom 75 500
giden 400 gr canım
hedef 70

alperenim uğramışsın canım

masumm bebişlerine geçmiş olsun canım

izlemcim

cnm valla pataes kızartması yoktu yanında tadm pizzasdan yedik
340 kaloriden başlıyormuş bende okadar anca yemişimdir yani

emin önünde balık yedim ama ekmegini yemedim cnm çok kocamandı çünkü yarımdan fazla birde beyaz ekmek düşün yani
bende sadece balıgını yedim

aslınd açok yemiyorum ama şiş hissediyorum akşam çekrdek yiyorum 1 avuç filan balkonda oturunca

ha birde adet olmuştum ama kesildi çünkü dişim için apranax içtim kesti
bugün ilaç almıycma tekrar başlar umarım çünküm çok şiştimmm

aa orası kesin canım dışarda ben çok kibar konuşurum yazmayı biliyosunuzki benimki en güzeli gençler okunmucak şekilde yazı yazıyolar

günaydın herkese,
iyi bir hafta olsun,iyi bir gün olsun..
Allah kimseyi açlıkla imtihan etmesinn..

günaydin kizlar.burasi cok sicak sabah olmasina ragmen 30 derece ,ögleden sonra düsünemiyorum.artik aksamalari karnimi sarip yatiyorum terledikce belim incelsin diye

günaydin kizlar.burasi cok sicak sabah olmasina ragmen 30 derece ,ögleden sonra düsünemiyorum.artik aksamalari karnimi sarip yatiyorum terledikce belim incelsin diye

poşetle sarıp yatmak doğrumuki vücudun hava almıyor ama kafamçokkarıştı

sema ablacım sözümü tutamadım kusura bakma haftasonum acayip yogun geçti bugün inşallah halledeceğim ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…