aynen katılıyorum fıstık
vücuda dışardan müdahele yok hatta şu zayıflama sauna eşofmanları bile sağlıklı değilmiş
özele yaziyim istersen? burdan vermek yasak
ben kılo veremeyen acız bırı oldum artık kıızlar veremıyorum gercekten veremıyorum kendıme hakım olamıyorum..az once ıkı tabak bulgur pılavı yedım..nıye o kadar yedım onuda anlamadım..hadı onuda gectım..gece uykudan kalkıp bıseyler atıstırıyorum..napıyorum ya ben..
nidacım illede irşeyler yemek istiyorsa gece domates salatalık ye bari
aylin benim msn yok malesef ama en kısa zamanda actıracagım o zaman veririm
Evetttt taze taze yeni tablomuz da hazır şampiyon tabiki belli Aylincim tekrar kutlarım tatlım,bence sen haftaya birinci olamazsınnnnn! ( azıcık gaza getiriyim seni :) )
Kızlar sadece aylin değil tablo bu hafta şahaneeeee! gerçekten önceki haftaları hatırlarsanız bol sıfırlıydı bu hafta neredeyse herkes vermiş kiloları haftaya scapula ve vuslattan atak bekliyorum artık..
yarın yani bugün sabah erkenden kalkmak lazım ben yatarrrrr!
rkadaşlar birşey sormak istiyorum cok acıkınca aclıktan eliniz ayagınız titrerse ne yapıyorsunuz ama u arada ön görülen yemeginizide yediniz yinede ac hissediyorsuunuz kendinizi bu durumda ne yapılr ben mesela şu anda öyle oldum ama öylendede yedim bir kase corba bir kepce ıspanak yemegi
rkadaşlar birşey sormak istiyorum cok acıkınca aclıktan eliniz ayagınız titrerse ne yapıyorsunuz ama u arada ön görülen yemeginizide yediniz yinede ac hissediyorsuunuz kendinizi bu durumda ne yapılr ben mesela şu anda öyle oldum ama öylendede yedim bir kase corba bir kepce ıspanak yemegi
kızlar az önce tam sitedeyim elektrikler kesildi. bu arada yemek yapıp geldim...
nidam... bir kereden bişey olmaz ama devamı gelmediği sürece sorun yok... 2 olursa süreklilik kazanır.. ben bişey yemek istediğimde önce 1 bardak su içiyorum:)) isteğim geçmezse yine 1 kaşık yada çatal alıyorum sonra yine 1 bardak su.. inan faydası oluyo bende... 6 kilo vermişken pes etme.. metabolizmanın yavaşlamasına izin verme...
baharnazcım... özelden msn yazabilirsin.. bi sorun olursa diye bulunsun diye düşündüm ben... istersen bende yazabilirim..istersen eklersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?