80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

size 105 kiloyken halimi gösteriyimmi?????
hayretler icinde kalirsiniz, ve simdiki halimi?????

benimde 97 olan halim var aslında ama buraya nasılekleniyo bilmiyorum ben yaa.. bide hemen silebilmem lazımm.. aylincim tarif edebilirsen bende koyarım cnm.. yüzümü silmeden koyiim bu kez ama silerim hemen.. :)))

birinci foto: 19 yasindayim, 89 kilo, 44 beden
ikinci foto: 14 yasindayim, 105 kilo, 50 beden

Eklentiler

• $090420097446.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 50
  • $300420097470.webp
    22 KB · Görüntüleme: 43
benimde 97 olan halim var aslında ama buraya nasılekleniyo bilmiyorum ben yaa.. bide hemen silebilmem lazımm.. aylincim tarif edebilirsen bende koyarım cnm.. yüzümü silmeden koyiim bu kez ama silerim hemen.. :)))

abla cevap yaz diyorsunya, orda hemen eklenti ekle felan diyo, ona bas fotonu yükle, anlatamiyorumki türkce :)

sanirim herkes bayildiii fotoyu görünce, kalkinnn uyanin haha
inanmiyorsunuz sanirim, evet o siskooo kiz benim :)
alahima bin süküüürrrr zayifladim, astrolog saysindee

url istiyo ama cnmm... big.dan yüklücem ..bilgisayardan pek anlamıyorumkii... bi de bilgisayarlı muhasebe okudum yani :)) pratik yokki bende..

url istiyo ama cnmm... big.dan yüklücem ..bilgisayardan pek anlamıyorumkii... bi de bilgisayarlı muhasebe okudum yani :)) pratik yokki bende..

hayir URL istemiyo asaga in biraz, ARA diyo, bilgisayarinda arican eklenti ekle diyo

aylincim evet cnmm iyiki zayıflamışsın... görselliği brak da sağlık açısından iyi değil... bide 14 yaşındayken he... ben evlenene kadar 50 lerde geziyodum hep.. daha da çıtır olcaksın inş..

aylincim evet cnmm iyiki zayıflamışsın... görselliği brak da sağlık açısından iyi değil... bide 14 yaşındayken he... ben evlenene kadar 50 lerde geziyodum hep.. daha da çıtır olcaksın inş..

70-75 yeter bana abla, ben olgun agir basli kizim, balik etlilik yakisiyo bana, yüzümün güzelligi gitsin istemem, hafif tombislik güzel :)

lavita ablam nasilsin
resimlerimi gördünmü :)
519 sayfa

selam arkadaşlar benide alın aranıza
.olurmu ama benim durumum daha vahim
kilom çookk
nolacak halim bilemiyorum 1 haftadır diyetteyim ayrıca tiroid hastasıyım

canim hosgeldin:)

bende de var tiroid, ilac kullaniormusun?? ben her sabah ac karnina yemekten önce aliorum ilacimi, simdiye kadar bi sorun olmadi kilo vermede:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…