80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen katılıyorum fıstık

vücuda dışardan müdahele yok hatta şu zayıflama sauna eşofmanları bile sağlıklı değilmiş

tsk ederim fistik oldugumu bilmiyordum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bi ara bende öyle olmustum hatta 3 kilo almistim :)
buraya girdigimde ben ilk 90 idim, sonra 88,5 olmustum, sonra 3 hafta bayaa bi azittim rejimi birakmistim bunalim problemler felan derken baktim 91,9 olmusum kilo ucuyooo kaydirigubbakcemile3
simdide 89 civariyim, azim geldi :teytey:

selma abla msn verirmisin özelden
istiosan

liste öne alinmistiiiir :))

rkadaşlar birşey sormak istiyorum cok acıkınca aclıktan eliniz ayagınız titrerse ne yapıyorsunuz ama u arada ön görülen yemeginizide yediniz yinede ac hissediyorsuunuz kendinizi bu durumda ne yapılr ben mesela şu anda öyle oldum ama öylendede yedim bir kase corba bir kepce ıspanak yemegi

eski halimi merak edenler sayfa 519 baksin

canim kendini ac birakmicaksin,
aciktin anda yiyeceksin cnm, saat belirleme bence

yani su anki kadar ac birakma kendini cünkü bu sefer yemege saldira bilirsin

kuru kayısı kuru erik at ağzına

ben cikiyorummm, arkadasima gidiyorum, merak etmeyin tembihledim onu cerez koymicak önüme :)
kib grsrz byby

kızlar az önce tam sitedeyim elektrikler kesildi. bu arada yemek yapıp geldim...

nidam... bir kereden bişey olmaz ama devamı gelmediği sürece sorun yok... 2 olursa süreklilik kazanır.. ben bişey yemek istediğimde önce 1 bardak su içiyorum:)) isteğim geçmezse yine 1 kaşık yada çatal alıyorum sonra yine 1 bardak su.. inan faydası oluyo bende... 6 kilo vermişken pes etme.. metabolizmanın yavaşlamasına izin verme...

baharnazcım... özelden msn yazabilirsin.. bi sorun olursa diye bulunsun diye düşündüm ben... istersen bende yazabilirim..istersen eklersin..

canım sana özelden msn adresimi yazıyorum ama yollayamadım anlayamadım
sen yaz msneme ekleyeyim

selam kızlar...iki gündür giremiyorum buraya...çok yoğundum..
çok yoruldum ve hastayım şimdi...sesim iyice gitti..boğazım çok fena...şimdi de misafirim var...
birara girerim yine inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…