80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben yokken ne güzel 6kişi olmuşuz... çamaşırlarımı attım mkinaya..şimdide kuruyanları katlıcam... burdayım yani.arada bakıyorum...

kimse yazmiyorki olsalar nolucak :)

haklısın aylincim... ben bile o kadar işimin arasında yazmaya çalışıyorum.. :))

sen almanyanın neresindesin cnm? benim dehalan vekuzenlerim var orda... hamburg da..

cnm cokkkkkkk skliyoooo (
ders calisasimda yokk off

ben geldim.. Ancak geçmişi okudum da geldim.. Selma yediklerin az değil mi canım? Bu seferde güçten düşme zayıflayacağız derken.. Eylülcem hatrımı sormussun ancak okudum kusura bakma çok iyiyim. Handerya mın tavsiyesi ile nilgünü dinliyorum ve moralim kendine geliyor..Sadece zayıflamak adına değil o kuvetlisin, azımlısın dedikçe ben de sanırım gaza geliyorum.. Lavitam yok bugün nerde acaba? kaçgündür ben serra yı da göremeiyorum sanki kızlar yanlışım varsa düzeltin.. Nereye gitti acep? Flatliners cım hayırlı yolculuklar arkadaşım. Hoş uçakla geleceğin için en fazla 45 dk lık bir yolculuk olacak ama selametle inşallah.. Bir aksilik olmaması için dua ediyorum. Yarın için kendimi ayarladım. ışlerim hazır.. Ama işte peder olayı var başımda ondan bir anlık birşey çıkacak diye ödüm kopuyor.. Nidam cım sen nasılsın? Kendini topladın mı? Nilgün ü dinle bak yararlı şeyler anlatıyor.. Bu arada yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz. Ben yaklaşık 2-2.5 aylık bir süredir bu ailen in bir ferdiyim. Hayatımızın ayrılmaz bir parçası oldu burası umarız sizlerde bizimle beraber devam edersiniz.. Aylin cim yazamasamda yazılanları okuyorum.. Şimdilik iyi gidiyor gibisin bu sefer sopaya gerek kalmayacak herhalde.. Bebek cim geçmiş olsun arkadaşım.. ceren sen nasılsın? Aklıma ismi gelmeyen hatırlayamadığım tüm arkadaşlarım umarım ıyısinizdir.?

bende bugünkü listemi yazim. hazır molası vermişken :))

sabah--------------- 1dilim tuzsuz.k.ekmek,1 haşlanmşyumurta,domates,salatalık
ara------------------- 1küçücük selanik gevreği (memleketimden,bikvüvi kadarcıktı)
öğlen--------------- 1 soğok sandviç(1 sandviç ekmeği arası 2dilim salam,marul domates)
ara------------------ 1 salatalık
akşam------------- 1 dilim tzszkepek ek. ,2 kepçe tarhanaçorbası,salata
ara------------------ 4-5 çilek

menüm belli,vakitvarken yaziim dedim..

oh be sopa yok :) iyi gidiyor ablam.... umarim yarin da tarti yaniltmicak beni, yumurta patlamadi bitürlü ona üzülüyorum, tarti fazla göstericek

ben oryamtal oynuyorummm bide yaziyorumm hihoyyythihoyyythihoyyytsositosositosositosositosositososito:dance::dance:

sağol alnağmecim.. halısın arkadaşım.. bugün bende lavita ve serrayı göremedim... bişey yazmadan mı çıktlar.. yoksa vakitlerimi olmadı... bi aksilik olmasında inş.. sen nasılsın cnm?

ohh döktür aylincim sositososito ..
bende az önce tv de kolbastı oynuyodu çocuklar..açtım sesini..oynadım kendimce.. ee kaybedilen 1 kalori bile kar bize demi cnm??

alnagme yediklerim az degil bence zaten hayatımda o kadar sıkı diyetler yaptım ki artık fazla sıkamıyorum kendimi zaten kg verişimdende belli az olmadıgı haftada 300 gr civarı veriyorum

sositososito
ohh döktür aylincim sositososito ..
bende az önce tv de kolbastı oynuyodu çocuklar..açtım sesini..oynadım kendimce.. ee kaybedilen 1 kalori bile kar bize demi cnm??

hehehe süper bir mix var bende oryantal pop süper yavvv yandaannn oh oh kiviiiir sagdan soldaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…