80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar bütün hafta sonu bahar temizliği yaptım ondan çok bişey yiyemedim sabah 1 omlet 1 ekmek 1 portakal suyu öglen 1 tabak mercimek çorbası 1 ekmek arada 1 portakal akşam 1 tabak kabakyemeği 1 ekmek aralardada 2 nescafe içtim ama çok hareket ettim bu hafta çok dikkat etmem lazım

günaydın kızlar bütün hafta sonu bahar temizliği yaptım ondan çok bişey yiyemedim sabah 1 omlet 1 ekmek 1 portakal suyu öglen 1 tabak mercimek çorbası 1 ekmek arada 1 portakal akşam 1 tabak kabakyemeği 1 ekmek aralardada 2 nescafe içtim ama çok hareket ettim bu hafta çok dikkat etmem lazım

günaydın laviiita niiiiiidam nasılsınız benim cok işim var bu gün ama bi türlü başlayamadım cünki atv iiiiiiiiiizliiiiiiiyorum mügeyi

kızlar merhaba.. Çok acayip sıkıntılıyım.. 17 - 18 yasında kuzenım c.tesi den beri kayıp.. Çok moralim bozuk kızlar.. Beni biraz mazur görür müsünüz? buralarda olucam ama inan elimi kıpırdatmak bile istemiyorum.. Çok merak ediyoruz..

selamm kızlar umarım şu sorun bir an önce düzelir yoksa çıldırıcam yaa ee neler yapıyorsunuz bebecim benim msn ismim zaten canım umarım anlarsın ekledim seni tatlımm lavita canım nasılsın alnağme ve selmada burdaymış kızlar sizi özledim valla nasılsınız

canım çok üzüldüm
umarım bulursunuz

alnagme
canim insallah biran önce bulunur...

serram iyiyim canim. (bende ekliye bilirmiym seni:)))

ya dün haberlerde bi tarif kazasi gösterdiler,
hayati cam isimli bir vefat etti die
haberleri izlerken, canim dediki hayati cam mi, bende soyisimi iyice duymadi galiba die
tekrarladim evet canim hayati cam...

bugün ögrendimki lise arkadasiymis vefat eden dün o degildir die düsünmüs canim
bugün arkadaslarindan ögrendik...

allah rahmet eylesin, isiklar icinde yatsin

arkadaşlar bu gün neler oluyor bizim takıma hep kotu haber ya moralim bozuldu
allah rahmet eylesin

lavita ablam allah rahmet eylesin,
alnagme ablam, insallah bulunur, üzüldüm

ben geldimm :) sabah spora gittim, simdi girdim eve, annemi aldim arabayla gezdim halamla alisveris felan, spor kiyafetleriyle hehe rezillik :)

cok iyiyim morallerde sper

sabah 8 de acele acele 1 kagse cornflakes yedim, 10.30 da halamda, 1 ekmek arasina tonbalik marul felan...
birazdan ögle yemegimi yicem...
nihayet acildi forum
msn adreslerimizi versek olurmu, bebeg ablamla biz verdik, serradeniz ablam senide ekledim, lavita senide ekliyimmi :)

ya canlarim birsey sorcam
benim bikini bölgemde kocaman siyah sivilceye benziyen birsey cikti, sktm icinden pis kan ve böle sivilcenin icinden cikan sivi gibi birsey cikti
ama siyahlik ve siskinlik gitmedi
ne acabaaa bileniniz varmi

ya canlarim birsey sorcam
benim bikini bölgemde kocaman siyah sivilceye benziyen birsey cikti, sktm icinden pis kan ve böle sivilcenin icinden cikan sivi gibi birsey cikti
ama siyahlik ve siskinlik gitmedi
ne acabaaa bileniniz varmi

öle birsey bendede cikmisti sanirim, hafiff kara böle.. kocaman sivilce gibi.. zamanla gectii, önemli birsey degil, KIL cikmak istiodur cikamiodur nebilim ben sırnaşık şey

bebegımı emzırıyorum 89.8 kg oldum napıcam bılmıyorum kuzucum henuz kucucuk 2 hafta sonra kontrolu var eger ek gıdaya gec derse doktrumuz bende dıyete baslıcam

slm kızlarr... gene kimse kalmamış ben gelene kadar.. eşim evde olduğundan pek sık giremiyorum... bugün kızı okula bırakıp özdileğe gittik.. kızlar bi bluzlar baktım.. süperdiler.. eşim de destek oluyo artık sen bu hızla temmuz 10 a kadar 75 e düşersin bende alıcam o zaman istediğin giysiyi dedi.. 9-10 temmuzda yeğenimizin düğünü var.. benim eltimin kzı alt katımızda oturuyolar çok yakın o yüzden daha da bi hırslanıyorum..düğünde yenge olarak:)) başrolde olucam şıkır şıkır zayıf olmam lazımm... başarıcam ...

alnağmecim niş. en kısa zamanda bulunur kayıbınız.. sağ sağlim.. başına bi şey gelmeden çıkar ortaya inşallah..

amin kızlar.. Kuzenım kızdı.. Deli gibi arıyoruz.. Abisi sokaklarda arkadaşılarını arayıp duruyor bakalım.. Umarım başına birşey gelmeden bulunur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…