- 18 Kasım 2008
- 1.224
- 204
- 123
- 39
cok bılıcsız bır dıyet yapıyorsun..ınsan yemeden nereye kadar yasayabılır..yemek yemen gerekıyor..yemeden yasanmaz..hem yemek yemezsen metobolızman yavaslar..elbet karnın acıkıcak dayanamıycak noktaya geleceksın..ozaman yıyeceksın..ve fazlasıyla kılo alıcaksın..
Ayy ablacım tebrik ederım dün pek değildi ama şaka şaka sırtın gıtmıs bıraz banada ole geldı ay çok sevındım valla darısı basıma :) ben bılıyosun kahvaltı yapmıyorum 1 de patlıcan yemeği ve yoğurt yıcem akşamda salata yemeği düşünuyorum..
sağol canım benim inş canım darısı bütün arkadaşlara öylen yemeğini atlama sakın öptümm canım hihoyyyt
görüşürüz canım nidam bana mı demek istiyor acaba anlıyamadım
yanlış anlaşılmasın ben sadecee ,ekmekten kestim aç kalmadım yani sadece bu sabah canım bişey yemek istemedi,o kadar,ben yürüyüşe çıkıyorum gelince görüşürüz kızlar kimse kalırsa tabi
canım iyiyim hergün yürüyüşe gidiyormusunsenin kader arkadasin yer seni seker seey
iyiyim cnm sen nabiorsun simdi ebru sallinin plates prog. yapcam:)))
yürüyse gittom geldim
canım iyiyim hergün yürüyüşe gidiyormusun
merhaba kk nın en güzel bayanları :) nasılsınız
canım nasılsın? nasıl gidiyor sağlıklı diyet..?
kızlar ne soracağım.. bir öğün yemeği kaç dakikada yemek lazım.. Ben bugün her lokmayı 20 kere çiğneyerek yedim.. Yemek dışardan geldiği için ben kendime bol salata ve lapa ve yoğurt yaptım yedim. 15 dk da bitti.. İyi midir acaba?
kızlar ne soracağım.. bir öğün yemeği kaç dakikada yemek lazım.. Ben bugün her lokmayı 20 kere çiğneyerek yedim.. Yemek dışardan geldiği için ben kendime bol salata ve lapa ve yoğurt yaptım yedim. 15 dk da bitti.. İyi midir acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?