80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

lavitacım hoşgeldin cnmm... bende becerdim sonunda resim eklemeyi.. bakın silcem ama... 1,5 iskenderi götürürken görünen 97 kiloluk halimm

aylincim çok güzelmişsin çokta güzel kilo vermşsin canım astrolog sayesinde nasıl verdin merak ettim de

bebeg tabki pideli köfteleri yersen sonuc bu artık ben carşıya bile cıkmak istemiyorum cünki canım yemek cekiyor dayanamıyorum ama olsu verecegiz bu kg leri

lavitacım iltifatın için sağol cnmm.. o senin güzelliğin... sen bide benim kızımın doğumundn sonraki 70 kiloluk halimi görsen :))) o da olcakinş.. yaz sonuna kadar hedefim 70...

aylincim çok güzelmişsin çokta güzel kilo vermşsin canım astrolog sayesinde nasıl verdin merak ettim de

ayyy caniiim ablam cok sagol dur yakindan foto gösteririm birazdan...

HIKAYEM: ASTROLOG SAYESINDE 105 den 83 e inmistim ama SAGLIKSIZ

mayis aylariydiii....... okuldan eve geldim... esra ceyhanda meshur bir astrolog gelmis, kadinin ismini bilmiyorum ama esmer bir kadin, belki bilirsiniz.... kadin demiski.. kova burclari icin bugün rejim günü, eger baslarlarsa... ayda tam 10 kilo gidicek, 2. aydada devam edicekler demis, annem üstüme üstüme geldi, tabi ozamanlar 105 kiloyum, annem cok üzülüyo kiziyo, ama bennn gocaa bogaz, nafile...
rejime basladim o günü....ama öyle istek felanda yoktu... 3 gün gecti 5 gün gecti 2 hafta gecti derken baktim ki ben baya alistim, birinci ay 10 kilo, 2. ay 5 kilo, 3. ay 0 kilo, 4 ay, 2 kilo aldim, 5. ay 7 kilo daha mi ne verdim, böle karisik tursu gibi birsey oldu, saclarim cok dökültü anca toparlandilar 4 senede, ama zayifladimmmmmmmm kaydirigubbakcemile5

lavitacım iltifatın için sağol cnmm.. o senin güzelliğin... sen bide benim kızımın doğumundn sonraki 70 kiloluk halimi görsen :))) o da olcakinş.. yaz sonuna kadar hedefim 70...

insallah canim bide o zaman görürüz fotonu :)))
ben her 10 kilo verdide

önce sonra fotosu eklicem:)))

bebeg canım yüzünü gördügüm iyi oldu belki r gün karşılaşırız br yerlerde bu arada gercekten yüzün güzel birde zayıflarsan süper olursun

selmacımm.. sorma ya bendeçıkmıyorum 2-3 aydır.. yani çarşıyaçıkıyorum da iskendercilerin oralara uğramıyorum...
lavitacım.. yaa bak ben 26 yım 6yaşında kızım var.. ama o erkek sonuçta.. ben 18de evlendim 20 de kızım oldu... ama eşim 78li benim...
bide kızlar şu fotoyu nasılsilcem şimdi.. milletin göz zevkini zedelemesin...

lavita sen nasılsın yimisin kızlar ben şimdi arkadaşa cıkıyorum cay cmeye boş sadece cay birazdan gelrim

bu simdiki halim

sildim :)

Son düzenleme:

resmin bulundugu m,esajda EDIT var oraya bas, en asaga in eklenti sil mi ne öle birsey var kurcala :)

çok sağol selmacım.. ama sadece yüzle olmuyo ki... :))
inş. cnmm.. beni görürsen biyerde slm. ben kk den selma de ben tanırım :)) inş. bigün toplanırız bi yerde.. bana gelirsiniz yada.. cerenle tabiki.. size hamurişi yaparım çeşit çeşit :roflol:

ah bu astrologlar neden dogru söler kiii, 5 ocak itibaren kova burclari dikkat, istahlariniz cok acilicak dedi, 83 düm ben, 91,9 a ciktik iyimi :)

anladım canım ama resimde 83 dende zayıf gösteriyorsun boyun var heralde hı

lavita sen nasılsın yimisin kızlar ben şimdi arkadaşa cıkıyorum cay cmeye boş sadece cay birazdan gelrim

canim iyiyim bende
simdi yemek yapcam daha sonrada oryantasionmu var ancak aksam girerim bende öpüyorum

evet bebegm cnm :) erkek ama bakalim hayirlisi:) öptüm senide güzellik

anladım canım ama resimde 83 dende zayıf gösteriyorsun boyun var heralde hı

pembe gömlekli foto 89 kilo abla 83 degil :)
kemikliyim ben kimse inanmiyorki 90 olduguma :)
boy 168

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…