80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

farketmiyo tartıldım 87.2 süper fazlasını beklemiyorum zaten bol bol su içmmeyi unutma yaptığım sporda yarım saat inan sabah akşam yapıyorum canım sende dene

su iciyorum bol bol. yarim saat spor bile faydali tabi, bide sabah aksam yani bravo...
kosu bandi var bende.. o yarim saat su gibi yapiyo beni... kosmuyorumda yani yürüyorum yüksek seyi yapip da tepeye cikar gibi oluyor. ama sucak buralar yapamiyorum sevmiyorum... skinti basiyor...
TR de de kilo veririm insallahhhhhhhh yaaa...
sen beni gecersin kesinn...
baksana simdiden gectin...

cumalari tartil ama bence oldumu? baska zaman tartilma sakin.
4 gündür kacamak yapiodum dondurma felan
simdi kafama koydum bugünden itibaren yine tam gaz devammm

belkide ben seni gecerim.. ay insallah yarisalim hehe
ama 1 ay yokum ben :2:

yarışalım canım hem tatilini yap hemde rejimine devam et bende tatildeydim yeni döndüm ama hiç bişekilde atlatmadım rjimimi gelince görüşürüz yine tmm byy

hafta ortası yapılan kaçamakların ardından kiloda ne kadar fark etti dyemi tartılıyorsunuz kızlar kötükedihüso

dermişim ama bende bugünlerde çoğalttım kaçamağıpazar günü dondurma dün kek bugünde krep misafirim gelcek artık yarın dan itibaren sıkayım

zayıflama ilaçlarının sonradan zararları çıkıyormuş yeni gelen arkadaşlarımıza sesleniyorum
birlikte sağlıklı zayıflayalım

Leslie sansonenin videoları ile bebiş uyuyunca spor yapabilirsiniz canım yani böyle bir vakit yaratılırmı bilmiyorum am yinede şansınızı deneyin

slm kizlar,bende basladigimda 84 tum simdi 80 im,spor yapamiyorum,az once int den arastirirken ebru salli nin bi video sunu seyrettim,metobolizma hizlandirici icecek tarifi veriyordu,1 bardak kaynar su 1 yemek kasigi sirke 1 kahve kasigi bal 2 tane karanfil,özellikle karanfil metobolizmayi cok hizlandirir dedi,kaynar suyun icine karnfili atti,o beklerken balla sirkeyi karistirdi iyice sonra karanfilli suyun icine döktü,ilik olana kadar demletin sonra icin dedi,sabahlari uyanir uyanmaz yapilacakmis, 20 veya 30 dk sonrada kahvalti yapin dedi,ben sirkeli suyu duymustum ama bu biraz baska bi tarif ve bu kadin isini bilen birisi bence .denemeye deger kizlar:içelim:

selam kızlar nasılsınız bakalaım
yarın sabah biniyoruz ve evdeyiz evde beni bir sürü iş bekliyor önce kapılar degişicek
sonra temizlik
diyeti biraz sallladım bu araa ekmek tatlı filan yemedim ama düzensiz beslendim
eti çok yedim

ama eve gidicne eskiye dönücem inşş

baharcım bnde başlıycam montiye dönüştee
ama beni zorlalayan şu yagsız süt içmekk,

hiç sevmiyorummm

baharcım bnde başlıycam montiye dönüştee
ama beni zorlalayan şu yagsız süt içmekk,

hiç sevmiyorummm

banucum yagsız süt içmek zorunda değilsin eger süt içmek istersen yagsızından seçmek zorundasın.sen sabahları güzel peynirini tüketip diger ögünlerdede ayran yada yogurt yiyebilirsin hiçbir sakıncası yok menüleri incelersen süt içen yok pek fazla benden başka

mrb cnm,
ben de aslında sık sık bozmakla birlikte nisan ayında esas yediklerime tam olarak dikkat etmeye başladım.
emzirme doneminde ben de çok kilo aldım. ama şu an emmeyi bıraktı kızım daha rahatım.
ilk rejime başladıgımda 88 dim. şu an 81 çıkıyorum.
buna da şükür ama daha çok var...........

hoşbuldum canım
maşallah valla darısı başıma inşallah..........

kızlar bunu diğer topicteki bir arkadaş paylaşmış....

YENİ SOYGUN YÖNTEMİ...! DİKKATLİ OLALIM....! UYARALIM....!

Bir benzin istasyonunda, arabasina benzin doldurmakta
olan bir BAYANın yanina gelen birisi, BOYACI oldugunu
söyleyerek, hizmet amaciyla kibarca KARTını sunuyor.
Karti aldiktan sonra arabasina biniyor bayan. Adam da, baskasinin kullandigi bir arabaya giriyor. Bayan, istasyondan çikmaya hazirlanirken, arkadaki
arabanin da ayni anda istasyondan çiktigini ve KENDİSİNİ TAKİP ETTİĞİNİ farkediyor. Tam aninda da bir BAŞ DÖNMESİ ve ZOR NEFES ALMAKTA
oldugunu hissediyor bayan. Camı açmak isterken, adamın verdigi KARTI ALAN ELİNDEN TUHAF BİR KOKU alıyor Arkadakilerin de nerdeyse kendi arabasina yapisircasina yaklastiklarini görüyör. Kaybedecek zaman olmadigini düsünerek basiyor gaza, o hızla giderken ilk gelen park yerine daliveriyor.
Sert bir frenle durduruyor arabayi, ayni anda da kisa aralarla bastigi
klaksonla imdat isareti verircesine durmadan velvele saçiyor ortaliga.
Baskalarinin da bulundugu park yerine gelen ikinci araba var hiziyla çikis yönünü alarak uzaklasip gidiyor.
Adamlardan böylece kurtulan bayan, uzun bir süre sonra kendine gelebiliyor ve normal nefes almaya basliyor ancak. Bayani böyle çok ciddi bir duruma sokan bir maddenin karta sürülmüs oldugu anlasiliyor. Adi, "BURUNDANGA" olan bu UYUŞTURUCU MADDE, bir kisinin üstündekileri çalmak veya baska kötülükler yapmak için kullaniliyor. Basit bir kart üzerine kolayca sürülebilen bu
uyusturucu, cinsel taciz amaçli kullanilan uyusturucuya nazaran dört defa daha tehlikleli. Yolda, disarda tanimadiginiz birisinden ve hele yalnizken
asla böyle bir kart almayin sakin. Ikametgâhlara kadar gelerek hizmet sunanlarin da kullandiigi bir yöntem bu.
Uyanik olun .
Yeni teknolojinin yararli hizmetlerini kullanarak, bu
bilgileri çok genis bir dagitimla çevrenize duyurabilme çabaniz için
tesekkürler.
Emniyet Genel Md.

kızlar bana gelen yazıyı paylaşmak istedim..Allah hepimizi böylesi iğrenç insanların elinden korusun.amiin..

ayy inanmıyorum ne günlere kaldık insanlıktan çıkmış artık bu millet yaa alsanaalsanasmile

montgnac diyeti dengeli beslenme şeklimi acaba?herşey varmı içinde

canım özür dilerim şimdi okudum yazdıklarını

bence çok sağlıklı ve dengeli bir beslenme biçimi. tabi tam anlamıyla uygularsak

bazı yasaklı gıdalar var patates, pişmiş havuç. pirinç, beyaz makarna ve diğer şekerli şekersiz beyazlar, yağlı süt ve peynirler yasak

ama en güsel tarafı aç kalmıyorum yasak olmayanları bolca yediğim için tok geziyorum artık gözüm dönüp birşeylere saldırmıyorum ( dondurma hariç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…