80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

meraba kızlar neler yapıyosunuz..ben burdayım bu ara işlerim cok yogun pek gıremıyorum..artık kımse kusura bakmasın...

desteğin için tesekkurler lavitacım.[B]Nidam[/B] cım ben de giremiyorum çok.. Şimdi yalnızım kimse yok yanımda rahatım..

selam kahvaltı öğle yemeği derken ya benim canım acayip tatlı istiyor çok kötüyüm kendimi kandıramıyorum tatlının sana bir yararı yok sadece fazladan kalori alıcaksın diyorum beynim dinlemiyor yemin ediyorum şu an bir tepsi tatlı olsa bir tane bile kalmayacak hemde hiç sevmem canım böyle ağdalı falan tatlılardan istiyor ben gene gidiyim bir kupa yeşil çay içeyim ama dayanamıycam fenayım yanicokacimcoook

merhaba kızlar sizler le beraber olmak çok güzel,bişey keşke daha önce üye olsaydım,neyse zararın neresinden dönersen kardır öyle değilmi yazdıklarınızı okuyorum da ne güzel birbirinize morel veriyorsunuz,inş hepimiz,yaza kadar hedflerimize olaşabiliriz

canım arkadaşım biz motive ederiz birbirimizi hiç üzülme, bahar geldi ya hep bu yüzden.kaydirigubbakcemile5

alnagme canım benim de bu aralar çok düşük motivasyonum bir de yeni sezon kıyafetleri görüp alamayınca daha da canım sıkılıyor benim herkes hırs yapar bende boşversene nasıl olsa bu yaz da olmaz diyorum

selamunaleykummmmmmm.....
nasilsiniz ablalarim, moraller nasillll....
ben birsey farkettim, karnim cabuk acikiyor, neden bilmiyorum, patates cok yiyorum doyuruyor sisiriyor diye ama cok cabuk acikiyorum, anlamadim gitti..... veya regl olucam o yüzden mi istahim acik... hmm olabilir... umarimm 89 felan gösterir tartii........ INSALLAH....

sabah 2 dilim ekmek, arasina peynir ve salam koydum yedim...
750ml su
öglen 1 cok pismis yumurta, 1 kücük kagse türü, salata tabagindada fasulye domates patates vardi, 1 zeytin 1 kk peynir yedim

ara herhalde broccoli yicem...

aksam da 1 tas sehriye corbasi, 1 kagse salata

2 litre su icmis olurum ins...
simdilik 1 litre ictim

alnagme canım benim de bu aralar çok düşük motivasyonum bir de yeni sezon kıyafetleri görüp alamayınca daha da canım sıkılıyor benim herkes hırs yapar bende boşversene nasıl olsa bu yaz da olmaz diyorum

aaaa noluyor ablam yaaa, toparlaninnn, ay bakarmisiniz, änce ben depresyondaydim simdi ben sizi motive ediyorum alkisalkisalkis
hadi bakiiiim basiniz dikk dursunnn ve zayiflicazzz....

ben nasil böyle hirslandigimi söyliyim....
arkadasimin annesi fotomu görmüs... ay nekadar tatli yüzlü bi kiz demis, sevindim sırnaşık şey
bide bugün bi arkadas gördü, ay sen giddikce güzellesiyorsun dedi sırnaşık şey
cok sevindimmm, kilomla alakali demedi ama giyinme tarzim sac bas sanirim kastetti cok sevindim vallaa....

umarim bu hirs devam eder...

ha bu arada dün aksam muhallebi aldim 3 kasik kacamak kaydirigubbakcemile3
birseycik olmaz sositososito

kimse kalmamis ((
ciktim ozaman, kib bye

selam kızlar bende zayıflamak ıstıyorum 20 yasındayım temmuzda nişanım var ama 168 boyunda 90 kıloyum yardım edı neolurrr

selam yine şu siteye şu sayfalara çok zor giriyorum anlayamadım gitti.
haber okumak için gazetelere giriyorum başka yerlerede ama buraya çok zor giriyorum benle bir derdi var gliba fisfisfis

merhabalarrrrr ..kızlar ne o gevşeme aylinin dediği gibi canlanın bakalım.eylüce canım aksine bahar geldi üstümüzden attığımız 1 kilo bile görünüşümüzü farklılaştırıyo..ben sabah 7 de kalktım taktım kulaklıkları doğruuu yürüyüşe.24 gündür keinlikle kaçamak yapmıyorum.tek yaptığım 1 ufak dilim börek oda kahvaltı yerine.hadi canlarım lavita eylülce silkeleninnn :) öpüyorum

selam kızlar bende zayıflamak ıstıyorum 20 yasındayım temmuzda nişanım var ama 168 boyunda 90 kıloyum yardım edı neolurrr

mervecim öncelikle hayırlı olsun mutluluklar
sonra geçmişi bir oku derim tecrübelerini paylaşanların fikrini edinmiş olursun canım
bu yolda sana burda yazılanlar yol gösterici olacaktır.

hoşgeldin aramıza..a.s.sen buraya düzenli olarak girersen ve kurallara uyarsan emin ol gelinliğe 70 kg girersin...tabi hedefin 60 lar da olabilir bilmiyorum..benim diyetlerim hep kısa sürerdi..burayı keşfettim ve bugün 38.günüm...:teytey:sana da başarılar...

ha birde mervecim kendine kilo çizelgesi oluştur bak buda heyecan veriyor kişiye göre değişir tabiki bana heyecan veriyor sositososito

slm kızlarr.. yarım saat oldu eve geleli ama önce bişiler yiyim dedim yoksa yazamazdım valla.. ellerim titremeye başlamıştı resmen... okula gittik. ordan bankada işim vardı araya.. ordanda 1 saatte eve yürüdüm... pazara uğradım bide geçerken.. öldüm ama yorgunluktan... bide listemi yaziimşimdiden belli nasılsa...

sabah-------- 1 kase k-flakes
ara------------ 1 fincan yeşil çay
öğlen-------- 1 tabak salata(marul,domates,salatalık,1 kaşık zeytinyağı ve limonla)(şimdi yiyorum)
ara----------- - yemem heralde okula gitçem
akşam----- 3 kaşık etli nohut,3 kaşık tavuklu pilav,salata
ara---------- 5i1yerde çay

salatanın bu kadar lezzetli olduğunun farkına varıyorum şu an... yollarda yemek istemedim.. onca yürüdüm 1 poğça yada simit yürüyüşümü silsin istemedim.. neyse salatama devam ediimm....

kızlaarr ben de yürüyüş yapmak istiyooorrrruuuuuummmmmmm.......geçen çarşambadan beri yürüyemedim..ve kesinlikle bu tartıya yansıyo..ama yılmak yokkk...evde durmadım yerimde bugün..
bunun faydası olurmu bilemiyorum..alnagmecim mralini bozma şu an diyettesin ve gram gram da olsa kilo veriyosun canım...ya en kötü ihtimal almıyosun ve vermek için juğraşıyosun..sana kilolu diyenleri utandıracaksın....sabır sabır sabır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…