tabiki soldaki siyah badili benim...
26 canmm.. 83şubat
aylincim çok güzelmişsin çokta güzel kilo vermşsin canım astrolog sayesinde nasıl verdin merak ettim de
lavitacım iltifatın için sağol cnmm.. o senin güzelliğin... sen bide benim kızımın doğumundn sonraki 70 kiloluk halimi görsen :))) o da olcakinş.. yaz sonuna kadar hedefim 70...
selmacımm.. sorma ya bendeçıkmıyorum 2-3 aydır.. yani çarşıyaçıkıyorum da iskendercilerin oralara uğramıyorum...
lavitacım.. yaa bak ben 26 yım 6yaşında kızım var.. ama o erkek sonuçta.. ben 18de evlendim 20 de kızım oldu... ama eşim 78li benim...
bide kızlar şu fotoyu nasılsilcem şimdi.. milletin göz zevkini zedelemesin...
anladım canım ama resimde 83 dende zayıf gösteriyorsun boyun var heralde hıayyy caniiim ablam cok sagoldur yakindan foto gösteririm birazdan...
HIKAYEM: ASTROLOG SAYESINDE 105 den 83 e inmistim ama SAGLIKSIZ
mayis aylariydiii....... okuldan eve geldim... esra ceyhanda meshur bir astrolog gelmis, kadinin ismini bilmiyorum ama esmer bir kadin, belki bilirsiniz.... kadin demiski.. kova burclari icin bugün rejim günü, eger baslarlarsa... ayda tam 10 kilo gidicek, 2. aydada devam edicekler demis, annem üstüme üstüme geldi, tabi ozamanlar 105 kiloyum, annem cok üzülüyo kiziyo, ama bennn gocaa bogaz, nafile...
rejime basladim o günü....ama öyle istek felanda yoktu... 3 gün gecti 5 gün gecti 2 hafta gecti derken baktim ki ben baya alistim, birinci ay 10 kilo, 2. ay 5 kilo, 3. ay 0 kilo, 4 ay, 2 kilo aldim, 5. ay 7 kilo daha mi ne verdim, böle karisik tursu gibi birsey oldu, saclarim cok dökültü anca toparlandilar 4 senede, ama zayifladimmmmmmmm kaydirigubbakcemile5
lavita sen nasılsın yimisin kızlar ben şimdi arkadaşa cıkıyorum cay cmeye boş sadece cay birazdan gelrim
anladım canım ama resimde 83 dende zayıf gösteriyorsun boyun var heralde hı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?