80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar listeyi yaptım ama buraya kopyaladıgımda normal yazı gibi görünüyor yarduım edermisiniz

oo süper bnm 100ü geçiyor hepsibilmiyorumkismile

eskiden benim geçiyodu canım sende zayıfladıkça azalcak sanırım sende çok geç uyuyosun yada hiç uyumuyosun bende çok geç uyuyuorum ama 3 gündür falan bide geç kalkıyorum 1 de falan çok düzensiz 3 gün böyle oldu bugün erken kalktım 10 gibi şimdi uykum geldi düzenim bozulmasın okullar açılınca 5:45 te kalkcam servisim 6:20 de geliyo düşün ben o saatte kahvaltı yapıyodum diyet yapıyodum o sıralarda bide roka yiyodum saat 6 da ya yok böyle bişey

bak gene uyuyamadım ya zevkli oluyodu ama okula gidip bide gevrek ayran yemek sonra eve gelip tekrar yemek saat 1 e kadar 3 öğün yapmış oluyodum ya şuan saat 1 den sonra başlıyo hayat benim için bitiyodu resmen çok zor

bursadan selamlar. Dün öğlen bir porsyon pideli köftenin yarısını yedim akşam bir kaç çatal patates kızartması gece biraz şeftali ve üzüm yedim. Sıcakdan elim ayağım şişti ya. Tatile çıkıyoruz bugün. Yarından sonra yüzmeye başlarim inş. Listeyi bekliyoruz

zuzum bu kilom doğumdan sonra, rejime başladığım kilom, ben doğuma 95le girdim, 86 kilo ile çıktım işte 8-9 ayda 3 kilo aldım, yani diyete 89la başladım :))

slm kızlar uzun zamandır giremiyorum...taşınma dolayısıyla evde internet yok....o yüzden giremedim..henüz bağlamadık..bir süre daha yokum.sizi çok özledim..rejimi hiç bozmadım...görüşmek üzere byeeeeeeeeeee.....

SLM arkadaşlar nasılsınız bende kilolu bir bayanın kilolarla başım dertte şuan 86.800 ama vermiş halim 92 ydim ben diyet yapamıyorum çünkü emziriyorum 4 ay önce dogum yaptım sezeryanla ben sadece spor yapıyorum yatmadan mekik çekiyorum ip atlıyorum korse giyiyorum kemer çalıştırıyorum step yapıyom ve platese başlıcam inşş kışa kalmadan 60 olurumm ( daha çok varrr (

selam kızlarr

seyhancım listeyi yaptım ama world dosyası buraya yapıştırdıgımda normal yazı gibi çıkıyor
izloş eger girersen bana yardımcı olurmusun nasıl kopyalıycam ben bu listeyi buraya

banucum tşk ederim cnm 10gün kadar içtim.sonra bıraktım.artık iyice bunalıma girmiştim. ümidimi kesmiştim 3 gün sonra felan oldu.ama benim hep ağrılı olurdu.hiç ağrım yok.sende farklılık olmuşmuydu?

günaydınn

adacımmm civanperçei agrıyıda azaltır cnm bak on günde sökmüş ne güzel içmeye devam et sen bence

kızlar listeyi yaptım ama buraya koyala yapışır yaptıgımda normla yazı bigi çıkıyor ççok sinirlendim valla

izloş gelince ban abi anlatırmısın cnm nasıl yapıcagımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…