80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm bende biara balla sirkeyi denedim bir hafta sonra kaşıntı başladı bende sonra doktora sordum kan değerlerini cıkarttığı için olmuştur dedi şimdi ise sabah kalktığımda bir tane kuru kayısı yiyorum ardından bir bardak su içiyorum ve az yiyerek bol su içerek bu iş olcak işallah kışa kadarrr herkese bol kilo vermeler :lepi:

merhaba kızlar yaz okulum oldugu için şehir değiştirdim burada internetim yok, ağustos 20ye kadar yokum listeye giremeden gidiyorum ama sağlık olsun.herkese başarılar.kendinize iyi bakın.kilo vermeye devaam ...

bir de diyetisyenim diyetimde ufak bir kaç değişiklik yaptı malum ben yavaş veriyorum diye.1 meyve azaltırsan 1500 kcal e düşer diyetin dedi.meğer meyve ne kadar önemliymiş kilo yapmıyor diye bol bol yerdim eskiden.bir de bundan sonra sütü ve yoğurdu lıght tüket dedi.okulda oldugum için şu hazır alınan ısıtılan köfte,nugget tarzı şeylerden yiyebilir miyim dedim,kesinlikle hayır onlar çok yağlı dedi.sizinle paylaşayım dedim kızlar..hoşça kalın....

Merhabalar. Ben de 1 hafta öncesine kadar 82 kilo ile başladım diyete. Şu an 80 kiloyum. 7 günde 2 kilo verdim. Yavaş yavaş da devam edeceğim. Genelde herşeyi yiyorum ama az az. ve ara öğünlerde de haşlanmış patatesi küp küp kesip yoğurtla karıştırıyorum. Hem doyurucu da oluyor. Hiç açlık hissetmiyorum bu yüzden. Ayrıca tatlımı da eksik bırakmıyorum neredeyse her gün dondurma yiyorum :) Yanlış mı yapıyorum acaba?

Son düzenleme:

diyete ilk başladığımda bende içtim elma sirkeli ballı su işe yaradımı hiç bilmiyorum ama yaramıştır doktorlar falan tavsiye ediyo hem elma sirkesi bir çok şeye iyi geliyormuş

valla hergün dondurma yedin 2 kilomu verdin süper ya bende arada yiyorum yaz geldi geleli saydım 9 kere yedim dondurma ama baklava da yedim diyetimde hatta şuan meyveli şeker yedim bi tane

Menüm;

Sabah;1 tane domates,2 kaşık lor,2 tane zeytin,yeşillik,1 dilim kepekli kızarmış ekmek
ara;1 tane susamlı çubuk kraker
Öğlen;3 y.k taze fasulye,2 y.k bulgur pilavı,yarım domates,1 dilim kızarmış ekmek
ara;1 tane susamlı çubuk kraker
akşam;2 kepçe çorba,2 y.k patlıcan közlemesi,2 y.k salata,1 y.k yoğurt,yarım dilim ekmek
ara;1 tane meyveli şeker

slm kıslar nasılsınız
pek giremiyorum işe başladım fırsat yok arada uğruyorum geçenlerde iki defa yazdım ama sitede sorun vardı yayınlanmamış

menüm

sabah 1 kase k flakes

ara 1 tane sigara böreği

öğlen 2 dilim ekmek omlet

ara 1fincan kahve

akşam 2 adet karnıyarık 2 dilim ekmek cacık

1 saat spor yaptım sabah 2 lt su içtim daha içerim sanırım

acıkırsam 1 bardak süt içerim 1 tanede meyve yerim gece

takip edelim,motive edelim birbirimizi o halde canım yaa,
müsait zamanda haftanın genel menüsünü yazarım ben de,
evet diyetisyenin verdiği bir menü var,
yok ilaç olayına girmiycem ben zaten,böyle devam,bakalım,
bu arada diyetisyen ban abugün akşamları yarım saat "Tibetin 5 hareketi" egzersaizlerini verdi,onu yapıcam,paylaşayım dedim
yolumuz uzun,zaman var,
ama en çok da ramazandan korkuyorum,
kızım hala emiyor aslında ve buhfta sütüm neredeyse hiç yoktu,çok vicdan azabı duydum aslında,
diyetisyen de bunu üzerine bol dereotu ye dedi,yoğurduna koy dedi,
ama ne kadar yenebilirki sonuçta,bi demet yiyemem,poooffff..

