80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saolum kızlar ya akşam salata yerim artık yeter yarın tartı günü zaten reğlim yaklaştı ya canım çok çekti bi anda işte

ben 1.5 ayda verdim 4 kilo ama ilk bir ay akşamları sonrada hem sabah hem akşam yürüdüm birer saat devam ediyorum

hee buarada zayıflama hapıda kullandım ama hiç faydasını görmedim verdiğim kiloları yürüyüş yapmaya borçluyum sanırım
85 kilodan 81 kiloya düştüm

ah canım aslında benimde canım sabahtan beri istiyor çukulata ama almıcam alırsam ben paketi yerim inan böyle günlerde

sendede siskinlik varmi abla
korkuyom ben yarin fazla göstercek diye
benim regl bugün veya yarin olmasi lazim

Canım özeline yoluyorum şimdi..Kızlar şu tabloyu ben öne almasam kimse almıyor ya aşkolsunnn!klava:

bu listede bulunan hanimlarin yüzde 50 si gelmiyor
yanlismiyim?
hic görmüyorum sohbetde?

aman ablam gözünü sevim 91,9 yap yarin emi
ben yazarim yarin tekrar

sendede siskinlik varmi abla
korkuyom ben yarin fazla göstercek diye
benim regl bugün veya yarin olmasi lazim

var canım sabah pantalonum dügmesini zar zor kapattım kocaman bi göbekle geziyorum ondan yarın tartıdan hiç umudum yok papatya çayı içiyorum şimdi belki biraz şişkinlik gider diye papatya çayı rahatlatıyor biraz

ay öylemiiii bende iceyim bariiii........ bende cokk iddaliydim birinci ben olucam diyee....... insallah olurum.........

eski halimi görmek isteyen 519 sayfaya baksin

1 bucuk litre suyumu ictim, aksama kadar 2,5 litre olur.
karnim sisss, halbuki 12,15 de yedim ögle yemegini.. öfff

benim bu hafta pek bi iddam yok canım daha yeni sayılırım bide spor yapamıyorum üstelik bu akşam bi doğumgünü partisine davetliyim çok zor geçicek yani akşam evden salatamı yiyip çıkıcam ordada sadece limonlu soda içmeyi planlıyorum ama dur bakalım sabah yazarım gene ne yedim ne içitm

ablaa sakinnnnnnnnnn!!!! yarin tartilma günüü!!!! 18 den itibaren atma agzina birsey, yoksa tarti fazla gösterir!!!

ablalarim 2 saatdir sol gögsümde bir agri var, kalbim mi gögsüm mü anlayamadim, döndügümde aciyo
bu ne olabilir...

ablalarim 2 saatdir sol gögsümde bir agri var, kalbim mi gögsüm mü anlayamadim, döndügümde aciyo
bu ne olabilir...

korkma canım benim ... batar girmiştir sıcak tut üşüttüysen ondandır belki.yada ani hareket falan .. devam ederse 1 -2 gün kesin doktora git ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…