benı de aranıza alır mısınız kızlar bende 80 kıloyum ve zayıflamak ıstıyorum ama sorunum tup bebek ıcın tedavı goruyorum yapılan hormon yuklemesınden dolayı vucudum sıstı nasıl vercem bılmıyorum(tedavıye mecburum esımrahatsız cunku bu kıloyla ıstemezdım ama napayım) kılolarda zaten polıkıstık sayesınde son 3 yılda oldu:çok üzgünüm:
merhaba kızlar,
uzun zamandır kk üyesiyim ama sizi yeni keşfettim.
dogum sonrası veremedigim kilolarımdan fenalık geldiği için sizlerin de destegi ile kilo vermeye karar verdim.
şu an 82 kiloyum. boyum 1,69.
hedefim 60 kilo...çok zor değil dimi?
ilk fırsatta sizlerle sohbet etmek istiyorum.
iyi geceler.
hoşgeldin aramıza doğru yeri keşfetmişsin canım
zor değil önemli olan inanmak
ama önce hedefini 70 filan yap
çoğu arkadaşımız ve benim deneyimlerimizden yola çıkarak söylüyorum ulaştıkça hedefini değiştirirsin
Sık sık az az yiyerek bol su içerek ve imkanlar dahilinde spor yaparak kilo veriyoruz
paylaşımlarda bulunman gerekiyor motivasyonun artar hem canım
iradeli günler
tşk.ler canım...inanıyorum ama hep devamını getiremiyordum.
bu kez olacak inşallah :)) 10 aylık bir kızım var. spor yapma şansım çok zor.
bir ara yürüyordum ama izmirdeyim malum sıcaklardan artık dışarıyada çıkamıyorum.
eylül gelsin tekrar spora devam edicem inş.
o zaman ilk hedefim 70 !! :))
bu arada şu zayıflama haplarından falan kullananlar var mı aranızda?
kızlarr nasılsınız giremedim 3 gündür .evi otel gibi kullanıyorum sadece =)
tebrik eden herkese çok teşekkür ederim .inş bu haftada tam gaz geliyorum .İzlemcim olduğun yerde kal bu hafta seni geçerim kesin
topramm montin hayırlı olsun inş sanada ben gibi yarar .
narinim senide tebrik ederim ümitsizliğe kapıldığın bu haftada böyle güzel kilo vermen seni tekrar umutlandırdı ve diyetine asılma sebebin oldu sanırım .bu haftada aynı perfonmansı bekliyoruz hee
merhaba kızlar,
uzun zamandır kk üyesiyim ama sizi yeni keşfettim.
dogum sonrası veremedigim kilolarımdan fenalık geldiği için sizlerin de destegi ile kilo vermeye karar verdim.
şu an 82 kiloyum. boyum 1,69.
hedefim 60 kilo...çok zor değil dimi?
ilk fırsatta sizlerle sohbet etmek istiyorum.
iyi geceler.
Günaydınnlar herkeseee..
2 gündür o kadr sıcakki offf bu sıcaklarda eritmezse biz daha erimeyiz heralde kaydirigubbakcemile3
bende katılıyorum ilaçlarla zayıflamayı düşünmeyin mutlaka bi yan etkisi oluyo az yiyerek bol su içerek siporlada destekledimi oluyo bende ayda 6 kilo verdim burayıda yeni keşvettim yazılanları okuyorum uygulamaya calışıyorum herkese selamlar :lepi::lepi:
aylincim seninle nerdeyse kilolarımız bir bir ayda 6 kilo verdim ama bir haftadır tartılmıyorum bügün tartılcam bakalım nekadar gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?