diyete ilk başladığımda bende içtim elma sirkeli ballı su işe yaradımı hiç bilmiyorum ramıştır doktorlar falan tavsiye ediyo hem elma sirkesi bir çok şeye iyi geliyormuş
ben de içiyorum bağırsaklarıma çok iyi geliyor,
ayrıca PKO var bende malesef,düzenli adet olmamı sağlıyor bu elma sirkesi,çok faydasını görüm ben bu anlamda..

sabah 1.5 domates ve bir yumurtadan menemen,bir dilim light peynir iki dilim liht ekmek,
arada bişey yiyemedim,
öğlen bişey yiyemedim,
ikindi arasında bir pors. karpuz,
akşam iki küçük kabak kavurması,bir kaşık zeytinyağında,dereotlu,üzerine yarım kase light sarımsaklı dereotlu yoğurt ve bir dilim light ekmek,
şimdi bir bardak light süt

aslında en kotusu öğün atlamak.
sık sık ve az az yemek en güzeli. hepimiz biliyoruz zaten ama uygulamaya dikkat etsek çok daha iyi olacak.

kanı ne yükseltiyormuş anlamadım kaşıntı kanın yükseldiğinin alametimi

selam kızlar tüm gün girilmiyordu yine eski haline geldiği için sevindim :enbuyukkk:

valla çok sevindim

yaşasın eski haline dönmüşşşşşşşşşş

nihayet ya sempatiksalakcinni

kanı ne yükseltiyormuş anlamadım kaşıntı kanın yükseldiğinin alametimi

valla çok sevindim

nihayet ya sempatiksalakcinni
herkese günaydın sabahları kalktığım gibi bir su bardağı suyun içine bal ve elma sirkesi koyup içiyordum 15 gün sonra kaşınmaya başladım doktorum içmememi söyledi kandaki bütün değerleri cıkarmış dedi baraktığım halda 1 haftada anca normale döndü kandki değerlerim paylaşmak istedim bilmiyorumkismile

menüm kahvaltı bir dilim kepekli ekmek domatesin yarısı cok az peynir 2 zeytin bir biber ÖLEN iki kaşık taze fasulye bir kase yoğurt içine pul bibiri ara öğündede bir tane meyva yiyorum AKŞM bir kepçe corba 2 veye 3 kaşık zebze yemeği yine ufak bi kase yoğurt eyer cok acıkırsam tarcınlı süt gece menüm bu kadar opuyorumnanaktan

günaydın
site normale dönmüş geçen yazda böyle oluyordu ara ara site kullanılamıyor sanırım bakıma geçiyor

günaydın kızlar evimdeyim çok şükür herkeisn evi gibisi yok vallaa

sizleride çokkkkk özledimmm
okadar yemeye 400 gr almışım sadece oda gider hemencik inşşşş

denizcim
peynir yiyincede oluyor yani ölemi hergün kahvaltıd süt içmeye gerek yok sevindim buna

diyarking bende yarım yaglı süt içiyorum onu kolay içerimmm

günaydın kızlar evimdeyim çok şükür herkeisn evi gibisi yok vallaa

sizleride çokkkkk özledimmm
okadar yemeye 400 gr almışım sadece oda gider hemencik inşşşş

evine hoşgeldin canım o zaman tabi evi gibisi olmaz
ama şimdi ben şiddetle tatile yani aile memleketlerine gitmek istiyorum bunaldım istanbuldan.
tatilde fazla almamışsın canım çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…