e süperr çok anormal değiliz o zaman 90,60,60 lar anormal :teytey::
90 60 90 olmak istemem zaten :)
sen kac yasindasin
ben 20 canım
sen almanyanın neresindesin cnm? benim dehalan vekuzenlerim var orda... hamburg da..
cok memnun oldum kaydirigubbakcemile5
kilo kac? boy kac? cizelgen yok da...
168 boy 89 kilo canım senın boy kaç
bende 168 :) kilo 90 insallah :)
ayni sayiliriz
ben geldim.. Ancak geçmişi okudum da geldim.. Selma yediklerin az değil mi canım? Bu seferde güçten düşme zayıflayacağız derken.. Eylülcem hatrımı sormussun ancak okudum kusura bakma çok iyiyim. Handerya mın tavsiyesi ile nilgünü dinliyorum ve moralim kendine geliyor..Sadece zayıflamak adına değil o kuvetlisin, azımlısın dedikçe ben de sanırım gaza geliyorum.. Lavitam yok bugün nerde acaba? kaçgündür ben serra yı da göremeiyorum sanki kızlar yanlışım varsa düzeltin.. Nereye gitti acep? Flatliners cım hayırlı yolculuklar arkadaşım. Hoş uçakla geleceğin için en fazla 45 dk lık bir yolculuk olacak ama selametle inşallah.. Bir aksilik olmaması için dua ediyorum. Yarın için kendimi ayarladım. İşlerim hazır.. Ama işte peder olayı var başımda ondan bir anlık birşey çıkacak diye ödüm kopuyor.. Nidam cım sen nasılsın? Kendini topladın mı? Nilgün ü dinle bak yararlı şeyler anlatıyor.. Bu arada yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz. Ben yaklaşık 2-2.5 aylık bir süredir bu ailen in bir ferdiyim. Hayatımızın ayrılmaz bir parçası oldu burası umarız sizlerde bizimle beraber devam edersiniz.. Aylin cim yazamasamda yazılanları okuyorum.. Şimdilik iyi gidiyor gibisin bu sefer sopaya gerek kalmayacak herhalde.. Bebek cim geçmiş olsun arkadaşım.. ceren sen nasılsın? Aklıma ismi gelmeyen hatırlayamadığım tüm arkadaşlarım umarım ıyısinizdir.?
ohh döktür aylincim sositososito ..
bende az önce tv de kolbastı oynuyodu çocuklar..açtım sesini..oynadım kendimce.. ee kaybedilen 1 kalori bile kar bize demi cnm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?