80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok bılıcsız bır dıyet yapıyorsun..ınsan yemeden nereye kadar yasayabılır..yemek yemen gerekıyor..yemeden yasanmaz..hem yemek yemezsen metobolızman yavaslar..elbet karnın acıkıcak dayanamıycak noktaya geleceksın..ozaman yıyeceksın..ve fazlasıyla kılo alıcaksın..

Nİdam034 bana mı dedın canım :)

sağol canım benim inş canım darısı bütün arkadaşlara öylen yemeğini atlama sakın öptümm canım hihoyyyt

sağol canım benim inş canım darısı bütün arkadaşlara öylen yemeğini atlama sakın öptümm canım hihoyyyt

yok ablacım atlamıyorum öğle yemeğini kesınlıkle yoksa akşam çok yıyorum annemın kurbanı oluyorum bıde kıyamıyomus ye dıyo :) ama artık yemıcem bende öptm ablacım gorusuruzzzz

yanlış anlaşılmasın ben sadecee ,ekmekten kestim aç kalmadım yani sadece bu sabah canım bişey yemek istemedi,o kadar,ben yürüyüşe çıkıyorum gelince görüşürüz kızlar kimse kalırsa tabi

senin kader arkadasin yer seni seker seey

iyiyim cnm sen nabiorsun simdi ebru sallinin plates prog. yapcam:)))
yürüyse gittom geldim

kızlar ne soracağım.. bir öğün yemeği kaç dakikada yemek lazım.. Ben bugün her lokmayı 20 kere çiğneyerek yedim.. Yemek dışardan geldiği için ben kendime bol salata ve lapa ve yoğurt yaptım yedim. 15 dk da bitti.. ıyi midir acaba?

canım nasılsın? nasıl gidiyor sağlıklı diyet..?

canım iyiyim :) valla süper düzenli yemeye alıştım her hafta 1 kilo gibi bir kaybım oluyor.buda çok sevindirici yavaş vermek istiyorum çünki.yürüyüşlerede başladım bugünde AB ROCET alıcam hani şu tv sık reklamı dönen mekik aletinden bilmem mutluyum acayip derecede kafama yerleştirdim kilolarıma savaş açtım:) 6 öğün yemek açta kalmıyorum.senin nasıl gidiyo

15 dk iyi bence canım zaten salata varsa yemek daha uzun sürüyor her öğün salata yememiz şart....Benim sabah kahvaltılarım çabuk olmak zorunda oğluşu okula hazılıyorum kahvaltsını yaptırıyorum olulada kendim götürüyorum o araya kahvaltıyı sıkıştırıyorum zor oluyor.

canim bazilari bir saate yiyin dior :)
ben 20 - 25 dk da yiyiorum genelde cnm

ya yemek yerken baska birseye konsantre olmaiyn diolar
tv izleyim pc acik olmasin falan... o yüzden yemek yerken yirmiser kere ciynersek ancak iste 15-20 dk sürer:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…