80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bende hem su iciyorum hemde kaysı yiyorum cünki suyu tek başına icemiyorum midem almıyor

bebeg hoş geldin pek karşılaşamıyoruz bu aralar nasılşın bu arada gecmiş olsun canım

yanına ayran yada yogur iki dilim k ekmegi ye

ekmek yemiorum ben, yersem anca sabah, peynir salamarasi, yoksa yemem hic
bir tabak pirasa koydum, 7 kasik civari, ve 1 domates dogradim yanina konserve fasulye yicem, salata yani

sizler neler yiyorsunuz?????
ben simdi yiyorum pirasa, yogurt salata

kızlar bende hem su iciyorum hemde kaysı yiyorum cünki suyu tek başına icemiyorum midem almıyor

bebeg hoş geldin pek karşılaşamıyoruz bu aralar nasılşın bu arada gecmiş olsun canım

abla bol su icmeye calis, benim ortanci kardesim hicc icmiyor, aklina bile gelmiyor, cok kötü bu. günde 2 biölemedin 3 bardak icer. ben ise 2,5 litre herzamaan, diyet yapiyim yapmiyim icerim hususu icerim :)

ama soda

slm kızlar... ben yokken biriktirmişsiniz yine... kızımıokula babası götürdü de bende bi bakiim dedim.. selmacım sağol cnm:.. ben iyiyimsen nasılsın güzelim? şimdi çamaşır katlıcam.. bi makina daha var yıkanıcak... temizlik yarına kalır artık.. eşim gelince öğle yemeği,çay,kahve.. derdi bitmez :)))

Herkese slmmm..
aylincim yarın değiştiririm 100gramını :) Hadi bakalım herkes bu hafta çok iddaalı sanırım ben artık başında 7 olan kiloları görmek istiyorum yaaaaaa...

Herkese slmmm..
aylincim yarın değiştiririm 100gramını :) Hadi bakalım herkes bu hafta çok iddaalı sanırım ben artık başında 7 olan kiloları görmek istiyorum yaaaaaa...

aa hg abla, sen yapiyordun dimi listeyii, tmm cok sevinirim 91,9 yaparsan, 92 görmek istemiyorum hehe, iddaliydimmm amaa regl yumurtam halen patlamadi patliyasicaaa :) :roflol:

2 kilo muhakkak veririm sandimmm, saniyorummm, insallah hihoyyyt

selam kızlar nasılsınız bende yazamadım ay çok yoruldum ya bende sabah bı kasık nar ekşili karısım yedım bıraz once de patlıcan yemeği yogurt 1 dlım kepek ekmeği yedım sımdı 5 li çay yapıcam.

Hb canım.. Şu nilgün teyzemi dinliyorum şu an çok güzel anlatıyor,gaza getiriyor indirmeyenler mutlaka indirip dinlesin derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…