slm kizlar,bende basladigimda 84 tum simdi 80 im,spor yapamiyorum,az once int den arastirirken ebru salli nin bi video sunu seyrettim,metobolizma hizlandirici icecek tarifi veriyordu,1 bardak kaynar su 1 yemek kasigi sirke 1 kahve kasigi bal 2 tane karanfil,özellikle karanfil metobolizmayi cok hizlandirir dedi,kaynar suyun icine karnfili atti,o beklerken balla sirkeyi karistirdi iyice sonra karanfilli suyun icine döktü,ilik olana kadar demletin sonra icin dedi,sabahlari uyanir uyanmaz yapilacakmis, 20 veya 30 dk sonrada kahvalti yapin dedi,ben sirkeli suyu duymustum ama bu biraz baska bi tarif ve bu kadin isini bilen birisi bence .denemeye deger kizlar:içelim:
slm bende biara balla sirkeyi denedim bir hafta sonra kaşıntı başladı bende sonra doktora sordum kan değerlerini cıkarttığı için olmuştur dedi şimdi ise sabah kalktığımda bir tane kuru kayısı yiyorum ardından bir bardak su içiyorum ve az yiyerek bol su içerek bu iş olcak işallah kışa kadarrr herkese bol kilo vermeler :lepi:
Merhabalar. Ben de 1 hafta öncesine kadar 82 kilo ile başladım diyete. Şu an 80 kiloyum. 7 günde 2 kilo verdim. Yavaş yavaş da devam edeceğim. Genelde herşeyi yiyorum ama az az. ve ara öğünlerde de haşlanmış patatesi küp küp kesip yoğurtla karıştırıyorum. Hem doyurucu da oluyor. Hiç açlık hissetmiyorum bu yüzden. Ayrıca tatlımı da eksik bırakmıyorum neredeyse her gün dondurma yiyorum :) Yanlış mı yapıyorum acaba?
takip edelim,motive edelim birbirimizi o halde canım yaa,canım aynı kilodayız şu anda
bende 65 istiyorum umarım amacımıza ulaşırız
herkes menülerini yazıyor burda onları okuyup kendime uygulamaya çalışıyorum ben
doğru bildiğim yanlışlarımı telafi etmeye çalışıyorum
sen diyetisyene gittiğine göre zaten bi liste vermiştir değil mi ?
yok ilaç olayına girmiycem ben zaten,böyle devam,bakalım,zayıflama ilaçlarının sonradan zararları çıkıyormuş yeni gelen arkadaşlarımıza sesleniyorum
birlikte sağlıklı zayıflayalım
Leslie sansonenin videoları ile bebiş uyuyunca spor yapabilirsiniz canım yani böyle bir vakit yaratılırmı bilmiyorum am yinede şansınızı deneyin
yolumuz uzun,zaman var,mrb cnm,
ben de aslında sık sık bozmakla birlikte nisan ayında esas yediklerime tam olarak dikkat etmeye başladım.
emzirme doneminde ben de çok kilo aldım. ama şu an emmeyi bıraktı kızım daha rahatım.
ilk rejime başladıgımda 88 dim. şu an 81 çıkıyorum.
buna da şükür ama daha çok var..........
ben de içiyorum bağırsaklarıma çok iyi geliyor,diyete ilk başladığımda bende içtim elma sirkeli ballı su işe yaradımı hiç bilmiyorum ramıştır doktorlar falan tavsiye ediyo hem elma sirkesi bir çok şeye iyi geliyormuş
slm bende biara balla sirkeyi denedim bir hafta sonra kaşıntı başladı bende sonra doktora sordum kan değerlerini cıkarttığı için olmuştur dedi şimdi ise sabah kalktığımda bir tane kuru kayısı yiyorum ardından bir bardak su içiyorum ve az yiyerek bol su içerek bu iş olcak işallah kışa kadarrr herkese bol kilo vermeler :lepi:
selam kızlar tüm gün girilmiyordu yine eski haline geldiği için sevindim :enbuyukkk:
yaşasın eski haline dönmüşşşşşşşşşş
herkese günaydın sabahları kalktığım gibi bir su bardağı suyun içine bal ve elma sirkesi koyup içiyordum 15 gün sonra kaşınmaya başladım doktorum içmememi söyledi kandaki bütün değerleri cıkarmış dedi baraktığım halda 1 haftada anca normale döndü kandki değerlerim paylaşmak istedim bilmiyorumkismilekanı ne yükseltiyormuş anlamadım kaşıntı kanın yükseldiğinin alametimi
valla çok sevindim
nihayet ya sempatiksalakcinni
günaydın kızlar evimdeyim çok şükür herkeisn evi gibisi yok vallaa
sizleride çokkkkk özledimmm
okadar yemeye 400 gr almışım sadece oda gider hemencik inşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?