80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar

evi taşıdık şu an düzenlemeyle uğraşıyorum. öldüm öldüm dirildim kızlar....valla okadar yorgunum ki anlatamam....internette yok giremedim.baya döktürmüşsünüz...fırsat buldukça geçmişi okuyacağım..bir süre daha yokum....boshayallersmile

beni bekleyin anacım byeeeeeee......
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım bizi yine bir hırsızlık yöntemi ile bilgilendirmişin canım inan senin yazdıkların bana uyarı gibi oluyor çok saol

rica ederim baharnazcım...burası bir sosyal paylaşım yeri duyduklarımızı veya bizim bizzat yaşadığımız şeyleri anlatıp arkadaşlarımızı uyarmamız lazım canım...

baharnaz ewqet cnm başlıycam montiye cuma günü inşşş
evde bişiy yok bugün alışverş yapayımdaa

kolay gelsin nalcy kilolarda gidicek bu arada galiba koşuşturmacada

günaydın kıslar nasılsınız
bugün denizliye gidiyorum yarın kilo bildirimi yapamıcam pazartesiye kadar yokum haberini olsun pazertesi görüşürüz

sabah 1 bardak süt

kahvaltı domates salatalık 1 kk peynır 3 dilim ekmek

ara 2 ceviz

öğlen 2 dilim ekmek 1 tane karnıyarık

ara 1 fincan kahve

akşam 1 kase çorba yoğurt salata 2 dilim ekmek

gece 1 bardak süt

ooo banucum dönmüşsün bizde pazartesi çıkıcaz yola, 2 hafta yokum ama hergün girmeye çalışıcam genede ben yarın listeyi yaparım, inşallah herkes bildirim yapar... ben tatildeyken sana emanet canım burası...

aldığın kiloda 3 güne bakar süpersin valla vücuduna iyi gelmiştir değişik beslenmek,

denize girebildin mi?

Selamlar kızlarr ..

Banu hoşgeldin canım. Yarın bekliyoruz montiye =)
İzlem karşılaşamıyoruz bu ara kuzum . Bu sene ne tatil yaptın ama =) yazın yarısını tatille geçirdin valla . opuyorumnanaktan
Benin ,annemde kayınvalidemde ist olduğu için tatil harici biyere gidemiyoruz ziyarete .boshayallersmile
baharnaz slm cnm

izloşşş cnm sen bana şablonu ats en yokken ben yaparıyım listeyi
inşş öle olmuşturr degişik beslenmek ii gelmiştirrr

ama varya hep etli yemekten bir kabuız oldummm gecenin bi yarısı lavman alıp geldi eşimmm

tüloşş yarın siiznleyimm inşş cnm

bu arada erteleidm hep ama yarın mecburen gidicem dişçiye kızlar kaçmanın sonu yokk
bilmiyorum ne olacak?

hahha valla kız leyleği havada gördüm sanırım, evlenmeden önce başka şehirden biriyle evlenmek hayalimdi allah kabul etti valla, iyi oluyor böyle arada bir nefes alıyorum çok iyi kayınvalide ve kayınpederim var saolsunlar çok candan çok iyi davranıyorlar

15 günlük bir tatil olucak, hergün denize girip iyice bir yüzmeyi düşünüyorum inşallah biraz daha sıkılaşırım kuşum yaa zemuszemus

kız sana et yaramıyor o zaman, aman şeytan kulağına kurşun ben hergün saat 10la 11 arası yapıyorum hehhehe saatli benimki delikafadulden kaydirigubbakcemile3 en kısa zamanda senin tuvalet sorununda çözülür inşallah canım

bu arada erteleidm hep ama yarın mecburen gidicem dişçiye kızlar kaçmanın sonu yokk
bilmiyorum ne olacak?

kız sadece iğne vurulurken acıyor yoksa hiç bişiy hissetmiyorsun daha geçen yaz çektirdim azı 20lik dişimi, bişiy oldu hoop dedi amaannn bitmiş şok oldum ben bunun içinmi çekiyordum bunu dedim yani hiç korkulucak bişiy değil sadece ağzını açmak açık tutmak yoruyor biraz şakkıdı

Ohh ne güzel izlem yaa ..tatilin keyfi öyle çıkar zaten .Zayıflık ,deniz ve günş
oğlusuna bakıcak olanda varr değmeyin izlemimin keyfine . opuyorumnanaktan
yüzmek gerçekten çok sıkılaştırıyor izlem yaa ben haftada 2 günden 3 haftadır gidiyorum basemlerim 104 dü 100 olmuş valla .çok sevindim bu işe..

banu ben siteyi açık bırakıp türlü işlerler uğraştığım için görmemişim yazını =) kaydirigubbakcemile3

izlem yeni çizelgen süperrr cnmmmm maşşallah

valla öle böle kabız degildim
1 gün pizza yedik
2 gün mangal
3 gün köftee

ee sonund aneler çektim nelerr
maşallah senin bagırsaklar saatliymiş hee

:1shok:

yaa off bende bendeee yaa .İzlem hayırlı uğurlu olsun canım dilerim bidaha 7leri gömezsin opuyorumnanaktan

ama çok kıskandım yaaa :dilcikar:

nazar etme ne olur, çalış seninde olur şekerim, bakalım yarına biraz daha vereyimde arayı açayım :jeyyar: :sm_cool: :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…