80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben topigimi degistirmemm :!!!!! burdaki ablalarimi birakmam :)

handerya abla, topigi degistirmek zorundamiyiz 70 lere gelirsek eger?

Sen topic deişmiceksin ki zaten :S
Topicin Adindan ßahsediorm ya neyse : )))

biliyorum nedemek istedigini, bende diyorumki ben birakmam ablalarimi süprizzzzz
yani yeni kisiler tanimak istemiyom, zaten simdikileri zor tutuyorum kafamda hehe kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

biliyorum nedemek istedigini, bende diyorumki ben birakmam ablalarimi süprizzzzz
yani yeni kisiler tanimak istemiyom, zaten simdikileri zor tutuyorum kafamda hehe kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 ne komiksin aylincim
haklısın bence 70 lere geldiğimizde yeni bir isimdemi toplancaz yoksa mevcut olan 70 li grubamı gircez

kaydirigubbakcemile3 ne komiksin aylincim
haklısın bence 70 lere geldiğimizde yeni bir isimdemi toplancaz yoksa mevcut olan 70 li grubamı gircez

kovsalarda girmem 70lere :) burdayim ben Çok üzgünüm çoooksırnaşık şey

Aaaal askim beni yanina,
dalmisim sarhosluguna
bir ömür senle yasarim
al ucur beni sonsuzluga
kaybetmek varsa ne cikar
askta yer yok hic korkuya

öyle günler varki bastan sonu gelmis
böyle istenmis sen yasamalisin
ayrilik ölümden beter tanri yazmasin
askimi benden kimse ayirmasin

biz dünyayi cok sevdik
ÖLÜM BIZDEN UZAK OLSUN
ASIK OLDUK YÜREKLENDIK
KADER BIZDEN YANA DURSUN
hasretlik cektirme tanrim
gözümüz yollarda kalmasin
ne istersen al götür ama

Al canim beni yanina sevgiye coktan aciktim
sen miydin kaderden yana iste bende sana düstün
kaybetmek varsa ne cikar askta yer yok hic korkuya

ben bu sarkiyi cok seviyorum...
bende canima gelsin,
bebeg, selma, handerya, serradeniz, cerenim,eflatun,alnagme ve eslerine gelsin :)))

kim söylüyo bu sarkiyi :)
benimde olmayan sevgilime gelsin haha

kızlar ben geldm herkes gitmş nerdesiniz gerci hemen cıkacagım benim oglan tepemde dikiliyor cabuk kalk dyor neyse sonra görüşürüz zaten yürüyüş yapacagım şimdi

lavitam canım çok saol bitanem :asigim:

kızlar selam, inanın dün hiç fırsatım olmadı akşam giremedim, bugün de ancak fırsat bulabildim. Hemen söyleyeyim 72 kilo olmuşum, 1.600 gr. gitmiş, pek mutluyum. Alnağmecim bababm tutturdu sabah yazlığa gidicez diye, gitmezsek yarın haber vericem sana. Hepinizi öpüyorum kızlar. Handeryacım listeyi dört gözle bekliyorum.

annem börek yaptiiiiiiiiii ve bana soruyo kizim istiormusun diyee
valla odamdan kovdum haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…