80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin aramıza canım
kilolarından sağlıklı bir şkilde kurtulup sağlıkla bebişine kucağına alırsın inşallah canım

hoşgeldin aramıza doğru yeri keşfetmişsin canım
zor değil önemli olan inanmak
ama önce hedefini 70 filan yap
çoğu arkadaşımız ve benim deneyimlerimizden yola çıkarak söylüyorum ulaştıkça hedefini değiştirirsin
Sık sık az az yiyerek bol su içerek ve imkanlar dahilinde spor yaparak kilo veriyoruz
paylaşımlarda bulunman gerekiyor motivasyonun artar hem canım
iradeli günler

tşk.ler canım...inanıyorum ama hep devamını getiremiyordum.
bu kez olacak inşallah :)) 10 aylık bir kızım var. spor yapma şansım çok zor.
bir ara yürüyordum ama izmirdeyim malum sıcaklardan artık dışarıyada çıkamıyorum.
eylül gelsin tekrar spora devam edicem inş.
o zaman ilk hedefim 70 !! :))

bu arada şu zayıflama haplarından falan kullananlar var mı aranızda?

herkeze günaydın kızlar nerdesiniz?2gündür 1sayfa ilerlemişiz.yeni gelenler aramıza hoşgeldiniz.opuyorumnanaktan hala regli olamadımmmmmmm offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffmafoldumben mafoldumben mafoldumben

günaydın kızlar,
ikinci hafta bugün diyetisyene gidip tartılacağım ben de,
inşallah iyi bir sonuç görürüm..

canım ben de yeniyim,
benim de yaklaşık 10 aylık ikizlerim var,
doğumdan sonra daha da kilo aldım,
işte yaklaşık 2 haftadr diyetteyim ben de,

ama emziriyorum ve emzirirken hiçbişey önermedi kesinlikle doktorum,
şu acaiberry yada ender sarçın formula7sinde gözüm vardı benim de ama:1no2:..

kızlar kesinlikle ilaç içerek zayıflamayı düşünmeyin.vücudunuza zarar vermiş olursunuz.bu tarz ilaçlar vücutta tahribatlara yol açar.sık sık ve dengeli beslenerek,spor yaparak yavaş yavaş zayıflayabiliriz.

inş canım...sağolasın şimdilik iyi gidiyor bakalım...

hoş geldin aramıza canım öncelikle şu hedef konusu bencede hedefini ilk başta az tut bende 85 kiloydum aslında 65-60 olmak istiyorum fakat ilk hedefim 70 ti zaman hızla aktı şuan 74 lerde geziyorum yani hedefime çok az kaldı umarım senin içinde öyle olur opuyorumnanaktan

Günaydınnlar herkeseee..

2 gündür o kadr sıcakki offf bu sıcaklarda eritmezse biz daha erimeyiz heralde kaydirigubbakcemile3

bende katılıyorum ilaçlarla zayıflamayı düşünmeyin mutlaka bi yan etkisi oluyo az yiyerek bol su içerek siporlada destekledimi oluyo bende ayda 6 kilo verdim burayıda yeni keşvettim yazılanları okuyorum uygulamaya calışıyorum herkese selamlar :lepi::lepi:

Günaydınnlar herkeseee..

2 gündür o kadr sıcakki offf bu sıcaklarda eritmezse biz daha erimeyiz heralde kaydirigubbakcemile3

ya öyle deme yaaa
bende geliyorum cumartesi aksami istanbula...
sicak istemiyorummm
burasi 38 dereceydi
istanbul 30 sanirim
onada raziyim vallaa... yeterki durdugum yerde terlemiyim yanii

abla sen kac zmanda verdin kilolari?

hosgeldin canimm
senle hemen hemen ayni kilodayiz
ben malesef 14.05 den beri anca 6 kg verdim... 2 ay oldu...
spor yapmadim tabi ondan oldu...

14 kasim da nisanim var... oná hazirlaniyorum :kedi:
insalölah basaricam 7 yi görmeyi...

cumalari saat 24 kadar bildirim yapmak zorundayiz
yeni oldugun icin 2 hafta denicez seni. 2 hafta kesintisiz bildirim yaparsan paylasimda bulunursan listeye alinirsin...

yediklerini hep yaz buraya
basarilar

ben cumartesiden itibaren yokum burda 1 ay
TR ye geliyorum tatile... insallah kilo vermis dönerim

aylincim seninle nerdeyse kilolarımız bir bir ayda 6 kilo verdim ama bir haftadır tartılmıyorum bügün tartılcam bakalım nekadar gitmiş

aylincim seninle nerdeyse kilolarımız bir bir ayda 6 kilo verdim ama bir haftadır tartılmıyorum bügün tartılcam bakalım nekadar gitmiş

tartilsana simdi merak ettim
ac karnina tartiliyorsun degilmi

farketmiyo tartıldım 87.2 süper fazlasını beklemiyorum zaten bol bol su içmmeyi unutma yaptığım sporda yarım saat inan sabah akşam yapıyorum canım sende dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…